McDrive 3 098 Opublikowano 26 lipca 2009 Opublikowano 26 lipca 2009 1,5x za przegraną nie działa <_< Ale to już wszyscy, którzy grali wiedzą. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 26 lipca 2009 Opublikowano 26 lipca 2009 Mnie nawet 2,5 nie zachęciło do gry Cytuj
YETI 10 998 Opublikowano 27 lipca 2009 Opublikowano 27 lipca 2009 Ile potrzebnych jest punktów, aby dostać się do 1% graczy? Ja w poprzednim tygodniu miałem ponad 8000 i załapałem się do 3% graczy. Cytuj
Arkady 1 012 Opublikowano 27 lipca 2009 Opublikowano 27 lipca 2009 Miałem to samo, ok 8k i 3%, normalnie to starczyło do 1%, ale zapewne przez weekendową promocje wzrosła liczba osób co narobiła niezłe wyniki. Cytuj
rydziu87 5 Opublikowano 27 lipca 2009 Opublikowano 27 lipca 2009 (edytowane) w poprzednim tygodniu ugrałem coś około 12 000 pkt i zaliczyło mnie do 1% btw. czy mi sie tylko wydaje czy te nowe mapy sa typowo bot friendly ? Jeszcze nigdy nie zebralem tyle hedow od dzialek i samolocikow co dzisiaj :o, az sie grac odechciewa :| Edytowane 27 lipca 2009 przez rydziu87 Cytuj
Siarex 4 Opublikowano 27 lipca 2009 Opublikowano 27 lipca 2009 heh na nie napisałem nigdy nie ze nie umiem, za to często słyszę oskarżenia ze to właśnie ja gram na "fragu". Nie wiem jak dokładnie działa frag i jak się nim celuje, ale jeżeli da się to porównać do myszek logitecha lub razera to na pewno strzela się dużo lepiej niż na padzie, i nikt mi nie powie ze czołowy gracz używający pada ma szanse powalczyć z kimś kto wie jak używać myszki Znam Polaka który gra na Fragu(Dziarek) w KZ ale tylko dlatego, że nie potrafi w fps'y grać na padzie. Z tego co mówił, to jeżeli ktoś potrafi grać na padzie to nie ma sensu przerzucać się na fraga, bo urządzenie to zbyt dobre nie jest. Grałem z nim nie raz i żadnym nadludzkim celowaniem się nie wyróżnia, a urządzenie jest daleko w tyle jeżeli chodzi o dokładność porównywalną do akcesorii Logitecha. Cytuj
TakeshiX 50 Opublikowano 30 lipca 2009 Opublikowano 30 lipca 2009 (edytowane) Szukam kogoś kumatego i z odblokowaną rangą taktyka, na ustawkę po nowe trofea, które jak chyba wiadomo są nie do zdobycia normalnie. Pisać na PM. dlaczego nie do zdobycia ? mi weszły wszystkie w pierwszych meczach na nowych mapach* *mecze oczywiście long czyli po min 20 minut na tryb / 32 graczy: -50 fragów: bez problemu -10/20 fragów z broni: tu oczywiście najlepiej szukać respa + obrona ładunków. -5 wygranych trybów w jednej rundzie: to może być trudne z przypadkowymi ludźmi ale kwestia czasu/szczęścia znalezienia się we właściwej (lepszej) drużynie - ja akurat grałem z klanem więc bez problemu (jedna mapa 5-2 , druga 7-0 np. http://killzone.com/kz/tour_round_history....file_id=7371347 ) Edytowane 30 lipca 2009 przez TaKeShiX Cytuj
TakeshiX 50 Opublikowano 30 lipca 2009 Opublikowano 30 lipca 2009 ... Co to znaczy "szukać respa + obrona ładunków"? po zlikwidowani chwilowej nieśmiertelności na respawnie najłatwiej nabijać fragi kampiąc właśnie na respie - czyli szukasz czerwonego dymu i punktujesz pojawiających się ludków , plus czekać na osoby chcące założyć ładunek przy "odszukaj&zniszcz". kołkownica na respie jest świetna, miotacz też ale trzeba być samemu (jak ktoś będzie kampił z tobą to jak ma np kosiarkę to on prędzej zabije niż Tobie zaliczy spalenie - jak stoisz sam to można nawet wcześniej podpalić resp a ludki pojawiające się będą się zapalać) Cytuj
Othis 29 Opublikowano 4 sierpnia 2009 Opublikowano 4 sierpnia 2009 stare ale chyba nie dawalem wczesniej... http://www.gametrailers.com/user-movie/kil...tiplayer/311832 Cytuj
AbraHAM 8 Opublikowano 5 sierpnia 2009 Opublikowano 5 sierpnia 2009 poszukuje klanu do gy w KZ2 , nick NIKO_PL Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 7 sierpnia 2009 Opublikowano 7 sierpnia 2009 Witam, Klan Polish Destroyers poszukuje aktywnych graczy wiecej info na gg (5084005) lub psn Tomci__PL Cytuj
duzyBYK 14 Opublikowano 9 sierpnia 2009 Opublikowano 9 sierpnia 2009 The Most Dangerous Players Wanted Szczegółowe informacje na www.tmd-clan.pl/forum Cytuj
kempes 0 Opublikowano 24 sierpnia 2009 Opublikowano 24 sierpnia 2009 Druga edycja ligi killzone 2 niedługo się rozpoczyna i z tego powodu chciałbym zaprosić wszystkie Polskie klany do wzięcia w niej udziału. Gwarantowana świetna zabawa. Zapisy prowadzone na stronie www.ps3liga.pl . ZAPRASZAMY Cytuj
Desert4PL 0 Opublikowano 24 sierpnia 2009 Opublikowano 24 sierpnia 2009 (edytowane) Klan Z3RO szuka nowych członków oraz małych klanów do fuzji. Chętnych zapraszam na forum klanu http://www.ps3team.pl/forum/index.php?board=64.0 lub na pw. Więcej informacji można znaleźć na naszej stronie http://z3roregrets.blogspot.com/ lub http://killzone.com/kz/clan.psml?kz_clan_id=104006 Naszym atutem jest miła atmosfera i zacięta walka Edytowane 24 sierpnia 2009 przez Desert4PL Cytuj
rkBrain 28 Opublikowano 25 sierpnia 2009 Opublikowano 25 sierpnia 2009 O co chodzi z tymi składami? Czy da się jakoś zrobić, żebym słyszał przez HS tylko gości ze składu? Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 25 sierpnia 2009 Opublikowano 25 sierpnia 2009 O co chodzi z tymi składami? Czy da się jakoś zrobić, żebym słyszał przez HS tylko gości ze składu? innych mozesz wyciszyc... Cytuj
rkBrain 28 Opublikowano 25 sierpnia 2009 Opublikowano 25 sierpnia 2009 A co daje utworzenie składu? Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 25 sierpnia 2009 Opublikowano 25 sierpnia 2009 A co daje utworzenie składu? slyszysz ludzi ktorzy w nim sa i mozesz sie respawnowac przy dowodcy oddzialu Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 26 sierpnia 2009 Opublikowano 26 sierpnia 2009 (edytowane) Witam. Czy mógłby mi ktoś opisać rozmiar mapek z dodatków. Z podstawowych to grywam jedynie na Akademii, Kanale, Tharsis i Koryncie. Czy te nowe są zblizone rozmiarami do tych czy dużo większe jak pozostałe ? Edytowane 26 sierpnia 2009 przez Square Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 26 sierpnia 2009 Opublikowano 26 sierpnia 2009 mapki z dlc sa male...porownywalne do tych co wymieniles...najwieksza to ta z bomba (wielkosc jak polowa Wzniesienia Pyrus) a te z ostatniego dlc to najmniejsze mapki ze wszyskich Cytuj
rkBrain 28 Opublikowano 26 sierpnia 2009 Opublikowano 26 sierpnia 2009 (edytowane) Mnie ostatnio nurtuje czy ludzie porzucą Killzone na rzecz słabego/marnego/beznadziejnego COD:MW2. Trochę późno zabrałem się za tą grę i tego teraz żałuję. Mulitplayer w KZ naprawdę nie jest zbyt wymagający i osoba taka jak ja, która nigdy nie zwracała zbytniej uwagi na tryby sieciowe w FPS, może powymiatać na serwerach. Można się świetnie bawić nie mając zbytniego doświadczenia w tego typu grach. Resistance był pełen lagów. Nigdy nie zapomnę tych 5 sekundowych opóźnień. Resistance 2 był udziwniony na maksa. Nawet ja, fan sci-fi i różnego typu dziwactw, nie mogłem ogarnąć świata przedstawionego w drugiej części. No i COD4 stworzony dla specyficznej grupy ludzi. Ludzi, którzy przed domem mają rozstawione zasieki, w szafie cały arsenał broni, a na śniadanie jedząc proch strzelniczy. Mój post można uznać za lekko wypaczony. Edytowane 26 sierpnia 2009 przez rkBrain Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 26 sierpnia 2009 Opublikowano 26 sierpnia 2009 (edytowane) Raczej w kz2 bede gral...mamy teraz fajna bande wiesniakow z ktorymi super sie gra do mnie mechanika coda nie trafia mnie jedynie denerwuje ze wiekszosc graczy gra tdm a nie warzon.. Edytowane 26 sierpnia 2009 przez Szymek_PL_ Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 27 sierpnia 2009 Opublikowano 27 sierpnia 2009 (edytowane) ja zostaje przy K2(też mam fajną bandę wieśniaków z którymi super się gra ) i choć MW2 pewnie kupię to wątpię,że spędzę przy nim tyle czasu co przy K2.CoD stawia na rozgrywkę w multi dla samotnego gracza i w tym jest kozacki.K2 stawia na zespołowość,jest super taktyczny,ma genialny tryb warzone i wsparcie klanowe-to mnie do tego tytułu przekonuje I osobiście liczę,że MW2 przyniesie zmiany w samej mechanice multi bo po czasie CoD4 to była jedna wielka kamperka i zabawa w rzucanie granatów. Edytowane 27 sierpnia 2009 przez Ficuś Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 27 sierpnia 2009 Opublikowano 27 sierpnia 2009 z checia bym pogral z Polakami wiec moze ktos wysle invite (na ps3 liscie mam zaledwie 6 osob z czego tylko jedna gra w KZ2) :)PS3id Danielskii Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 27 sierpnia 2009 Opublikowano 27 sierpnia 2009 z checia bym pogral z Polakami wiec moze ktos wysle invite (na ps3 liscie mam zaledwie 6 osob z czego tylko jedna gra w KZ2) :)PS3id Danielskii sam widzisz kto tu się wypowiada w temacie to śmiało pododawaj a się nie wstydź.Albo poszukaj jakiegoś polskiego klanu,których pełno i pykaj w ich gronie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi