hixx360 0 Opublikowano 22 marca 2009 Opublikowano 22 marca 2009 (edytowane) JAK KTOS CHĘTNY DOSTAĆ OKLEP TO WYZYWAĆ HELLBOYZ ZAWSZE I WSZĘDZIE NA KAŻDYCH ZASAZDACH SKOPIEMY WAM ZADY!!!JEDYNY PROBLEM TO MAX 4V4 RESZTA NO PROBLEMOO POKAZEMY WAM JAK DUZO MUSICIE JESZCZE TRENOWAĆ!! WEŁNA DZIEKI ZA PRZYJECIE!!i wielka prosba raff walnal sie w ustawieniach za malo czasu za malo killi jak mozecie wyzwijcie nas 20 minut po z wieksza iloscia czasu i killi to zagramy 2 meczyki Edytowane 22 marca 2009 przez hixx360 Cytuj
newyorkdanzig 2 Opublikowano 22 marca 2009 Opublikowano 22 marca 2009 (edytowane) Dziwna sprawa. Znowu mamy sytuację taką, gdzie jedna osoba zauwazyła ten bug i nagle wszystkim zaczyna on przeszkadzać. Wiedziałem że w K2 jest lekki Auto Aim ale na Boga, komu to tak naprawde przeszkadza? Jak nie potrafi się grać to żaden auto aim nikomu nie pomoże. Ot raz czy dwa jakimś fuksem albo ty zostaniesz zabity, albo sam zabijesz takim sposobem. tylko tu nie chodzi o to, że to komuś przeszkadza, że nie potrafi z tym grać, tylko że to psuje cała przyjemność z gry - świadomość że to nie Ty celujesz w 100%, auto aim i lock on to według mnie najgłupsze pomysły w grach fps, a już na pewno w multi Zgadzam się z Jakimem w 100% Zresztą nie jestem pewny autentyczności tego bug'a!! Sprawdzał ktoś to z forum??? A nawt jak to prawda to większośc gier fps na kosole ma jakieś wspomagacze do celowania. Zresztą ja jakoś tego nieodczułem. Pozdry dla wszystkich Killzone na PS2 nie mial wspomagaczy, K2 tez nie powinien tego miec, oby poprawili jak najszybciej, powtazam, nie rozchodzi sie o jakies ponowne grzebanie w sterowaniu itp., tu chodzi o poprawienie bledu, czekamy na fix'a Edytowane 22 marca 2009 przez newyorkdanzig Cytuj
hixx360 0 Opublikowano 22 marca 2009 Opublikowano 22 marca 2009 Po wczorajszej grze na PS3 Polska stwierdzam, że polacy nie potrafią przegrywać, w odpowiedzi na niezłe wyniki usyłaszem "Arkady (pipi)". Normalnie wyczerpująca odpowiedź z uzasadnieniem na to jak się samemu gra, ech. Heh, drugim Kysiem Kolumbem nie zostałeś, ale z własnego doświadczenia wiem jak ciężko się przegrywa. Tym bardziej, że dajesz z siebie wszystko, a tutaj 'je.bane szczęście' amatora wykańcza Cię jak zwykłego łacha raz po drugim. Zdarzyło mi się cisnąć padem, ale ostatnio tak się zamachnąłem chcąć uderzyć się padem w nogę, że trafiłem się w prawe jądro. Wk'urwienie plus omdlewający ból. Ciekawa kombinacja dla każdego "umiejącego przegrywać" Polaka. Od tego czasu grając w K2 jestem spokojny jak bombon, a i ratio sobie polepszyłem. Wniosek nasuwa się sam: Spokój i skupienie podczas gry zdziała wiele więcej niż toczenie piany z pyska po każdym fragu. a może ty jestes amator ???wiec pocwicz wiecej to mniej pad bedzie latał Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 22 marca 2009 Opublikowano 22 marca 2009 Tak,ludzi dobrych w czymkolwiek zawsze można poznać po skromności. Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 22 marca 2009 Opublikowano 22 marca 2009 Tak,ludzi dobrych w czymkolwiek zawsze można poznać po skromności. otóż to - to samo mi się cisnęło na usta - aż chęć ogromna na grę mnie nachodzi <ironia> no ale coż - prędzej czy później się spotkamy w ps3liga.pl :-) Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 22 marca 2009 Opublikowano 22 marca 2009 a może ty jestes amator ???wiec pocwicz wiecej to mniej pad bedzie latał hixx - rozumiem butę, ale cwaniactwo (nieuzasadnione z resztą) jest wyrazem głupoty i braku szacunku. Cytuj
hixx360 0 Opublikowano 22 marca 2009 Opublikowano 22 marca 2009 Ciesze sie ze jest mobilizacja jasne ze sie spotkamy pewnie nawet nie raz....moze dzieki temu wiecej wyzwan bedziemy dostawac i wszystkim wyjdzie to na dobre Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 22 marca 2009 Opublikowano 22 marca 2009 A dziś o 17.00 spotkali się: czyli jak UłaniPL ścierali się z Królami Popu. Powiem tak: popłakałem się kilka razy ze świechu. [uLPL]BoDerekKochPL miał modulowany głos w headsecie na dziecinny i parę razy po prostu nie dałem rady grać ze świechu. A myślę, że jednym z tekstów meczu będzie: Darek a tym kim jesteś, żołnierzem? odpowiedź (cieńkim, dziecięcym głosikiem): No żołnierzem k***a, a kim mam być? padłem po prostu po takiej grze jak ta - aż mi się nie chce grać samemu na innych serwerach - taka rozgrywka to esencja tej gry - promuje granie zespołowe i dobrą zabawę. Bardzo mi miło, że Królowie Popu zjawili się tak licznie, a do tego spora część z nich ma już headsety - u nas nie jest to obowiązkowe, ale granie z headsetami to zupełnie inny wymiar gry (poczekaj, daj mi apteczkę, ustawmy tutaj punkt zrzutu, itp) INFO dla wszystkich: koło 22 postawię serwer POLSKA HASLO POL, gdzie hasłem będzie oczywiście POL - zapraszam wszystkich Polaków - wszystkie tryby, wszystkie mapy. pozdrówki dla wszystkich i dziękuję bardzo Królom Popu oraz Ułanom za rewelacyjny meczyk Cytuj
Kwapi 1 Opublikowano 22 marca 2009 Opublikowano 22 marca 2009 Potwierdzam, było za(pipi)i.ście BoDerekKochPL rządził! Najlepsze jak ktoś go zabił to słychać było takie kreskówkowe: "Kur.wa, kur.wa, kur.wa" Myślałem, że padnę. No i oczywiście kulturalne odzywki: Ja: Ulecze Cie, Ulecze Cie (głos debila) Ktoś: Bóg zapłać Myślę, że grało się wszystkim wyśmienicie. Dzisiaj już się raczej nie zjawie, ale następnym razem bardzo chętnie Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 22 marca 2009 Opublikowano 22 marca 2009 JAK KTOS CHĘTNY DOSTAĆ OKLEP TO WYZYWAĆ HELLBOYZ ZAWSZE I WSZĘDZIE NA KAŻDYCH ZASAZDACH SKOPIEMY WAM ZADY!!!JEDYNY PROBLEM TO MAX 4V4 RESZTA NO PROBLEMOO POKAZEMY WAM JAK DUZO MUSICIE JESZCZE TRENOWAĆ!! WEŁNA DZIEKI ZA PRZYJECIE!!i wielka prosba raff walnal sie w ustawieniach za malo czasu za malo killi jak mozecie wyzwijcie nas 20 minut po z wieksza iloscia czasu i killi to zagramy 2 meczyki Obadamy, BTW preferujemy wszystkie tryby a nie tylko BodyCount Cytuj
froniu 1 Opublikowano 22 marca 2009 Opublikowano 22 marca 2009 (edytowane) Ps3team rekrutuje do klanów Killzone 2 http://www.ps3team.pl/?p=3065 edit. Welna hehe pewnie Edytowane 22 marca 2009 przez froniu Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 22 marca 2009 Opublikowano 22 marca 2009 (edytowane) moge sie zglosic na drugim koncie ?? Edytowane 22 marca 2009 przez Welna Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 22 marca 2009 Opublikowano 22 marca 2009 Ja: Ulecze Cie, Ulecze Cie (głos debila) Ktoś: Bóg zapłać To akurat ja tak uprzejmością poleciałem do następnego, a jak ktoś chętni to dzisiaj dalej walczymy Cytuj
Sheepman. 0 Opublikowano 22 marca 2009 Opublikowano 22 marca 2009 U to widzę, że mam czego żałować, że nie mogłem zagrać. Następnym razem mam nadzieję się poprawić. Cytuj
bolekps3 0 Opublikowano 22 marca 2009 Opublikowano 22 marca 2009 Wyzwijcie nas na dzisiaj, i napisz mi na psn zewy to ty wy ok dzisiaj 4v4 wyslemy od HELLBOYZ TO MY!po 21..POszło 21.30 4v4 POTWIERDZ WEŁNA PROSZE przynieście mi ich głowy :closedeyes: Cytuj
Sheepman. 0 Opublikowano 22 marca 2009 Opublikowano 22 marca 2009 I mam nadzieje, że znajdzie się dzis dla mnie miejsce w POLSCE. Na ile graczy robisz gre Waldus? Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 22 marca 2009 Opublikowano 22 marca 2009 Aż żałuje że pożyczone mam K2,wpadłbym poginąć Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 22 marca 2009 Opublikowano 22 marca 2009 Najlepsze to Blood Gracht,Corint Crossing i Radec Academy.Najgorszą zdecydowanie Pyrhuss Rise,praktycznie same kampery a i sam wygląd mapki mi się nie podoba. Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 22 marca 2009 Opublikowano 22 marca 2009 aaaa nikt na POLSKĘ nie przyszedł - klepiemy francuzów - skład jak zwykle - neogrisza, Ty to już jak przyjaciel rodziny - widzę Cię w Królach Popu... (wcześniej trochę Niemców z Z3RO ale tu byłem dosłownie minutkę i to raczej mnie klepali...) Cytuj
rydziu87 5 Opublikowano 22 marca 2009 Opublikowano 22 marca 2009 jak to nieuzasadnione? Przecież mieści się w 5000 graczy . TO JEST KOZAK! ;d Cytuj
bolekps3 0 Opublikowano 22 marca 2009 Opublikowano 22 marca 2009 nie mogłem tego serwera znaleźć Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 23 marca 2009 Opublikowano 23 marca 2009 nie mogłem tego serwera znaleźć bolek najlepiej dodać mnie do znajomych - wtedy będziesz mógł tylko dać JOIN i jazda :-) dziś było lepiej niż dobrze Cytuj
Gość RejdenForce Opublikowano 23 marca 2009 Opublikowano 23 marca 2009 Witam. Może lepiej w meczu dostać trzy hedy pod rząd, niż spotkać gościa na "kanale" który wali ze snajpy siedząc poza levelem. Jeżeli takowych spotkacie proponuje ich wykopać z meczu...grałem w takowych meczach gdzie ktoś taki kończył wynikiem 40/0 siedząc za ścianą w naszej bazie. Acha nie było dziś aktualizacji ribonów honorowych jak co tydzień...mam nadzieje ze "słony" nas nie zrobiło w jajo!!!? Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 23 marca 2009 Opublikowano 23 marca 2009 10.41 a dalej nie ma aktualizacji ribbonów-kurczę a wydaje mi się,że dobiłem do 3% graczy . GG dawać tygodniową aktualizację !! Cytuj
pickles 0 Opublikowano 23 marca 2009 Opublikowano 23 marca 2009 (edytowane) Acha nie było dziś aktualizacji ribonów honorowych jak co tydzień...mam nadzieje ze "słony" nas nie zrobiło w jajo!!!? No i mnie GG wyrolowało (żeby nie użyć mocniejszych słów). Wzięli statsy z ~10, a nie z północy. Jeszcze rano (koło 8 ) się łapałem do top1%, a tak dostałem tylko fiolet, last week: #3287, granica 3276 :wkurzony:. 10.41 a dalej nie ma aktualizacji ribbonów-kurczę a wydaje mi się,że dobiłem do 3% graczy . GG dawać tygodniową aktualizację !! Już jest. Edytowane 23 marca 2009 przez pickles Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi