waldusthecyc 4 767 Opublikowano 22 kwietnia 2009 Opublikowano 22 kwietnia 2009 i tak jak cie wywali na hoscie to nim dolaczysz bedzie pozamiatane wiec pomysl welny jest absolutnie dobry!!!!! Panowie, ja się nie zgodzę - spokojnie zdążę dołączyć z powrotem. A co jeśli wywali Cię na pierwszej mapie? To nawet na drugą nie dołączysz i już góry pozamiatane. Póki nie będzie można dołączyć w czasie rozgrywki, tryb ten jest dla nas bezużyteczny Cytuj
Enori 0 Opublikowano 22 kwietnia 2009 Opublikowano 22 kwietnia 2009 potrzebuję graczy, którzy dość często grają w killzone na friend liście. zapraszam do dodania, oraz pogawędek na psn ^_^ Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 22 kwietnia 2009 Opublikowano 22 kwietnia 2009 Co to za nowe rangi? Ile trzeba na nie punktów i czy są to rangi tygodniowe czy 'zwykłe'? Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 22 kwietnia 2009 Opublikowano 22 kwietnia 2009 Co to za nowe rangi? Ile trzeba na nie punktów i czy są to rangi tygodniowe czy 'zwykłe'? to rangi takie same jak np general za 5000 , 10 000 i 100 000 pkt Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 22 kwietnia 2009 Opublikowano 22 kwietnia 2009 Ta ostatnia lekki hardkor, na dwie pierwsze to nawet się łapię. Cytuj
aureliusz 1 Opublikowano 23 kwietnia 2009 Opublikowano 23 kwietnia 2009 Na pewno oslabili bozooke:) Cytuj
chelcho 0 Opublikowano 23 kwietnia 2009 Opublikowano 23 kwietnia 2009 (edytowane) Z chęcią bym pograł w klanie w fajnej atmosferze, a ostatnio mój klan jakoś nie przejawia większej aktywności. Mam czas głównie od 22-23 (jak żona i dziecko pójdą spać), ale przynajmniej raz w tygodniu mogę wynegocjować jakąś dowolną godzinkę na mecz międzyklanowy, chyba że leci jakaś ulubiona bajka dziecka Edytowane 23 kwietnia 2009 przez chelcho Cytuj
Butcher 70 Opublikowano 23 kwietnia 2009 Opublikowano 23 kwietnia 2009 Fajnie, że dodali nowe rangi za więcej punktów, jest nowa motywacja. Szkoda, że nie pomyśleli o tym wcześniej (że generała można zrobić w kilkanaście h.) i nie przerzucili części odkrywanych bonusów i zdobyczy na nowe rangi. A tak pozostaje tylko walka o punkty i szlaczki przy gwiazdkach... Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 23 kwietnia 2009 Opublikowano 23 kwietnia 2009 Niech w końcu pomyślą o customizacji ludzików i broni,jakieś emblematy na ramie dla kolesi co walądużo hedów,jest sporo opcji. Cytuj
hixx360 0 Opublikowano 23 kwietnia 2009 Opublikowano 23 kwietnia 2009 na lidze emocje siegają zenitu co widac nawet tutaj na forum ,nikt juz nic tutaj nie pisze wszyscy klna na p3liga <zapraszam> Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 23 kwietnia 2009 Opublikowano 23 kwietnia 2009 (edytowane) Pisze w kolejnym poście żeby podbić temat. Zapraszam wszystkich do rejestracji na www.ps3liga.pl - prócz ligi kombinuję parę ciekawych eventów/zawodów, które troszkę różnią się celem od tych wymyślonych przez autorów gry więcej znajdziecie tutaj: http://www.ps3liga.pl/forum/viewthread.php...=7190#post_7190 zapraszam ! również zapraszam - www.ps3liga.pl - grubo, wesoło - jak ktoś szuka klanu to napewno znajdzie, również jak klan szuka graczy to TAM tym bardziej znajdzie pozdrówki i zachęcam do komentowania spotkań na ps3liga.pl ps. HIXX - my gramy razem III kolejkę na Tharsis i Akademii - wreszcie się spotkamy Edytowane 23 kwietnia 2009 przez waldusthecyc Cytuj
afek 0 Opublikowano 23 kwietnia 2009 Opublikowano 23 kwietnia 2009 zapraszam na ps3liga.pl wystartowala wlasnie pierwsza polska liga kz2, jestesmy po pierwszych kolejkach, z checia zobaczymy nowy polski klan Cytuj
neogrisza 1 Opublikowano 23 kwietnia 2009 Opublikowano 23 kwietnia 2009 Z chęcią bym pograł w klanie w fajnej atmosferze, a ostatnio mój klan jakoś nie przejawia większej aktywności. Mam czas głównie od 22-23 (jak żona i dziecko pójdą spać), ale przynajmniej raz w tygodniu mogę wynegocjować jakąś dowolną godzinkę na mecz międzyklanowy, chyba że leci jakaś ulubiona bajka dziecka zapraszam do kings of pop Cytuj
lodziarz 0 Opublikowano 23 kwietnia 2009 Opublikowano 23 kwietnia 2009 Ja rónież dołączył bym do jakiegoś fajnego klanu Cytuj
Tomek P. 61 Opublikowano 23 kwietnia 2009 Opublikowano 23 kwietnia 2009 Z chęcią bym pograł w klanie w fajnej atmosferze, a ostatnio mój klan jakoś nie przejawia większej aktywności. Mam czas głównie od 22-23 (jak żona i dziecko pójdą spać), ale przynajmniej raz w tygodniu mogę wynegocjować jakąś dowolną godzinkę na mecz międzyklanowy, chyba że leci jakaś ulubiona bajka dziecka Ja rónież dołączył bym do jakiegoś fajnego klanu Panowie tak jak napisał neogrisza zapraszamy do Kings of Pop [K_oP]. U nas liczy się czysty fun z gry, wspaniali ludzie, żadnej spinki itp. Jeśli jesteście zainteresowani to dajcie znać na PSN do mnie lub do griszy. Cytuj
A-n 0 Opublikowano 24 kwietnia 2009 Opublikowano 24 kwietnia 2009 (edytowane) Witam wszystkich graczy! Nasz klan bierze udział w rozgrywkach ligowych Killzone 2, które właśnie się zaczęły - w związku z czym ogłaszamy uzupełniającą rekrutację, której celem jest pozyskanie wartościowych graczy. Tworzymy silną i zwartą grupę, której celem jest porządne namieszanie w lidze! Jeśli spełniasz poniższe wymagania, udaj się na nasze oficjalne forum www.got-clan.pl, zarejestruj się i złóż swój wniosek o przyjęcie do klanu w dziale Rekrutacja. Wymagania jakie muszą spełniać zainteresowane osoby: 1. Posiadanie headseta 2. Wiek > 17 lat 3. Ranga w grze - Generał 4. Dyspozycyjność w godzinach wieczornych(gramy często, gdyż trening to podstawa sukcesu) Zapraszamy!! Edytowane 25 kwietnia 2009 przez A-n Cytuj
POL_SouL 1 Opublikowano 24 kwietnia 2009 Opublikowano 24 kwietnia 2009 Reasumujmy. Rozgliwki ligowe w K2 już się zaczęły, a ty dopiero zbierasz ludzi do klanu? OK. Najlepszego Cytuj
A-n 0 Opublikowano 25 kwietnia 2009 Opublikowano 25 kwietnia 2009 Reasumujmy. Rozgliwki ligowe w K2 już się zaczęły, a ty dopiero zbierasz ludzi do klanu? OK. Najlepszego A co w tym dziwnego? Gramy w lidze, w pierwszej kolejce nawet całkiem nieźle nam poszło - ale chcemy się rozwijać, co wiąże się z pozyskaniem dodatkowych graczy... Cytuj
BoroBoro 161 Opublikowano 25 kwietnia 2009 Opublikowano 25 kwietnia 2009 http://www.psxextreme.info/index.php?showt...0&start=600 Cytuj
Arkady 1 012 Opublikowano 25 kwietnia 2009 Opublikowano 25 kwietnia 2009 No i kto wygrał wczoraj Hell czy POL ?? W morde 22:30 siadł mi net i dopiero ruszył po 23 i już nie zdażyłem na mecz Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 25 kwietnia 2009 Opublikowano 25 kwietnia 2009 POL vs HELL Pyrrus 4:2 Salamun 6:1 Cytuj
hixx360 0 Opublikowano 25 kwietnia 2009 Opublikowano 25 kwietnia 2009 No i kto wygrał wczoraj Hell czy POL ?? W morde 22:30 siadł mi net i dopiero ruszył po 23 i już nie zdażyłem na mecz fajnie ze sie wytlumaczyles bo dawidex to nawet nic nie napisal!!!!jutro mecz z got wiec bardzo bym prosli o zainteresowanie tym co sie dzieje!!arkady jestes zaliczany do podstawowego skladu! Cytuj
Arkady 1 012 Opublikowano 25 kwietnia 2009 Opublikowano 25 kwietnia 2009 No i kto wygrał wczoraj Hell czy POL ?? W morde 22:30 siadł mi net i dopiero ruszył po 23 i już nie zdażyłem na mecz fajnie ze sie wytlumaczyles bo dawidex to nawet nic nie napisal!!!!jutro mecz z got wiec bardzo bym prosli o zainteresowanie tym co sie dzieje!!arkady jestes zaliczany do podstawowego skladu! Wierz mi zagrać chciałem jak cholera, mam neta w multimedia i na dosłownie 30 minut coś się rypło. Dopiero udało mi sie wbić 22:07 i już graliście... Dawidex miał egzaminy gimnazjalne, więc jest raczej usprawiedliwiony. Cytuj
hixx360 0 Opublikowano 25 kwietnia 2009 Opublikowano 25 kwietnia 2009 No i kto wygrał wczoraj Hell czy POL ?? W morde 22:30 siadł mi net i dopiero ruszył po 23 i już nie zdażyłem na mecz fajnie ze sie wytlumaczyles bo dawidex to nawet nic nie napisal!!!!jutro mecz z got wiec bardzo bym prosli o zainteresowanie tym co sie dzieje!!arkady jestes zaliczany do podstawowego skladu! Wierz mi zagrać chciałem jak cholera, mam neta w multimedia i na dosłownie 30 minut coś się rypło. Dopiero udało mi sie wbić 22:07 i już graliście... Dawidex miał egzaminy gimnazjalne, więc jest raczej usprawiedliwiony. jasne ze jest a co do niedzieli???mozesz grac ?wpadaj dzisiaj po 22 na trening pogadamy dawaj tez dawidexa Cytuj
Arkady 1 012 Opublikowano 25 kwietnia 2009 Opublikowano 25 kwietnia 2009 Dziś nie wiem czy będę, a jutro o której? Bo do 20:30 jestem w robocie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi