Opublikowano 22 kwietnia 200915 l hixx360 napisał(a): i tak jak cie wywali na hoscie to nim dolaczysz bedzie pozamiatane wiec pomysl welny jest absolutnie dobry!!!!! Panowie, ja się nie zgodzę - spokojnie zdążę dołączyć z powrotem. A co jeśli wywali Cię na pierwszej mapie? To nawet na drugą nie dołączysz i już góry pozamiatane. Póki nie będzie można dołączyć w czasie rozgrywki, tryb ten jest dla nas bezużyteczny
Opublikowano 22 kwietnia 200915 l potrzebuję graczy, którzy dość często grają w killzone na friend liście. zapraszam do dodania, oraz pogawędek na psn ^_^
Opublikowano 22 kwietnia 200915 l Co to za nowe rangi? Ile trzeba na nie punktów i czy są to rangi tygodniowe czy 'zwykłe'?
Opublikowano 22 kwietnia 200915 l Khadgar napisał(a): Co to za nowe rangi? Ile trzeba na nie punktów i czy są to rangi tygodniowe czy 'zwykłe'? to rangi takie same jak np general za 5000 , 10 000 i 100 000 pkt
Opublikowano 23 kwietnia 200915 l Z chęcią bym pograł w klanie w fajnej atmosferze, a ostatnio mój klan jakoś nie przejawia większej aktywności. Mam czas głównie od 22-23 (jak żona i dziecko pójdą spać), ale przynajmniej raz w tygodniu mogę wynegocjować jakąś dowolną godzinkę na mecz międzyklanowy, chyba że leci jakaś ulubiona bajka dziecka Edytowane 23 kwietnia 200915 l przez chelcho
Opublikowano 23 kwietnia 200915 l Fajnie, że dodali nowe rangi za więcej punktów, jest nowa motywacja. Szkoda, że nie pomyśleli o tym wcześniej (że generała można zrobić w kilkanaście h.) i nie przerzucili części odkrywanych bonusów i zdobyczy na nowe rangi. A tak pozostaje tylko walka o punkty i szlaczki przy gwiazdkach...
Opublikowano 23 kwietnia 200915 l Niech w końcu pomyślą o customizacji ludzików i broni,jakieś emblematy na ramie dla kolesi co walądużo hedów,jest sporo opcji.
Opublikowano 23 kwietnia 200915 l na lidze emocje siegają zenitu co widac nawet tutaj na forum ,nikt juz nic tutaj nie pisze wszyscy klna na p3liga <zapraszam>
Opublikowano 23 kwietnia 200915 l Pisze w kolejnym poście żeby podbić temat. Zapraszam wszystkich do rejestracji na www.ps3liga.pl - prócz ligi kombinuję parę ciekawych eventów/zawodów, które troszkę różnią się celem od tych wymyślonych przez autorów gry więcej znajdziecie tutaj: http://www.ps3liga.pl/forum/viewthread.php...=7190#post_7190 zapraszam ! również zapraszam - www.ps3liga.pl - grubo, wesoło - jak ktoś szuka klanu to napewno znajdzie, również jak klan szuka graczy to TAM tym bardziej znajdzie pozdrówki i zachęcam do komentowania spotkań na ps3liga.pl ps. HIXX - my gramy razem III kolejkę na Tharsis i Akademii - wreszcie się spotkamy Edytowane 23 kwietnia 200915 l przez waldusthecyc
Opublikowano 23 kwietnia 200915 l zapraszam na ps3liga.pl wystartowala wlasnie pierwsza polska liga kz2, jestesmy po pierwszych kolejkach, z checia zobaczymy nowy polski klan
Opublikowano 23 kwietnia 200915 l chelcho napisał(a): Z chęcią bym pograł w klanie w fajnej atmosferze, a ostatnio mój klan jakoś nie przejawia większej aktywności. Mam czas głównie od 22-23 (jak żona i dziecko pójdą spać), ale przynajmniej raz w tygodniu mogę wynegocjować jakąś dowolną godzinkę na mecz międzyklanowy, chyba że leci jakaś ulubiona bajka dziecka zapraszam do kings of pop
Opublikowano 23 kwietnia 200915 l chelcho napisał(a): Z chęcią bym pograł w klanie w fajnej atmosferze, a ostatnio mój klan jakoś nie przejawia większej aktywności. Mam czas głównie od 22-23 (jak żona i dziecko pójdą spać), ale przynajmniej raz w tygodniu mogę wynegocjować jakąś dowolną godzinkę na mecz międzyklanowy, chyba że leci jakaś ulubiona bajka dziecka lodziarz napisał(a): Ja rónież dołączył bym do jakiegoś fajnego klanu Panowie tak jak napisał neogrisza zapraszamy do Kings of Pop [K_oP]. U nas liczy się czysty fun z gry, wspaniali ludzie, żadnej spinki itp. Jeśli jesteście zainteresowani to dajcie znać na PSN do mnie lub do griszy.
Opublikowano 24 kwietnia 200915 l Witam wszystkich graczy! Nasz klan bierze udział w rozgrywkach ligowych Killzone 2, które właśnie się zaczęły - w związku z czym ogłaszamy uzupełniającą rekrutację, której celem jest pozyskanie wartościowych graczy. Tworzymy silną i zwartą grupę, której celem jest porządne namieszanie w lidze! Jeśli spełniasz poniższe wymagania, udaj się na nasze oficjalne forum www.got-clan.pl, zarejestruj się i złóż swój wniosek o przyjęcie do klanu w dziale Rekrutacja. Wymagania jakie muszą spełniać zainteresowane osoby: 1. Posiadanie headseta 2. Wiek > 17 lat 3. Ranga w grze - Generał 4. Dyspozycyjność w godzinach wieczornych(gramy często, gdyż trening to podstawa sukcesu) Zapraszamy!! Edytowane 25 kwietnia 200915 l przez A-n
Opublikowano 24 kwietnia 200915 l Reasumujmy. Rozgliwki ligowe w K2 już się zaczęły, a ty dopiero zbierasz ludzi do klanu? OK. Najlepszego
Opublikowano 25 kwietnia 200915 l POL_SouL napisał(a): Reasumujmy. Rozgliwki ligowe w K2 już się zaczęły, a ty dopiero zbierasz ludzi do klanu? OK. Najlepszego A co w tym dziwnego? Gramy w lidze, w pierwszej kolejce nawet całkiem nieźle nam poszło - ale chcemy się rozwijać, co wiąże się z pozyskaniem dodatkowych graczy...
Opublikowano 25 kwietnia 200915 l No i kto wygrał wczoraj Hell czy POL ?? W morde 22:30 siadł mi net i dopiero ruszył po 23 i już nie zdażyłem na mecz
Opublikowano 25 kwietnia 200915 l Arkady napisał(a): No i kto wygrał wczoraj Hell czy POL ?? W morde 22:30 siadł mi net i dopiero ruszył po 23 i już nie zdażyłem na mecz fajnie ze sie wytlumaczyles bo dawidex to nawet nic nie napisal!!!!jutro mecz z got wiec bardzo bym prosli o zainteresowanie tym co sie dzieje!!arkady jestes zaliczany do podstawowego skladu!
Opublikowano 25 kwietnia 200915 l hixx360 napisał(a): Arkady napisał(a): No i kto wygrał wczoraj Hell czy POL ?? W morde 22:30 siadł mi net i dopiero ruszył po 23 i już nie zdażyłem na mecz fajnie ze sie wytlumaczyles bo dawidex to nawet nic nie napisal!!!!jutro mecz z got wiec bardzo bym prosli o zainteresowanie tym co sie dzieje!!arkady jestes zaliczany do podstawowego skladu! Wierz mi zagrać chciałem jak cholera, mam neta w multimedia i na dosłownie 30 minut coś się rypło. Dopiero udało mi sie wbić 22:07 i już graliście... Dawidex miał egzaminy gimnazjalne, więc jest raczej usprawiedliwiony.
Opublikowano 25 kwietnia 200915 l Arkady napisał(a): hixx360 napisał(a): Arkady napisał(a): No i kto wygrał wczoraj Hell czy POL ?? W morde 22:30 siadł mi net i dopiero ruszył po 23 i już nie zdażyłem na mecz fajnie ze sie wytlumaczyles bo dawidex to nawet nic nie napisal!!!!jutro mecz z got wiec bardzo bym prosli o zainteresowanie tym co sie dzieje!!arkady jestes zaliczany do podstawowego skladu! Wierz mi zagrać chciałem jak cholera, mam neta w multimedia i na dosłownie 30 minut coś się rypło. Dopiero udało mi sie wbić 22:07 i już graliście... Dawidex miał egzaminy gimnazjalne, więc jest raczej usprawiedliwiony. jasne ze jest a co do niedzieli???mozesz grac ?wpadaj dzisiaj po 22 na trening pogadamy dawaj tez dawidexa
Opublikowano 25 kwietnia 200915 l Dziś nie wiem czy będę, a jutro o której? Bo do 20:30 jestem w robocie.