Skocz do zawartości

Killzone 2

Zeratul

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To i ja sie dopisze :)

Klan : FPeS

Headset : jeszcze pare dni i oryg. od Sony

PSN ID: Monte-PL

Kiedy moge grac : od 7:00 do 7:00 ^^ (z przerwami na kawe ;])

Narazie gram sporadycznie - 2 dni przed premiera padl mi TV i siedze na TV CRT : obraz strasznie przyciemniony i az glowa boli z patrzenia (a nie da sie nic rozjanic :/ ) ... ale w wtorek odbieram juz swoj telewizor wiec ruszam ostro z koksem.

Opublikowano
A ja mam pytanie natury technicznej, czy łączę 10mbit/s down i 1 mb/s upload starczy na 32 / 16 / 8 osob grajacych ?

6

Pewnie :) Sam mam takie i wszystko gra. Tylko połączenie zależy jeszcze od uploadu hosta.

Opublikowano

Ja grając dzisiaj na serwerze POLAND dostalem wlasnie "Mistrz gry jest niedostępny", a za chwile wywaliło mnie z PSN :angry2: a szkoda bo dobry szpil był

Opublikowano

PSN ID: TheTrueMiH

Headset: tak

klan: *chwilowo brak*

Ja chwilowo mogę grywać tylko w łikendy i czasami po 22 w środku tygodnia. Niestety matura zbliżająca się je6itnie dużymi krokami trochę mnie ogranicza :/. Po 22 maja będę jak najbardziej skory do przyłączenia się do jakiegoś klanu. Trochę treningu a gwarantuję że żaden klan nie pożałuje mojej rekrutacji :P [skromniś ze mnie].

Opublikowano (edytowane)

Witam chetnie zagramy meczyk klanowy 4vs4 lub 3v3 mapy i zasady do ustalenia moze byc deathmatch,dajcie znac jack-hixx_pl hellboyz klan

nabór 2009 otwarty zapraszamy do klanu!!

Edytowane przez hixx360
Opublikowano

Dokładnie to samo proponowałem na stronie 317.

Anyway... dobrze by było jakby zmniejszono moc shotguna, albo dodano opcję limitowanego dostępu do broni w grze np. tylko AR, albo no shotgun, albo no snipers.

To by było klawe.