Skocz do zawartości

Killzone 2

Featured Replies

Opublikowano

popłakałem się wczoraj ze śmiechu. Dobra ekipa była - 5 osób z KoP, HIXX z HELL i Tomci z Z3RO. Co prawda dzisiaj jestem dętka straszna - poszedłem spać o 03.00 a dziś jednak normalny dzień pracy - może się nikt nie kapnie ^_^

morał z wczorajszej gry - MADNESS? MADNESS ?!? THIS IS SPARTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!! (obrona S&D na Tharsis), a Ty Tomci pamiętaj - na Helghan Ind. jest takie przejście tyłem, ale wiesz - nikomu ani mru mru :D A jakby ktoś szukał kolegi, który rzucając granat w grupę przeciwników, trafi zawsze swojego to się polecam

by the way - wkuwa złapałem wczoraj trochę. Graliśmy spar z PBC (notabene pozdro chłopaki, ale musimy to powtórzyć w pełnej wymiarówce) 5vs5. Nawet jako K_oP zastosowaliśmy pewną taktykę. I przy wyniku 3:3 na Tharsis, decydująca runda i...dostaję errora. Nosz kmać - grałem jako taktyk i nagle mój team zostaje bez respów. Kiedy wracam do gry, już jest po zawodach. Ciekawe jak takie problemy rozwiążemy podczas ligii PS3, bo o ile w sytuacji 4:2 widać, który zespół jest ewidentnie lepszy, to przy wyniku 3:3 taki syf psuje radość gry.

Edytowane przez waldusthecyc

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Wyświetleń 343,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Ja z kolei uważam że rangi sa jak najbardziej trafionym pomysłem. Bo gra tutaj role nie czas grania tylko umiejętność grania. Możesz grać jako szeregowy tydzień po 6-7 godzin dziennie i kompletnie nic

• Myśle że to kwestia strzelania a nie tego że strzały nie wchodzą. Gra zauwazyłem liczy w jakiś sposób Twoje podejście do strzelania. A mianowicie (sprawdziłem to z 20 razy) jak celujesz w gościa i trz

• A możesz Zeratul napisać jak się nazywa serwer na którym gracie?

Opublikowano

nam wczoraj tez wyciepywalo graczy.. zwlaszcza na 1 mapie. za druga sorry panowie, ale tak jak mowilelem musielismy isc na turnieja. i dlatego koniecznie powtorzymy meczyk. jezeli zostana te mapy to proponuje 6v6..

Opublikowano

Steel and Titanium, nazwa DLC, które pojawi sie w kwietniu na PS Store. Cena nie jest znana. Co do zawartosci, dostaniemy dwie nowe mapy do multi. Przy okazji Guerrilla zapowiedziała, że pracują nad kolejnym dodatkiem, w którym prawdopodobnie dostaniemy mapki z pierwszego KZ.

Kilka ujęć na nowe mapy

Mapa z pociągiem to dość oryginalny pomysł, trzeba będzie uważać aby nie rzucić granatem pod wiatr :lol:

Ta druga mapka zapowiada się konkretnie, walka ma statku ISA. Mapa jest ustawienie pionowe, jedna drużyna zaczyna na dole, druga na górze? ;)

Edytowane przez YETI

Opublikowano

no dokładnie - chore to. dlatego ja nie lubię wyzwań - tam jest jedna mapka i finisz, więc wynik częsta jest bez sensu. Lubię postawić serwer, na np. 3 mapki i wtedy można zagrać obiektywny meczyk

Opublikowano

Dziś o 18:00 zakładam pokój, dostępne klasy to żołnierz, taktyk, medyk, snajper. Liczba graczy 14, nazwa pokoju SKILL MODE PL, hasło: PL.

Shotgun, bazooka, granatnik... zablokowane.

chętni?

Opublikowano

Zapraszam wszystkich na TURNIEJ HELLCUP DZISIAJ 23.30 WJAZD 30PUNKTOW BARDZO CHETNIE WIDZIAŁ BYM PBC,KOP-A I TARANTULE BO JESZCZE NIE GRALISMY

Edytowane przez hixx360

Opublikowano
Zapraszam wszystkich na TURNIEJ HELLCUP DZISIAJ 23.30 WJAZD 30PUNKTOW BARDZO CHETNIE WIDZIAŁ BYM PBC,KOP-A I TARANTULE BO JESZCZE NIE GRALISMY

oblokam czy zbierzemy skład bo to święta itepe itede. Ile osób?

Opublikowano

Obie mapki dobre. Cena zapewne 10 dolców- 36złoty. Ciekawi mnie natomiast czy ten zapowiadany coop to była bajeczka czy prawdziwe info.

Opublikowano

oblokam czy zbierzemy skład bo to święta itepe itede. Ile osób?

5v5 z tego co pamietam albo 4v4 mam nadzieje ze bedziecie liga rusza po swietach !!bede stawial turniej codziennie o tej samej godzinie ta sama mape i wszystkie tryby zeby klany mogly sobie pocwiczyc jesli chca ja postaram sie miec najlepszy sklad

Opublikowano

ja o tej godzinie przewaznie odpadam pod ciezarem %... szkoda :D, ale moze wy dolaczycie?

my mamy dzisiaj turniej 5v5 - 4 clans o 21:15 | 21:45 - zapraszamy tez... :D drugie rundy o 22:30 | 23:00 wiec sie wyrobicie :D

Opublikowano
ja o tej godzinie przewaznie odpadam pod ciezarem %... szkoda :D, ale moze wy dolaczycie?

my mamy dzisiaj turniej 5v5 - 4 clans o 21:15 | 21:45 - zapraszamy tez... :D drugie rundy o 22:30 | 23:00 wiec sie wyrobicie :D

jaka nazwa turnieju?

Opublikowano

cos ciezko dzisiaj... wszyscy pija :D

na 23:30 komplecik... o 21:45 tyko 1 klaniku brakuje... dawacje Helll :D

EDIT.

no panowie ostro pojechaliscie z ustawieniami na tym turniej... tyle dobrze, ze rozgrywa sie w weekendy :D

Edytowane przez Foxter

Opublikowano

Jak się rozpoczyna mecz klanowy to nie można do niego wejść przez zakładkę "dołącz do przyjaciół" bądź "członkowie online"? Bo chciałem dziś dołączyć i ani tak ani tak nie dało rady wejść na serwer. Dopiero po 5 minutach zorientowałem się że jest jeszcze zakładka "wydarzenia" ale niestety też się nie dało dołączyć do serwa. Prawdopodobnie dla tego że mecz się już zaczął?

Jeżeli to się odbywa w ten sposób to niezły żal.pl -_-

Opublikowano

Dziś o 18:30 zakładam pokój, dostępne klasy to żołnierz, taktyk, medyk, snajper. Liczba graczy 14, nazwa pokoju SKILL MODE PL.

Shotgun, bazooka, granatnik... zablokowane.

Opublikowano
kopzycz.jpg

pozdrowienia dla wszystkich graczy KZ2
:D

Edytowane przez waldusthecyc

Opublikowano

Heh, Kozbinio jak ty już coś walniesz (pocztówka ROX) to raz a dobrze. Dziękuję i życzę równie udanych świąt. Już od dzisiaj zacznę grac online bo w k2 z singla mi pozostało zabić 1500 helghastów i przejsć na elite, co postaram się zrobić w tzw. międzyczasie.

Opublikowano

my codziennie od pn-cz zakladamy turnieje o godz 21:15 i 21:45 dzieki temu.. po 1 turnieju mozna od razu przejsc do nastepnego. (standardowe ustawienia) wiec jezeli jakis klan nudzi sie w tych godzinach to zapraszamy. przy mniejszych mapach moze byc 4v4 rowniez.

5v5 - 4 clans

5v5 * 4 clans

EDIT. standardowo dolaczaja zagraniczne klany... wiec ustawione jest na 0-10 pkt V.

Edytowane przez Foxter