hixx360 0 Opublikowano 17 marca 2009 Opublikowano 17 marca 2009 a ja załozyłem wstepnie turniej pod nazwa psx extreme polska wiec zapraszam chetnych 3vs3 zeby nie bylo potem ze kogos nie ma czy cos takiego akadamia ,bez wyrzutni ,15min,100kills zapraszam i WEŁNA przyjmijcie to zaproszenie w koncu prosze POLISH ELITE TEAM Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 17 marca 2009 Opublikowano 17 marca 2009 a ja załozyłem wstepnie turniej pod nazwa psx extreme polska wiec zapraszam chetnych 3vs3 zeby nie bylo potem ze kogos nie ma czy cos takiego akadamia ,bez wyrzutni ,15min,100kills zapraszam i WEŁNA przyjmijcie to zaproszenie w koncu prosze POLISH ELITE TEAM Jak wroce z pracy Cytuj
Gość Opublikowano 17 marca 2009 Opublikowano 17 marca 2009 Szukam 1 osoby do zrobienia ustawki na kilka ribbonów w multi. Konkretnie chodzi mi o: - Capture & Hold - 10 killów podczas obrony strefy (to jest awykonalne w standardowej rozgrywce) - Przeżycie będąc celem zamachu (tylko 4x) - melee - przy okazji, z lenistwa będę robił też snajperkę Trzeba zagrać 8 gier, ustawionych na C&H i Assasination. Zajmie to jakieś 1.5 godziny. Najlepiej dziś wieczór lub jutro. Odwdzięczę się! wink.gif Pisać tutaj, na PM. nieaktualne Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 17 marca 2009 Opublikowano 17 marca 2009 (edytowane) hehe, widzę że zgłoszenie Królów Popu do ps3liga.pl wywołało pewne zaskoczenie/zdziwienie sądząc po postach: http://ps3liga.pl/forum/viewthread.php?thread_id=144 chyba jesteśmy zbyt oryginalni (przy okazji zachęcam Królów Popu do rejestracji na tej stronce) co do turnieju - w takim razie wstępnie mamy dogadane co i jak - jak przygotuję wszystko to dam znać tutaj Edytowane 17 marca 2009 przez waldusthecyc Cytuj
rydziu87 5 Opublikowano 17 marca 2009 Opublikowano 17 marca 2009 (edytowane) Szukam 1 osoby do zrobienia ustawki na kilka ribbonów w multi. Konkretnie chodzi mi o: - Capture & Hold - 10 killów podczas obrony strefy (to jest awykonalne w standardowej rozgrywce) - Przeżycie będąc celem zamachu (tylko 4x) - melee - przy okazji, z lenistwa będę robił też snajperkę Trzeba zagrać 8 gier, ustawionych na C&H i Assasination. Zajmie to jakieś 1.5 godziny. Najlepiej dziś wieczór lub jutro. Odwdzięczę się! wink.gif Pisać tutaj, na PM. jestem chętny mój nr gg: 1511363 jak by co pozdro! Edytowane 17 marca 2009 przez rydziu87 Cytuj
Gość pawel_k Opublikowano 17 marca 2009 Opublikowano 17 marca 2009 (edytowane) ktoś mi może wytłumaczyć czemu jak wybieram przy wyszukiwaniu meczyków online żeby mi pokazywał tylko te z ludźmi z moją rangą, to po wybraniu meczu połowa biega z bazookami a druga ze snajperkami? a rangę miałem niską - taką za 190 punktów... Edytowane 17 marca 2009 przez pawel_k Cytuj
matrix_dk 1 Opublikowano 18 marca 2009 Opublikowano 18 marca 2009 (edytowane) Wszystkich Ułanów [uLPL] a także inne klany zapraszam do rejestracji na stronie http://www.ps3liga.pl/news.php szykuję się niezła zabawa na długie miesiące, a nie mających klanu zapraszam do [uLPL] nie mamy żadnych wymogów może poza posiadaniem headseta , skład [uLPL] można zobaczyć tutaj http://www.ps3liga.pl/viewpage.php?page_id=45 zapraszam do zabawy kontak PW lub GG 8122830 Edytowane 18 marca 2009 przez matrix_dk Cytuj
grzes_l 9 Opublikowano 18 marca 2009 Opublikowano 18 marca 2009 Bo Twoja ranga byla do nich dopuszczona ale nie jedyna. Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 18 marca 2009 Opublikowano 18 marca 2009 Dzięki wszystkim za wczorajszą grę - było elegancko. Zaczęliśmy od małego meczyku wewnętrznego KoP przy wsparciu niezawodnego neogriszy (klan $GP$) 4vs4 na Radek Academy - wesoło było [K_oP]Fruu_PL miał jakieś ADHD i ciężko go było dojechać... ale grało się super - jednak 8-u graczy daje bardzo fajne możliwości współpracy i gry z głową ale by było zbyt nudno więc później wskoczyliśmy w 5 osób na serwer i dobiliśmy do 10 graczy a później się okazało, że wkroczyło tam kilka znajomych twarzy - pozdrowienia dla Ułanów [uLPL], POLISH ELITE TEAM [POL] oraz oczywiście Jakima z Z3ERO Nauczka za to dla nas na dzisiaj - wbijamy na mało oblegane publiczne serwery, bo jak mamy ekipę ośmioosobową to ciężko się nam pomieścić i efekt jest taki, że dwie osoby wchodzą, a reszta musi grać gdzie indziej... proponuję też postawić coś dzisiaj - wczoraj [K_oP]madaxaa postawił serwer o nazwie HASŁO TO POP i można tam było na spokojnie pograć. Myślę, że dzisiaj machniemy coś podobnego, więc chętnych zapraszam Cytuj
Sheepman. 0 Opublikowano 18 marca 2009 Opublikowano 18 marca 2009 O to ja wczoraj grałem na tym HASŁO TO POP. Było miło. Może przyjmiesz mnie Walusie do Królów Popu bo Soniak coś zwleka z GROMem. Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 18 marca 2009 Opublikowano 18 marca 2009 O to ja wczoraj grałem na tym HASŁO TO POP. Było miło. Może przyjmiesz mnie Walusie do Królów Popu bo Soniak coś zwleka z GROMem. hej - pewnie. tylko czy aby na pewno chcesz - GROM to chłopaki walczące na poważnie - my to bardziej jajcarnie podchodzimy do tematu, gramy dla funu nie przejmując się za bardzo czy wygrywamy czy też stanowimy dół tabeli. Jak to powiedział [K_oP]madaxaa - kombinujemy jak dla wygranej drużyny być cięższym do trafienia celem a GROM to chyba inna bajka. jezeli pasuje Ci takie luzackie podejście - szeroko rozpościeram ramiona w geście przywitania Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 18 marca 2009 Opublikowano 18 marca 2009 (edytowane) Hehe Grom Gralismy z nimi 2 razy w ostatnim czasie i oni 2 razy wygrali 1 raz przyszlo ich 5 a nas bylo 8 wiec myslimy sobie ,ze zachowamy sie ok i powiedzielismy 3 naszym zeby wyszli. bylo 5vs5 i na 10 sekund przed rozpoczeciem dolaczylo 2 osoby z grom wiec mecz odbywal sie 5 vs7 a skonczyl 4vs6 Zwyciestwo Grom. 2 mecz nas 7 ich 11 wynik chyba wiadomy Moze wkoncu zagramy w rownych skladach? Edytowane 18 marca 2009 przez Welna Cytuj
pearlfan 0 Opublikowano 18 marca 2009 Opublikowano 18 marca 2009 Dzięki wszystkim za wczorajszą grę - było elegancko. Zaczęliśmy od małego meczyku wewnętrznego KoP przy wsparciu niezawodnego neogriszy (klan $GP$) 4vs4 na Radek Academy - wesoło było [K_oP]Fruu_PL miał jakieś ADHD i ciężko go było dojechać... ale grało się super - jednak 8-u graczy daje bardzo fajne możliwości współpracy i gry z głową ale by było zbyt nudno więc później wskoczyliśmy w 5 osób na serwer i dobiliśmy do 10 graczy a później się okazało, że wkroczyło tam kilka znajomych twarzy - pozdrowienia dla Ułanów [uLPL], POLISH ELITE TEAM [POL] oraz oczywiście Jakima z Z3ERO Nauczka za to dla nas na dzisiaj - wbijamy na mało oblegane publiczne serwery, bo jak mamy ekipę ośmioosobową to ciężko się nam pomieścić i efekt jest taki, że dwie osoby wchodzą, a reszta musi grać gdzie indziej... proponuję też postawić coś dzisiaj - wczoraj [K_oP]madaxaa postawił serwer o nazwie HASŁO TO POP i można tam było na spokojnie pograć. Myślę, że dzisiaj machniemy coś podobnego, więc chętnych zapraszam wczoraj było ekstra i nawet nie wiedziałem kiedy minęła północ... niestety rano do pracy więc musiałem kończyc ale dzisiaj też zawitam:) Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 18 marca 2009 Opublikowano 18 marca 2009 wczoraj było ekstra i nawet nie wiedziałem kiedy minęła północ... niestety rano do pracy więc musiałem kończyc ale dzisiaj też zawitam:) heh no tak to jest niestety - człowiek siada na pół godzinki, max godzinkę i ani się obejrzy już północ - ja wyłączyłem konsolę o drugiej, rano do pracy więc dzisiaj jestem troszkę zwieszony Cytuj
afek 0 Opublikowano 18 marca 2009 Opublikowano 18 marca 2009 szukam kontaktu do lidera klanu GROM na kz2, moje gg 9797818 psn id afek ew mail b.ziolk@gmail.com bede wdzieczny Cytuj
Sheepman. 0 Opublikowano 18 marca 2009 Opublikowano 18 marca 2009 Ja zdecydowanie gram po to żeby się zabawić więc wasz klan jest dla mnie idealny. Moj nick na PSN to: sheepman_pl Cytuj
matrix_dk 1 Opublikowano 18 marca 2009 Opublikowano 18 marca 2009 Dzięki wszystkim za wczorajszą grę - było elegancko. Zaczęliśmy od małego meczyku wewnętrznego KoP przy wsparciu niezawodnego neogriszy (klan $GP$) 4vs4 na Radek Academy - wesoło było [K_oP]Fruu_PL miał jakieś ADHD i ciężko go było dojechać... ale grało się super - jednak 8-u graczy daje bardzo fajne możliwości współpracy i gry z głową ale by było zbyt nudno więc później wskoczyliśmy w 5 osób na serwer i dobiliśmy do 10 graczy a później się okazało, że wkroczyło tam kilka znajomych twarzy - pozdrowienia dla Ułanów [uLPL], POLISH ELITE TEAM [POL] oraz oczywiście Jakima z Z3ERO Nauczka za to dla nas na dzisiaj - wbijamy na mało oblegane publiczne serwery, bo jak mamy ekipę ośmioosobową to ciężko się nam pomieścić i efekt jest taki, że dwie osoby wchodzą, a reszta musi grać gdzie indziej... proponuję też postawić coś dzisiaj - wczoraj [K_oP]madaxaa postawił serwer o nazwie HASŁO TO POP i można tam było na spokojnie pograć. Myślę, że dzisiaj machniemy coś podobnego, więc chętnych zapraszam q.r.w.a jak dzieje sie coś ciekawego to mam III zmiane cholera :wkurzony: mam nadzieje że w przyszłym tygodniu sie załapie po 22:00 Cytuj
Fru 4 Opublikowano 19 marca 2009 Opublikowano 19 marca 2009 Dzięki wszystkim za wczorajszą grę - było elegancko. Zaczęliśmy od małego meczyku wewnętrznego KoP przy wsparciu niezawodnego neogriszy (klan $GP$) 4vs4 na Radek Academy - wesoło było [K_oP]Fruu_PL miał jakieś ADHD i ciężko go było dojechać... ale grało się super - jednak 8-u graczy daje bardzo fajne możliwości współpracy i gry z głową ale by było zbyt nudno więc później wskoczyliśmy w 5 osób na serwer i dobiliśmy do 10 graczy a później się okazało, że wkroczyło tam kilka znajomych twarzy - pozdrowienia dla Ułanów [uLPL], POLISH ELITE TEAM [POL] oraz oczywiście Jakima z Z3ERO Nauczka za to dla nas na dzisiaj - wbijamy na mało oblegane publiczne serwery, bo jak mamy ekipę ośmioosobową to ciężko się nam pomieścić i efekt jest taki, że dwie osoby wchodzą, a reszta musi grać gdzie indziej... proponuję też postawić coś dzisiaj - wczoraj [K_oP]madaxaa postawił serwer o nazwie HASŁO TO POP i można tam było na spokojnie pograć. Myślę, że dzisiaj machniemy coś podobnego, więc chętnych zapraszam Hehe , to nie ADHD tylko trochę kofeiny przed meczem sobie za aplikowałem więc się biegało , a grało się wybornie oby więcej takich sparingów. Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 19 marca 2009 Opublikowano 19 marca 2009 Hehe , to nie ADHD tylko trochę kofeiny przed meczem sobie za aplikowałem więc się biegało , a grało się wybornie oby więcej takich sparingów. Fru - zbierz w takim razie zapas kofeinki na niedzielę - koło 17.00 gramy sparing z Ułanami [uLPL] http://www.ps3liga.pl/forum/viewthread.php?thread_id=155 (polecam przy okazji się zarejestrować tam - w końcu jesteśmy członkami oficjalnej Ligii) zbieram skład - ja będę napewno, [K_oP]nogus30 też - trzeba zebrać resztę ekipy i walczymy Cytuj
Madaxaa 4 Opublikowano 19 marca 2009 Opublikowano 19 marca 2009 (edytowane) Jakby ktoś chciał się do nas zapisać to walcie np. do mnie (PSN ID: madaxaa) bo kozbinio będzie off do soboty. Edytowane 19 marca 2009 przez Madaxaa Cytuj
Sheepman. 0 Opublikowano 19 marca 2009 Opublikowano 19 marca 2009 Kurna jak się przybliża zooma w snajpie bo naciskam "górę" na krzyżaku i nic nie idzie. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 19 marca 2009 Opublikowano 19 marca 2009 Musisz mieć 10 ribbonów na zabijanie z tej broni (ok 5 ofiar na mecz bodaj). Cytuj
Othis 29 Opublikowano 19 marca 2009 Opublikowano 19 marca 2009 Kurna jak się przybliża zooma w snajpie bo naciskam "górę" na krzyżaku i nic nie idzie. musisz odblokowac odznakami namierzaniem lub kilami ze snajpy.... a ja mam pytanie jak odblokowac trzeci granat? Cytuj
saptis 620 Opublikowano 19 marca 2009 Opublikowano 19 marca 2009 Musisz mieć 10 ribbonów na zabijanie z tej broni (ok 5 ofiar na mecz bodaj). Wlasnie to jest ciekawe bo wczoraj zauwazylem, ze mam zoom 5x, a nie mialem jeszcze wszystkich ribbonow za kille snajperka, mialem tylko kilka. Cytuj
aleek 0 Opublikowano 19 marca 2009 Opublikowano 19 marca 2009 trzeci granat jest wtedy,jak bierzesz amunicje z zielonej skrzynki Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi