Daffy 10 568 Opublikowano 16 marca 2009 Opublikowano 16 marca 2009 zamiast grac jakies turnieje w grze to zapiszcie klany do ligi na www.ps3liga.pl Chcemy zgromadzic tam wszystkie polskie klany wiec zapraszam zapisy sa na forum albo ja ślepy jestem albo nie wiem ale jak tam zarejestrować klan bo chciałem Z3RO Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 16 marca 2009 Opublikowano 16 marca 2009 Co jak co ale Litwin nie kampi;] Z ręką na sercu. Konrado wstąpił w nasze szeregi to gdy Litwin za tydzień powrotem dostanie K2 to zobaczy ,że on nie campi Zresztą snajper musi walczyć na dystans-przecież do tego on jest stworzony Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 16 marca 2009 Opublikowano 16 marca 2009 na forum w "zapisy do ligi KZ2" robisz temat Z3RO i tam wypisujesz szczegoly http://www.ps3liga.pl/forum/viewthread.php?thread_id=21 w pierwszym poscie masz napisane jakie szczegoly Cytuj
przegraj_kowal 0 Opublikowano 17 marca 2009 Opublikowano 17 marca 2009 dzisiaj znalazlem serwer PS3 POLSKA lub PS3 POLAND,nie pamietam,zna ktos do niego haslo? Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 17 marca 2009 Opublikowano 17 marca 2009 (edytowane) na forum w "zapisy do ligi KZ2" robisz temat Z3RO i tam wypisujesz szczegoly http://www.ps3liga.pl/forum/viewthread.php?thread_id=21 w pierwszym poscie masz napisane jakie szczegoly hej zalogowałem się na stronce i po kliknięciu na ten link pojawiają mi się ogólne tematy o KZ2: bronie, klasy, historia konfliktu i tyla. Nie widzę nic o żadnych zapisach. ślepy jestem? PS. Jestem jednak ślepy już wszystko widzę Edytowane 17 marca 2009 przez waldusthecyc Cytuj
pickles 0 Opublikowano 17 marca 2009 Opublikowano 17 marca 2009 jak sie detonuje c4? :o C4 zachowuje się jak mina zbliżeniowa - ktoś musi w to wejść, sam tego nie zdetonujesz. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 17 marca 2009 Opublikowano 17 marca 2009 Kampie do 18 naboi potem gnat w reke i na wojne Cytuj
afek 0 Opublikowano 17 marca 2009 Opublikowano 17 marca 2009 by zgłosić klan do ligi należy w pierwszej kolejnosci dokonać szybkiej rejestracji na stronie ps3liga.pl następnie założyć nowy temat w dziale zgłoś klan do ligi killzone 2 ,wymienic PSN id wszystkich grających osób oraz podać wszystkie dodatkowe informacje, po tej procedurze admini dodadzą klan do zakładek pozdrawiam Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 17 marca 2009 Opublikowano 17 marca 2009 (edytowane) Hej ps3liga.pl swoją drogą - chętnie przystąpimy - zawsze ktoś musi być jako mięso armatnie - ale turniej swoją drogą. Możemy zrobić to tak: założę turniej i wstępnie określę zasady następująco: Późne godziny wieczorne w tygodniu - proponuję gry tak od 22.00 w górę Turniej podzielimy może tygodniowo? Jak proponujecie? Bo daily to raczej ciężko będzie przy tylu klanach - skończymy zbyt późno w nocy Proponuję kilka trybów - nie wszystkie - napewno BodyCount, Search'n'Destroy i Assasination - resztę może olejmy Ilość graczy - i tutaj mamy zagwozdkę prawdziwą. Bo z jednej strony mamy klany które mają 8 graczy (np. Królowie Popu), a z drugiej strony cześć ma tylko 3,4 graczy. Ja bym tutaj zaproponował pewną dowolność (zaraz mnie tutaj profesjonaliścy zlinczują). Tzn. Jeśli zasoby kadrowe pozwolą - grajmy 8vs8. Jęsli natomiast przeciwnik ma tylko 4 członków, redukujemy ilość naszych do 4 członków z możliwością rotacji po danej rundzie Mapy - wszystkie Nie mam więcej pomsyłów - będę wdzięczny za Waszą pomoc - jak określimy zasady to ja założę turniej i dam tutaj znać gdzie macie się zapisywać 8) pozdrówki waldusthecyc/kozbinio PS. Dodałem Królów Popu : http://ps3liga.pl/forum/viewthread.php?thread_id=144 u nasz każdy jest leaderem Edytowane 17 marca 2009 przez waldusthecyc Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 17 marca 2009 Opublikowano 17 marca 2009 1-tworząc turniej wewnątrz K2 wybrać można tylko jedną mapę 2-jest bug z zwycięstwami w meczach jeśli gramy mecze turniejowe/wyzwania klanowe w K2.Jeśli jedna z drużyn jest w niepełnym składzie,a druga w pełnym(czyli np ma być mecz 5 vs5 i nas jest 2 ,a ich 5) to nawet jak wygra drużyna w niepełnym składzie,czyli na koniec rozgrywki wyskoczy napis ,że nasza frakcja wygrała,a głos poinformuje nas ,że np"najlepsza droga do domu prowadzi po trupach Higów" i fragi pomnoży przez 1.5....to i tak w statystykach meczy klanowych klanu(czyli w zakładce mój klan w menu) mecz zaliczy nam jako porażkę,a jeśli gramy turniej to oznacza to,że jeśli tak się wydarzy w półfinale to następny mecz gramy o 3 miejsce !! Musi być pełny skład by zaliczyło nam w statystykach klanu ewentualne zwycięstwo !! Uwzględnijcie to przy ewentualnym planowaniu meczu. Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 17 marca 2009 Opublikowano 17 marca 2009 Ban na rakiety , i granatnik, I wszystkie tryby WOJNA to WOJNA Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 17 marca 2009 Opublikowano 17 marca 2009 @ Ficuś odnośnie buga: w takim razie możemy rozpisać mecz jako minimalną ilość graczy 2vs2 a jak będzie nas 5 na 5 to też będzie dobrze... dobrze myślę z tego co pamiętam jak bawiłem się opcjami, to tam jest minimalna ilość graczy w klanie, a nie dokładna. @Welna ban na rakiety i granatnik jak najbardziej - denerwuje mnie spamowanie tym dziadostwem co do trybów - czy dany mecz nie będzie trwać zbyt długo? jak zaczniemy o 22... Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 17 marca 2009 Opublikowano 17 marca 2009 (edytowane) @ Ficuś odnośnie buga: w takim razie możemy rozpisać mecz jako minimalną ilość graczy 2vs2 a jak będzie nas 5 na 5 to też będzie dobrze... dobrze myślę z tego co pamiętam jak bawiłem się opcjami, to tam jest minimalna ilość graczy w klanie, a nie dokładna. @Welna ban na rakiety i granatnik jak najbardziej - denerwuje mnie spamowanie tym dziadostwem co do trybów - czy dany mecz nie będzie trwać zbyt długo? jak zaczniemy o 22... 1 tak zagrasz jeden max 2 mecze wieczorem, 1 przy trybach po 5 minut trwa max 30 a ia tak assassination/bodycount/propaganda trwaja krócej Mozemy zrobic dzentelmenska umowe, ze ustawiamy turniej 8vs8 a ,ktorego klanu bedzie mniej to poprostu od przeciwnikow wyjda z meczu osoby aby bylo po rowno. Edytowane 17 marca 2009 przez Welna Cytuj
TakeshiX 50 Opublikowano 17 marca 2009 Opublikowano 17 marca 2009 ....jest bug z zwycięstwami w meczach jeśli gramy mecze turniejowe/wyzwania klanowe w K2.Jeśli jedna z drużyn jest w niepełnym składzie,a druga w pełnym(czyli np ma być mecz 5 vs5 i nas jest 2 ,a ich 5) to nawet jak wygra drużyna w niepełnym składzie,czyli na koniec rozgrywki wyskoczy napis ,że nasza frakcja wygrała,a głos poinformuje nas ,że np"najlepsza droga do domu prowadzi po trupach Higów" i fragi pomnoży przez 1.5....to i tak w statystykach meczy klanowych klanu(czyli w zakładce mój klan w menu) mecz zaliczy nam jako porażkę,a jeśli gramy turniej to oznacza to,że jeśli tak się wydarzy w półfinale to następny mecz gramy o 3 miejsce !! Musi być pełny skład by zaliczyło nam w statystykach klanu ewentualne zwycięstwo !! ... btw wiadomo od czego to zależy ? bo na pewno nie jest to reguła: grałem w wyzwaniu 10 vs 4 (pomijam szczegóły), wygrana oczywiście 10ciu i w statach jest wygrana. Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 17 marca 2009 Opublikowano 17 marca 2009 btw wiadomo od czego to zależy ? bo na pewno nie jest to reguła: grałem w wyzwaniu 10 vs 4 (pomijam szczegóły), wygrana oczywiście 10ciu i w statach jest wygrana. hej czytaj uważnie - jak wygra drużyna w niepełnym składzie - czyli gdyby wygrali Ci z czterosobowej drużyny to wtedy byłyby jaja z punktami Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 17 marca 2009 Opublikowano 17 marca 2009 no bo was był komplet więc wszystko gra więc nawet jakbyście przegrali z nimi to w statystykach klanu zaliczyłoby wam zwycięstwo bo przeciwników było mniej niż powinno Cytuj
YETI 10 992 Opublikowano 17 marca 2009 Opublikowano 17 marca 2009 (edytowane) dzisiaj znalazlem serwer PS3 POLSKA lub PS3 POLAND,nie pamietam,zna ktos do niego haslo? ps3site, stawiany jest codziennie o 18:00, ale zazwyczaj po kilku minutach brakuje miejsca (od 16 do 20 graczy, co jest trochę zbyt dużą liczbą, ale gra się fajnie, bo 100% to nasi rodacy) http://www.ps3site.pl/forum/index.php?show...t=0&start=0 Edytowane 17 marca 2009 przez YETI Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 17 marca 2009 Opublikowano 17 marca 2009 @ Ficuś odnośnie buga: w takim razie możemy rozpisać mecz jako minimalną ilość graczy 2vs2 a jak będzie nas 5 na 5 to też będzie dobrze... dobrze myślę z tego co pamiętam jak bawiłem się opcjami, to tam jest minimalna ilość graczy w klanie, a nie dokładna. @Welna ban na rakiety i granatnik jak najbardziej - denerwuje mnie spamowanie tym dziadostwem co do trybów - czy dany mecz nie będzie trwać zbyt długo? jak zaczniemy o 22... 1 tak zagrasz jeden max 2 mecze wieczorem, 1 przy trybach po 5 minut trwa max 30 a ia tak assassination/bodycount/propaganda trwaja krócej Mozemy zrobic dzentelmenska umowe, ze ustawiamy turniej 8vs8 a ,ktorego klanu bedzie mniej to poprostu od przeciwnikow wyjda z meczu osoby aby bylo po rowno. Dobra rozumiem w takim razie zrobimy tak: godzina: 22.00 w tygodniu, np. środa wszystkie tryby po 5 minut 8vs8 + umowa, że jeżeli z danego klanu będzie mniej osób to wyrównujemy ilość graczy, aby nie było potem niedopowiedzeń w kwestii wyniku ban na granatnik i rakiety wszystkie mapy (?) any more suggestions? Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 17 marca 2009 Opublikowano 17 marca 2009 (edytowane) można wybrać tylko 1 mapę i wg mnie bardziej optymalny byłby weekend Edytowane 17 marca 2009 przez Ficuś Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 17 marca 2009 Opublikowano 17 marca 2009 można wybrać tylko 1 mapę i wg mnie bardziej optymalny byłby weekend o sorki zwiesiłem się - jedna mapa, a jaka to się jeszcze zastanowię - Wy jesteście za dobrzy więc my wybieramy mapę hehe co do weekendu - czy napewno będą ludzie mieć czas? nie wyjeżdżają gdzieś, nie idą na imprezę? w tygodniu to się jakoś bardziej w domu siedzi wieczorkami dlatego pytam Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 17 marca 2009 Opublikowano 17 marca 2009 (edytowane) Tak jak Ficuś myślę że weekendowe wieczory są w sam raz. Choć jesli będzie wola większości to i w tygodniu (na bank po 21:00) czas się znajdzie. Edytowane 17 marca 2009 przez Łebi Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 17 marca 2009 Opublikowano 17 marca 2009 (edytowane) szczerze to żaden termin nie jest dobry ,niech się każdy wypowie kto jest zainteresowany I może niech POL nie gra (hihihi) bo gra w 5 trybów ich za bardzo faworyzuje bo są za bardzo zgrani A tak na serio to może jeśli ten truniej wypali kiedyś zrobimy jakiś np na sam TDM itp bo granie we wszystkie tryby ,aż za bardzo faworyzuje "zgrane" drużyny i praktycznie na starcie uniemożliwia sprawienie niespodzianki przez nowe teamy. Edytowane 17 marca 2009 przez Ficuś Cytuj
TakeshiX 50 Opublikowano 17 marca 2009 Opublikowano 17 marca 2009 btw wiadomo od czego to zależy ? bo na pewno nie jest to reguła: grałem w wyzwaniu 10 vs 4 (pomijam szczegóły), wygrana oczywiście 10ciu i w statach jest wygrana. hej czytaj uważnie - jak wygra drużyna w niepełnym składzie - czyli gdyby wygrali Ci z czterosobowej drużyny to wtedy byłyby jaja z punktami ok ok zmyliło mnie "nawet jak wygra drużyna w niepełnym składzie.." no bo was był komplet więc wszystko gra więc nawet jakbyście przegrali z nimi to w statystykach klanu zaliczyłoby wam zwycięstwo bo przeciwników było mniej niż powinno pytanko: - czyli przy ustawionym meczu np. 10vs10 wygrywa ta która jest w komplecie niezależnie od wyniku. a co jakby stawiło się np 5vs4, wygrywa ta co ma większość ?? - jeśli tak to czy można temu zaradzić ustawiając np min. ilość 2vs2 - później może i tak zagrać więcej np 8vs7 ? ( wg tego co pisze Ficuś : "myślę z tego co pamiętam jak bawiłem się opcjami, to tam jest minimalna ilość graczy w klanie, a nie dokładna") - w tym przypadku (ustawione 2vs2 - gra 8vs7) też wygrywa większość (niezależnie od wyniku) ?? Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 17 marca 2009 Opublikowano 17 marca 2009 Ficus lol ;P Wiecie wszystko for fun jest dobre, dla nas zawsze bedzie to jakis trening, czesc ekipy napewno bedzie grac w tych turniejach, albo bedziemy sie wymieniac, Kupa u nas ludu wiec nas bedzie 8 napewno zawsze A tryby, wszystkie czy pojedynczo, bedziemy trenowac Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi