Skocz do zawartości

Killzone 2

Zeratul

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dziś nie wiem czy będę, a jutro o której? Bo do 20:30 jestem w robocie.

ok mecz jest 21 czyli nie dasz rady ale w nastepnym tygodniu kolejne mecze wiec czekam arkady na ciebie

Psst, nie przeszkadzam? Nie, to spoko. Na tym forum jest opcja wysyłania prywatnych wiadomości - pomaga to ominąć spam w tematach na całki inny temat.

Oke? No to Hende Ho.

SouL is Out.

Opublikowano

Zapraszam wszystkich z ranga general i posiadajacych head set do wspolnego sławienia naszego pieknego kraju w sieci Powymiatamy Panowie ... Złapiecie mnie na PSN pod nickiem Carny 2324 nie Czarny2324 lub tutaj Zapraszam Klan nazywa sie T.N.T PL

Opublikowano
Nowe mapy bardzo fajnie skonstruowane. Od strony graficznej... miazga :)

Zgadzam się w tej kwestii z przedmówcą, jednak o ile Wasteland Bullet to hardkor pełną gębą i ubaw po kłykcie o tyle Vekta Cruiser mi nie przypadł do gustu. Zbyt klaustrofobiczny jak dla mnie. Nie przepadam za całkowicie zamkniętymi terenami zmagań bo tam nieraz zgon jest dziełem przypadku: "O przechodziłeś przez te same drzwi i strzeliłeś na ślepo zabijając mnie przy okazji? - nie szkodzi ja też to domu z butami właże" :P

Nie powiem Vekta Cruiser swój urok ma, ale...

Opublikowano

Tryb multi spodobał mi się bardziej od singla, ale single player też ma coś w sobie.

Testuje 1-szy raz multi i jest rozgrywka zamach. I na dzień dobry byłem wybrany jako cel do zlikwidowania xD Fajnie! Poza tym te bitwy i w ogóle... Multi powala :)

A się tak zastanawiam - czemu nie mogę uleczać innych członków frakcji? Może mam za niski ranking (jestem przed młodszym sierżantem)??

Opublikowano

Ja właśnie szukam klanu, ale póki co zbliżam się do rangi młodszego sierżanta, headseta nie posiadam. Czy byłaby ewentualnie możliwość przyjęcia do klanu??

A jaknie, to może jest jeszcze jakiś inny polski klan, który zbiera graczy? Jakby co, to jestem chętny.

Opublikowano

Kur...!!! <_< Dzisiaj miałem 4 freezy pod rząd kiedy próbowałem się połączyć z serwerami. Zawieszała się dokładnie w momencie synchronizacji klientów <_< Zresetowałem PS3 4x, Powiedziałem dzięki i ją wyłączyłem. Ogólnie mam małe problemy z wykrywaniem Livebox'a na Wi-Fi <_< Dobrze przynajmniej innym też tak się dzieje :P

Opublikowano
Tyski- musisz zdobyc 3 albo 4 lvl

No, już teraz moge uleczać :) Zbliżam się do Porucznika. Zamierzam sobie zdobyć ten medal za uleczanie innych (jeszcze kilka wstęg) i gram normalnie, chyba, że uda mi się zdobyć jakieś kolejne specjalne umiejętności :)

Opublikowano
Tyski- musisz zdobyc 3 albo 4 lvl

No, już teraz moge uleczać :) Zbliżam się do Porucznika. Zamierzam sobie zdobyć ten medal za uleczanie innych (jeszcze kilka wstęg) i gram normalnie, chyba, że uda mi się zdobyć jakieś kolejne specjalne umiejętności :)

Tak na dobrą sprawę, prawdziwa zabawa w multi KZ2 zaczyna się po łyknięciu wszystkich możliwych wstęg i dobiciu do generała. Wtedy dopiero zaczynasz do każdej mapy podchodzić indywidualnie i wymuszasz na sobie niejako rotację klasami i odznakami celem najlepszego wykorzystania potencjału kierowanego przez siebie żołdaka pod względem konretnej miejscówki.

Opublikowano

Witam i od razu pytam. Czy jest możliwość rozegrania dwa razy np. ofiar wojny w tym samym meczu??

Kumpel mi wmawia że kilka razy sie z tym spotkał, oczywiście mu niewierze bo on ma z 15h w online ja mam ponad 100h i jeszcze z czymś takim sie nie spotkałem chyba będę musiał go mocno zje.bać za ściemnianie. :D

Opublikowano

nie ma takiej możliwości - jedna mapa, wszystkie tryby, koniec mapy, nowa mapa.

moze kumple grał tak, że : jedna mapa, jeden tryb: BC i tak w kółko, albo wiele map i jeden tryb BC stąd mu się wydawało że cały czas się tryb powtarza :)

Opublikowano
Witam i od razu pytam. Czy jest możliwość rozegrania dwa razy np. ofiar wojny w tym samym meczu??

Kumpel mi wmawia że kilka razy sie z tym spotkał, oczywiście mu niewierze bo on ma z 15h w online ja mam ponad 100h i jeszcze z czymś takim sie nie spotkałem chyba będę musiał go mocno zje.bać za ściemnianie. :D

Może mu się z 'przejmij i utrzymaj' albo z tubą pomyliło, bo możliwości takiej na pewno nie ma.

Opublikowano (edytowane)

Ile trzeba punktów ugrać na bycie 1 % najlepszych ostatnimi czasy ?

Muszę się zabrać za to trophy bo wydaje mi się, że z tygodnia na tydzień może być coraż ciężej.

Edytowane przez krak2610
Opublikowano

Dziś o 21:00 zakładam pokój "PS3 POLSKA", prawdopodobnie 6 na 6. Kilka klas zablokowanych (szturmowiec, sabotażysta i może jeszcze coś ;) ). Chętni to wpadać, gramy również na nowych mapkach.

Opublikowano

Dziś powtórka, także o 21:00, kosiarka zablokowana, shotgun chyba będzie dostepny. Trochę zmniejszę czas niektórych misji, gramy 6 na 6. Jeżeli chętni to wpadać.

PS. Jeżeli ktoś ma jakieś propozycje to dawać.