newyorkdanzig 2 Opublikowano 20 marca 2009 Opublikowano 20 marca 2009 lock on fix? I was told by killzonedotcom on twitter than an announcement regarding the patch and fixing aiming would be posted here before the end of the week. It’s about time now... you have until sunday, but today seems like a perfect day. 03-20-2009 11:00 AM źródło: forum kz2.com Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 20 marca 2009 Opublikowano 20 marca 2009 niech lepiej dwa razy się zastanowią zanim znowu coś będą zmieniać w starowaniu bo to balansowanie na naprawdę cienkiej linii ,a wielu graczy co dość sporo grają w multi już do niego przywykła w tym np ja. Cytuj
newyorkdanzig 2 Opublikowano 21 marca 2009 Opublikowano 21 marca 2009 (edytowane) jak w temacie, chyba wszystko jasne, ankieta z możliwością wielokrotnego wyboru, jak kto woli, wybierajcie po jednej mapce, ewentualnie 2 czy 3 najlepsze/najgorsze. :::: INFO O MAPACH :::: Pyrhuss Rise Wielkość: 2.8km x 1.8km / Sugerowana liczba graczy: 16 - 32 -- Salamun Market Wielkość: 2.5 km^2 / Sugerowana liczba graczy: 16 - 32 -- Radec Academy Wielkość: 1.2 km x 1 km / Sugerowana liczba graczy: 16 - 32 drugi poziom -- Helghan Industries Wielkość: 1.8km x 1.5km / Sugerowana liczba graczy: 12 - 24 -- Visari Hammer Wielkość: 1.7km x 1.3km / Sugerowana liczba graczy: 12 - 24 drugi poziom -- Corinth Crossing Wielkość: 1km x 1.8km / Sugerowana liczba graczy: 12 - 24 drugi poziom trzeci poziom -- Blood Gracht Wielkość: 0.7km x 1.1km / Sugerowana liczba graczy: 8 - 16 -- Tharsis Depot Wielkość: 0.8km x 1.3km Sugerowana liczba graczy: 2 - 16 ---- źródło: killzone.com ---- brawa dla GG za mapy, mi najfajniej gra się na Radec Academy i Blood Gracht, pierwsza za walki w jadłodajni higów i wymiany ognia na dzedzińcu, druga za klimat, najgorzej dla mnie wypada Visari Hammer, jestem ciekawy Waszych opinii Edytowane 21 marca 2009 przez newyorkdanzig Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 21 marca 2009 Opublikowano 21 marca 2009 (edytowane) Pisze od Brata Szukam ekipy do Klanu ...jak by sie cos znalazlo pisac na Igorek_PL_ Edytowane 21 marca 2009 przez Szymek_PL_ Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 21 marca 2009 Opublikowano 21 marca 2009 Najlepszy dla mnie Rynek Salumn bo tak i już. Poza tym Akademia oraz Most na rzece Korynt. Te 3 mapki są wg mnie najlepsze. Nie cierpię za to Zakładów Tharsis. Mała mapka, nic w niej ciekawego, 90% meczów jakie tam rozegrałem wszyscy latali z bazookami i granatnikami, co powodowało że sam jak idiota sięgałem po tę broń, co z kolei powodowało sytuację typu jeden frag- jedna śmierć. Żałosne. Ta mapka powinna mieć automatycznego bana na te bronie. Podobna sytuacja z kanałami. Pamiętam tę mapkę z bety. Fajnie się grało do momentu kiedy wszyscy zdobyli rangę pozwalającą na szaleństwa z bazooka w ciasnych korytarzach. Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 21 marca 2009 Opublikowano 21 marca 2009 Dziwna sprawa. Znowu mamy sytuację taką, gdzie jedna osoba zauwazyła ten bug i nagle wszystkim zaczyna on przeszkadzać. Wiedziałem że w K2 jest lekki Auto Aim ale na Boga, komu to tak naprawde przeszkadza? Jak nie potrafi się grać to żaden auto aim nikomu nie pomoże. Ot raz czy dwa jakimś fuksem albo ty zostaniesz zabity, albo sam zabijesz takim sposobem. Cytuj
Don_Kaorle 1 Opublikowano 21 marca 2009 Opublikowano 21 marca 2009 Zgadzam się z Jakimem w 100% Zresztą nie jestem pewny autentyczności tego bug'a!! Sprawdzał ktoś to z forum??? A nawt jak to prawda to większośc gier fps na kosole ma jakieś wspomagacze do celowania. Zresztą ja jakoś tego nieodczułem. Pozdry dla wszystkich Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 21 marca 2009 Opublikowano 21 marca 2009 Blood Gracht na ośmiu graczy jest IMO najlepszy. Lubię też Radec Academy. Za to Pyrhuss jest beznadziejne jeśli nie gra się snajperem. Cytuj
Kris Blake 40 Opublikowano 21 marca 2009 Opublikowano 21 marca 2009 Dziwna sprawa. Znowu mamy sytuację taką, gdzie jedna osoba zauwazyła ten bug i nagle wszystkim zaczyna on przeszkadzać. Wiedziałem że w K2 jest lekki Auto Aim ale na Boga, komu to tak naprawde przeszkadza? Jak nie potrafi się grać to żaden auto aim nikomu nie pomoże. Ot raz czy dwa jakimś fuksem albo ty zostaniesz zabity, albo sam zabijesz takim sposobem. Bo to chodzi o to, że jak przegrywasz to potem masz możliwość zwalenia na przeciwnika, że oszukuje/bugguje . Sam osobiście też opisywanego tu zdarzenia nie miałem przyjemności zauważyć i gdyby ktoś o tym nie napisał to w życiu bym się nie skapnął. Zresztą wątpię, żeby to straszny wpływ na grę miało. Ot, czasami wpadnie jakiś nieplanowany headshot . Cytuj
ImperatorPL 0 Opublikowano 21 marca 2009 Opublikowano 21 marca 2009 (edytowane) Pyhrus Rise jest świetna za to, że jest klimatyczna (jakbym biegał na Marsie )i można na niej niesamowicie kombinować. Druga najlepsza to Corinth Crossing zawsze znajdzie się szczeline, żeby ktoś oberwał heh. Natomiast Vissari hammer to zdecydowanie najgorsza mapa, a na 32 graczy już lepiej nie mówić. Edytowane 21 marca 2009 przez ImperatorPL Cytuj
alien.dh 0 Opublikowano 21 marca 2009 Opublikowano 21 marca 2009 phyrus rise to według mnie najlepsza mapka, strasznie fajnie sie tam gra, najgorsza to według mnie młot visariego, zawsze straszne zamieszanie tam jest jak gram. Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 21 marca 2009 Opublikowano 21 marca 2009 (edytowane) Pyrrus i Rynek najfajniejsze mapki bo pozwalają na największe kombinowanie(choć pustynia za bardzo faworyzuje snajperów) ,lubię też Krwawy Kanał-wg mnie najfajniejsza mapa dla gry w mniejszym gronie. Nie lubię Młotu Visarego oraz Zakładów Przemysłowych Helgan. PS.na dobrą sprawę każda mapka Jakim jest bezsensu jeśli zbierze się na niej gromada ludzi z bazookami i granatnikami,praktycznie tylko właśnie Pyrrus i Rynek nie faworyzują tych broni.... Swoją drogą w przyszłym patchu chętnie przywitałbym rozszerzoną funkcję wyszukiwania serwerów o opcję filtracji dostępnych broni Edytowane 21 marca 2009 przez Ficuś Cytuj
Shakeawake 5 Opublikowano 21 marca 2009 Opublikowano 21 marca 2009 (edytowane) Najlepszy dla mnie Phyrus Rise. Klimat jak Mad Max. Edytowane 21 marca 2009 przez Shakeawake Cytuj
alien.dh 0 Opublikowano 21 marca 2009 Opublikowano 21 marca 2009 Klimat jak Mad Max. otóż to, właśnie tego słowa mi brakowało:) Cytuj
Arkady 1 011 Opublikowano 21 marca 2009 Opublikowano 21 marca 2009 Jak dla mnie najlepsze są Pyrhuss Rise, Radec Academy oraz Blood Gracht, najgorsza natomiast Visari Hammer. Mapy są świetne, te z Killzone 2 stawiam obok tych z CoDa 4, poprostu dzieła sztuki, jak wyjdą nowe, kupię za każde pieniądze. Pyrhuss Rise uwielbiam za to, że jest idealna dla snajpera. Radec Academy i Blood Gracht za zawiłe zakręty. Świetne konstrukcje, z kolei właśnie za to nie trawie Młota Visariego. Cytuj
hixx360 0 Opublikowano 21 marca 2009 Opublikowano 21 marca 2009 (edytowane) bardzo chetnie zagramy dzisiaj klanówk po 21 wyzywac HELLBOYZ lub podajcie nazwe klanu sami wyzwiemy nadal brak odp od polish elite team co jest wełna?Szymek dołącz do nas!3vs3 akademia bez wyrzutni ,snajper,i granatników Edytowane 21 marca 2009 przez hixx360 Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 21 marca 2009 Opublikowano 21 marca 2009 (edytowane) bardzo chetnie zagramy dzisiaj klanówk po 21 wyzywac HELLBOYZ lub podajcie nazwe klanu sami wyzwiemy nadal brak odp od polish elite team co jest wełna?Szymek dołącz do nas!3vs3 akademia bez wyrzutni ,snajper,i granatników Panowie braciszek widze ze mi konto podkrada mala zmija niech ktos mu wysle zaproszenie do jakiegos klanu...oczywiscie mozna tez zalozyc nowy...uderzac na Igorek_PL_ Brat sie w(pipi)il i zalozyl sobie wlasny klan o nazwie #POL....gdyby ktos byl chetny to pisac Edytowane 21 marca 2009 przez Szymek_PL_ Cytuj
rydziu87 5 Opublikowano 21 marca 2009 Opublikowano 21 marca 2009 (edytowane) edit. Edytowane 21 marca 2009 przez rydziu87 Cytuj
Sheepman. 0 Opublikowano 22 marca 2009 Opublikowano 22 marca 2009 Moja ulubiona to Rynek. Duża przestrzeń, parę różnych przejść, fajnie się walczy. Co do najgorszej to trudno powiedzieć. Do tej pory nie przepadałem za Pyrrusem, ale ostatnio odblokowałem Zwiadowcę więc może się to zmieni. NIe lubię też Krwawego Kanału, ale tylko wtedy gdy zostaję zasypany przez rakiety. Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 22 marca 2009 Opublikowano 22 marca 2009 POL jest zawsze chetny na wyzwania. POLISH ELITE TEAM Cytuj
hixx360 0 Opublikowano 22 marca 2009 Opublikowano 22 marca 2009 (edytowane) POL jest zawsze chetny na wyzwania. POLISH ELITE TEAM WYZYWAM WAS JUZ 2 TYGODNIE! WY NAS WYZWIJCIE DO CHOLERCI MOZE BYC 4V4! z #POL sie fajnie wczoraj grało!!jak ktos chetny zobaczyc http://killzone.com/kz/tour_round_history....file_id=2132444 mamy z #POL-em dzisiaj rewanż pozdrawiam! Edytowane 22 marca 2009 przez hixx360 Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 22 marca 2009 Opublikowano 22 marca 2009 @hixx Welna chyba usunal tego challenge'a bo nie wiedzial ze wy to wy Mozecie dzis grac kolo 21? Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 22 marca 2009 Opublikowano 22 marca 2009 Wyzwijcie nas na dzisiaj, i napisz mi na psn zewy to ty wy Cytuj
hixx360 0 Opublikowano 22 marca 2009 Opublikowano 22 marca 2009 (edytowane) Wyzwijcie nas na dzisiaj, i napisz mi na psn zewy to ty wy ok dzisiaj 4v4 wyslemy od HELLBOYZ TO MY!po 21..POszło 21.30 4v4 POTWIERDZ WEŁNA PROSZE Edytowane 22 marca 2009 przez hixx360 Cytuj
krak2610 0 Opublikowano 22 marca 2009 Opublikowano 22 marca 2009 Ja też najbardziej lubie grać na Pyrus ! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi