Neo3016 8 Opublikowano 5 czerwca 2010 Opublikowano 5 czerwca 2010 (edytowane) pisałby sie ktoś na wspólne granie dziś na wieczór po 7v7 na zamkniętym serwerze? Dzis po poludniu byl ustawiony taki serwer a w nim sami polacy.Fajnie bylo ponownie wrocic do KZ2 o ktorym juz dawno zapomnialem ze wzgledu na MW2,BC2 i lagi ktorych dzisiaj tez nie brakowalo.Gonilem za gosciem przez pol mapy i naparzalem w plecy ale byl takim pr0 ze nie raczyl umrzec a po 2 magazynkach wyladowanych na nim,odwrocil sie i jakby nigdy nic zabil mnie i pobiegl dalej.Mialem ochote zrobic z plyty puzzle skladajce sie z 1.000 kawalkow.Na prawde szkoda ze GG juz nie zajmuje sie KZ2 tak jak wczesniej.Moze i maja robote(KZ3) ale od czasu do czasu moga przeciez "oczyszcic" serwery.Gdyby nie te lagi i pare innych rzeczy ktore mnie strasznie denerwuja to MW2 i BC2 nawet bym nie kupowal. Edytowane 5 czerwca 2010 przez Neo3016 Cytuj
Jaldd 0 Opublikowano 4 lipca 2010 Opublikowano 4 lipca 2010 Heja, mam problem otoz gram sobie w killzone normalnie nie mam nawet najmniejszych lagow wszstko 100% plynnie, ale gdy nadchodzi koniec rundy i zlicza mi statystyki to wyskakuje mi komunikat "pobieranie statystyk z serwera" a nastepnie wyskakuje mi informacja o bledzie pobrania statystyk i tak za kazdym razem, myslalem ze zalezy to od regiony w jakim gram (najczesciej stany), ale gdy przezucilem sie na EU bylo nadal to samo. Ktos moze wie o co chodzi/mial to samo, bede bardzo wdzieczny jak ktos mi powie jak to mozna "naprawic" Ps. Sory za ortografie, brak polskiej klawiatury Cytuj
Stopat 0 Opublikowano 13 lipca 2010 Opublikowano 13 lipca 2010 Witam, Kto chętny do grania? Dopiero co kupiłem k2 i nikogo nie mam do gry. Sam już wbiłem trochę expa, ale samemu to nudnawo. Dziś będę po 20:00, ale w wakacje ogólnie jestem od rana do wieczora (z przerwami na siusiu i na odpoczynek dla oczu). PSN: StopaPL Cytuj
MaroS 289 Opublikowano 8 sierpnia 2010 Opublikowano 8 sierpnia 2010 Kiedy jest reset tygodniowych statystyk? o północy z niedzieli na poniedziałek czy z poniedziałku na wtorek? Cytuj
Szymek 1 055 Opublikowano 9 sierpnia 2010 Opublikowano 9 sierpnia 2010 z niedzieli na poniedziaek Cytuj
xbor 54 Opublikowano 11 września 2010 Opublikowano 11 września 2010 czy w killzonie2 jest jakiś tryb "hardcore" gdzie potrzeba mniej amunicji aby posłać kogoś w piach, czy niestety trzeba się bawić posyłanie całych serii? Cytuj
Square 8 705 Opublikowano 11 września 2010 Opublikowano 11 września 2010 Nie ma takiego trybu, ale żeby kogoś ściągnąć to wcale nie trzeba tyle pakować Cytuj
Szymek 1 055 Opublikowano 11 września 2010 Opublikowano 11 września 2010 czy w killzonie2 jest jakiś tryb "hardcore" gdzie potrzeba mniej amunicji aby posłać kogoś w piach, czy niestety trzeba się bawić posyłanie całych serii? z karabinku ISA potrzeba 6 kulek wiec nie jest to caly magazynek lub jedna Cytuj
Square 8 705 Opublikowano 10 października 2010 Opublikowano 10 października 2010 Byłby ktoś chętny do pogrania na mapkach z DLC ? Cytuj
Master_ZUO 0 Opublikowano 12 października 2010 Opublikowano 12 października 2010 Może ktoś zagrać na mapkach bez DLC? Headseta mam, może ktoś się skusi. Gram jutro po 12 i w czwartek prawie cały dzień. Gdyby ktoś chciał zagrać to mój id to art321ur. Cytuj
DukeKris 0 Opublikowano 3 listopada 2010 Opublikowano 3 listopada 2010 W sumie nadchodzi KZ3, ale zakładam, że część klanów z KZ2 przeskoczy wspólnie na trzecią odsłonę. Jeżeli zatem jakiś klan prowadzi rekrutację z chęcią się dołączę. Gram w sumie od niedzieli, ale posiadam już rangę Majora. Moje gg: 3914727 Cytuj
Fenikz 89 Opublikowano 5 listopada 2010 Opublikowano 5 listopada 2010 czy da się nastawić, żeby na potyczce było więcej naboi, a najlepiej nieskonczonosc? Cytuj
kAos 1 Opublikowano 15 listopada 2010 Opublikowano 15 listopada 2010 na forum znalazłem info... Wszystkie serwery Killzona będą niedostępne we wtorek, 16 listopada od 06:00 do 11:30 GMT. Przepraszamy za niedogodności Cytuj
Szuma 0 Opublikowano 29 listopada 2010 Opublikowano 29 listopada 2010 Witam. Gdyby ktoś był chętny do pogrania online to proszę dać znać. PSN - Asist_ Cytuj
lukasz93 0 Opublikowano 6 grudnia 2010 Opublikowano 6 grudnia 2010 Witam Szukam osoby z którą mógłbym się ustawić na wbijanie medali. Mój PSNID: lukasz93 Zapraszam Cytuj
AlaMaKota93 0 Opublikowano 9 grudnia 2010 Opublikowano 9 grudnia 2010 Siema, chciałem kupić dodatek do killzone 2, ale kasy na PS STORE starczy mi tylko na jeden. I tu rodzi się moje pytanie.po 1. Który z trzech dostępnych dodatków jest najbardziej warty uwagi? (steel & titanium, flash & thunder, czy napalm & cordite)po 2. Czy w ogóle opłaca się kupować jaki kolwiek? tzn. czy będę miał z kim grać?Obejrzałem trailery każdego z dodatków, lecz dalej nie mogę się zdecydować. ale szczególnie spodobała mi się mapka na krążowniku ISA. Jest jeszcze kwestia tego czy w ogóle opłaca się wykupywać dodatek osobno? Bo z tego co widziałem to gdy ktoś ustawia grę z dodatkami są to zazwyczaj wszystkie trzy, więc jeśli nie będę miał reszty to i tak nie zagram... Proszę o odpowiedź i z góry dziękuję. Cytuj
gigant84 2 Opublikowano 31 stycznia 2011 Opublikowano 31 stycznia 2011 Cześć! Ostatnio zacząłem grać w KZ online. Mam prośbę czy mógłby ktoś mi wytłumaczyć o co chodzi w poszczególnych trybach online. Latam po planszy i nie za bardzo wiem o co chodzi. Będę bardzo wdzięczny. Cytuj
Szymek 1 055 Opublikowano 31 stycznia 2011 Opublikowano 31 stycznia 2011 zdobywaj to co jest biale, chron to co jest zielone, przechwyc to co jest czerwone wsztystko jest na mapie i Hudzie..to tak po krotce Cytuj
gigant84 2 Opublikowano 31 stycznia 2011 Opublikowano 31 stycznia 2011 Nie ważne jaki tryb? Nie ma czegoś takiego jak Hardcore Team Deathmatch jak np w CODzie? Nie rozumiem po prostu co mam w danym trybie robić. Np Body Count? Cytuj
Szymek 1 055 Opublikowano 31 stycznia 2011 Opublikowano 31 stycznia 2011 body count - team deatmatch captur&hold - dominacja serch&destroy x2 - znajdz i zniszcz serch&retrive - zdobycie flagi(tuby) assasination x2 - zamach..zabicie lub obrona danego zawodnika HArdcora nie ma..moze lepiej ustawic jezyk polski??prywodca zawsze mowi jaki jest nastepny tryb i co trzeba wykonac Cytuj
gigant84 2 Opublikowano 1 lutego 2011 Opublikowano 1 lutego 2011 Ooooo to jestem w szoku, że w online można ustawić polski język. Muszę wywalić starego sejwa??? Cytuj
Szymek 1 055 Opublikowano 1 lutego 2011 Opublikowano 1 lutego 2011 Ooooo to jestem w szoku, że w online można ustawić polski język. Muszę wywalić starego sejwa??? niestety...ale jak nie grasz singla to nie bedzie problem Cytuj
Mejm 15 361 Opublikowano 12 lutego 2011 Opublikowano 12 lutego 2011 Doszedlem do momentu, w ktorym odblokowuje sie range assault. Od teraz plansza zas.rana jest spamerami z rpg czy inna bazooka. Do tego typ przyjmuje 2x wiecej olowiu zanim zdechnie a sciaga mnie jednym strzalem. Nie mowiac, ze niektorzy dostaja jakiegos uberboosta. Ja jedyne co moge to wezwac drona albo stworzyc punkt respawna. I mimo, ze jako ISA skonczylem jako pierwszy to przenoszac ten wynik na tabele HGH bylbym no moze 10y. Pytanie zatem jest nastepujace - czy dalej jest juz tylko tak jak teraz czy dojda jakies przydatne skile? Bo szczerze nie chce mi sie meczyc z ranodmowymi ludkami kiedy przeciwko sobie mam dobrze zgrany klan. Cytuj
Szymek 1 055 Opublikowano 12 lutego 2011 Opublikowano 12 lutego 2011 (edytowane) Doszedlem do momentu, w ktorym odblokowuje sie range assault. Od teraz plansza zas.rana jest spamerami z rpg czy inna bazooka. Do tego typ przyjmuje 2x wiecej olowiu zanim zdechnie a sciaga mnie jednym strzalem. Nie mowiac, ze niektorzy dostaja jakiegos uberboosta. Ja jedyne co moge to wezwac drona albo stworzyc punkt respawna. I mimo, ze jako ISA skonczylem jako pierwszy to przenoszac ten wynik na tabele HGH bylbym no moze 10y. Pytanie zatem jest nastepujace - czy dalej jest juz tylko tak jak teraz czy dojda jakies przydatne skile? Bo szczerze nie chce mi sie meczyc z ranodmowymi ludkami kiedy przeciwko sobie mam dobrze zgrany klan. wyjsciem jest wybieranie serwerow bez bazook.. Edytowane 12 lutego 2011 przez Szymek_PL_ Cytuj
zalef88 53 Opublikowano 13 lutego 2011 Opublikowano 13 lutego 2011 Przed chwilą chciałem zagrać na multi i tu zonk Wywala mi takie info: Takie konto już istnieje. Kod błędu sieci: -999. Co jest grane, miał ktoś takie coś? Dość dlugo nie grałem w KZ2 ale nigdy nie miałem czegoś takiego. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi