UberAdi 2 288 Opublikowano 7 marca 2009 Opublikowano 7 marca 2009 A mi się podoba jego poczucie humoru no tak, robic sobie jaja z czegos o czym nie ma sie pojecia zayebiscie Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 7 marca 2009 Opublikowano 7 marca 2009 Chwilowo , wypadek losowy Niebedzie mnie z 2-3 godziny w domu, ws rekrutacji pisac do Adi-ego Cytuj
Whisker 1 451 Opublikowano 7 marca 2009 Opublikowano 7 marca 2009 Ostatnio jak odpalam online wyskakuje mi non stop komunikat, Kod błędu Sieci:8013 co to oznacza? Miał ktoś wcześniej taki problem? Cytuj
Soniak 3 Opublikowano 7 marca 2009 Opublikowano 7 marca 2009 Codziennie od godziny 16 do późnego wieczora stawiam serwer PSXEXTREME.PL PE. Serwer przeznaczony jest dla Polaków, dlatego niezbędne było założenie hasła (dziś był otwarty dla wszystkich i wbiło się pełno włosko, francusko - angielskiego bydła w przedziale wiekowym 8 - 14). Serwer: PSXEXTREME.PL PE Lokalizacja: Europa Liczba graczy: 32 HASŁO: extreme Chętnych do gry prosiłbym też o odpowiedź na mojego posta. CYA Cytuj
Madaxaa 4 Opublikowano 7 marca 2009 Opublikowano 7 marca 2009 odpowiadam? Dobre posunięcie z tym hasłem, myślę, że graczy nie będzie brakować Cytuj
Soniak 3 Opublikowano 7 marca 2009 Opublikowano 7 marca 2009 W takim razie spadam stawiać serwer. Zobaczę co z tego wyjdzie. Pamiętajcie, hasło to extreme Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 7 marca 2009 Opublikowano 7 marca 2009 Dobra wrocilem Serwer znowu stoi POL REKRUTUJE 1 Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 7 marca 2009 Opublikowano 7 marca 2009 Dobra czas konczyc na dzisiaj Przez caly dzien przewinelo sie sporo osob ale tylko 4 prezentuje odpowiedni poziom Przedyskutujemy we wspolnym gronie wszystkie kandydatury i zapewne w poniedzialek Ktos zostanie zaproszony do POL Dzieki za wspolna gre Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 7 marca 2009 Opublikowano 7 marca 2009 Dobra czas konczyc na dzisiaj Przez caly dzien przewinelo sie sporo osob ale tylko 4 prezentuje odpowiedni poziom Przedyskutujemy we wspolnym gronie wszystkie kandydatury i zapewne w poniedzialek Ktos zostanie zaproszony do POL Dzieki za wspolna gre Cytuj
Soniak 3 Opublikowano 7 marca 2009 Opublikowano 7 marca 2009 (edytowane) Dzisiaj przez serwer PSXEXTREME.PL PE przewinęło się wiele osób. Wszystkim dziękuję za wspólną grę. Nie wiem czy moje wyjście okazało się przerwaniem zabawy, ale niestety siła wyższa. Mam nadzieję że jutro też się spotkamy. No i następnym razem wyłączę granatnik bo za bardzo Brodzie się spodobał Ciao Edytowane 7 marca 2009 przez Soniak Cytuj
Sheepman. 0 Opublikowano 7 marca 2009 Opublikowano 7 marca 2009 Też chętnie bym do jakiegoś klanu dołączył. Nie musi być jakiś mega wypasionyz samymi expertami. Moj nick: sheepman_pl Cytuj
Soniak 3 Opublikowano 7 marca 2009 Opublikowano 7 marca 2009 Też chętnie bym do jakiegoś klanu dołączył. Nie musi być jakiś mega wypasionyz samymi expertami. Moj nick: sheepman_pl Zapraszam do G.R.O.M [P0L], wyśłij mi invite a Cię dodam. Pozdro Cytuj
MajinBroda 0 Opublikowano 7 marca 2009 Opublikowano 7 marca 2009 A mi się podoba jego poczucie humoru no tak, robic sobie jaja z czegos o czym nie ma sie pojecia zayebiscie Ty raczej nie masz pojecia o "Real life " Synu, jak zwykle zreszta... Cytuj
MajinBroda 0 Opublikowano 7 marca 2009 Opublikowano 7 marca 2009 Dzisiaj przez serwer PSXEXTREME.PL PE przewinęło się wiele osób. Wszystkim dziękuję za wspólną grę. Nie wiem czy moje wyjście okazało się przerwaniem zabawy, ale niestety siła wyższa. Mam nadzieję że jutro też się spotkamy. No i następnym razem wyłączę granatnik bo za bardzo Brodzie się spodobał Ciao Dzieki za wspólna zabawe Cytuj
Whisker 1 451 Opublikowano 7 marca 2009 Opublikowano 7 marca 2009 Pojawił się wam kiedys komunikat Błędu sieci :8013? Dziś wogóle nie mogłem wbić na online (nawet jako "podglądacz), niewiem o co chodzi ale cały czas mnie wywala Cytuj
bolekps3 0 Opublikowano 7 marca 2009 Opublikowano 7 marca 2009 to takie zabezpieczenie serwerów przed niepowołanymi wejściami noobow :lol2: Cytuj
UberAdi 2 288 Opublikowano 7 marca 2009 Opublikowano 7 marca 2009 A mi się podoba jego poczucie humoru no tak, robic sobie jaja z czegos o czym nie ma sie pojecia zayebiscie Ty raczej nie masz pojecia o "Real life " Synu, jak zwykle zreszta... hmm ciekawe co pozwala ci tak twierdzic? To ze gram w POL? To ze potrafie grac? Nie wiesz o mnie nic a pyerdolisz. Cytuj
Madaxaa 4 Opublikowano 7 marca 2009 Opublikowano 7 marca 2009 nie trzeba mieć pojęcia o czymś, żeby sobie z tego jaja robić. Równie dobry ubaw zaserwowałeś mi swoją ripostą na post aureliusza. Cytuj
ErgoProxy 0 Opublikowano 8 marca 2009 Opublikowano 8 marca 2009 (edytowane) Dzisiaj przez serwer PSXEXTREME.PL PE przewinęło się wiele osób. Wszystkim dziękuję za wspólną grę. Nie wiem czy moje wyjście okazało się przerwaniem zabawy, ale niestety siła wyższa. Mam nadzieję że jutro też się spotkamy. No i następnym razem wyłączę granatnik bo za bardzo Brodzie się spodobał Ciao hehe, no niestety też musiałem spadać a grało się przednio A Brode i ten jego granatkink to jeszcze dopadne :> Jak tylko jutro przejdzie SDP to chętnie dołącze Edytowane 8 marca 2009 przez ErgoProxy Cytuj
matrix_dk 1 Opublikowano 8 marca 2009 Opublikowano 8 marca 2009 Dobra czas konczyc na dzisiaj Przez caly dzien przewinelo sie sporo osob ale tylko 4 prezentuje odpowiedni poziom Przedyskutujemy we wspolnym gronie wszystkie kandydatury i zapewne w poniedzialek Ktos zostanie zaproszony do POL Dzieki za wspolna gre o ile wasz serwer do południa był widoczny to po południu już nie szkoda popykać jeszcze z wami chciałem ale na chęciach się skończyło Cytuj
ceest 0 Opublikowano 8 marca 2009 Opublikowano 8 marca 2009 (edytowane) Clan; Toga SI Zaprasza wszystkie chetne klany na mecze 2vs2 i 3vs3, codziennie wieczorem ;] Chetni niech wysylaja wiadomosci na psn: ceest Edytowane 8 marca 2009 przez ceest Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 8 marca 2009 Opublikowano 8 marca 2009 (edytowane) Dobra czas konczyc na dzisiaj Przez caly dzien przewinelo sie sporo osob ale tylko 4 prezentuje odpowiedni poziom Przedyskutujemy we wspolnym gronie wszystkie kandydatury i zapewne w poniedzialek Ktos zostanie zaproszony do POL Dzieki za wspolna gre o ile wasz serwer do południa był widoczny to po południu już nie szkoda popykać jeszcze z wami chciałem ale na chęciach się skończyło Niestety sila wyzsza i od 13 do 15 mnie nie bylo potem o 15 znowu postawilem i byl do 19 STOI Kto chetny wbijac Edytowane 8 marca 2009 przez Welna Cytuj
Soniak 3 Opublikowano 8 marca 2009 Opublikowano 8 marca 2009 Dziś między godziną 19.00 a 20.15 stawiam serwer PSXEXTREME.PL PE . Nawet jeśli nie będęł mógł już grać to nie wyłączę konsoli, tak aby cały czas był czynny. Hasło takie jak zawsze czyli extreme Zapraszam PS. Broda, wyłączam granatnik PS2. Serwery oczywście Europejskie Cytuj
neogrisza 1 Opublikowano 8 marca 2009 Opublikowano 8 marca 2009 hejka sory za glupie pytanie ale jak sie szuka serwerow np PSXEXTREM bo nowy w temacie jestem Cytuj
Soniak 3 Opublikowano 8 marca 2009 Opublikowano 8 marca 2009 hejka sory za glupie pytanie ale jak sie szuka serwerow np PSXEXTREM bo nowy w temacie jestem Kaszpirowski zapene Ci powie. A na serio to nie ma takiej możliwości. Albo łączysz się przez znajomego, albo szukasz ręcznie wybierając je z listy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi