Skocz do zawartości

Killzone 2

Zeratul

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ktos wie czemu nie mozna zalogowac sie na killzone.com aby sprawdzic swoje staty itp. ??

Stawiałbym na to że padła, co ostatnio jest normą(w sumie to nie pamiętam żeby ta stronka działała poprawnie dłużej niż przez 1 dzień).

Opublikowano

Witam jak jest u was z jakością dzwięku rozmowy przez hs w Killzone 2 u mnie z kumplem mamy logitech vantage cordless on i ja i strasznie przerywa i jakośc dzwięku jest fatalna. Raz na 30 sekund mozemy cos powiedzieć do siebie i cisza i znow mozna pogadać i cisza. Ktoś wie czemu tak sie dzieje? W GTA 4 i Burnoucie było słuchać przyzwoicie choć nie tak jak na skype.

Opublikowano (edytowane)

Wlasnie nie dawno zalozylem Klan :)

Nazwa klanu : Ekipa nie do wyje.bania

Klan tag : ENDW

Zainteresowane osoby piszcie smialo...oczywiscie gramy 4 fun...klanoweczki jak najbardziej beda :)

Edytowane przez Igorek_PL_
Opublikowano
Witam jak jest u was z jakością dzwięku rozmowy przez hs w Killzone 2 u mnie z kumplem mamy logitech vantage cordless on i ja i strasznie przerywa i jakośc dzwięku jest fatalna. Raz na 30 sekund mozemy cos powiedzieć do siebie i cisza i znow mozna pogadać i cisza. Ktoś wie czemu tak sie dzieje? W GTA 4 i Burnoucie było słuchać przyzwoicie choć nie tak jak na skype.

moze dodaj go do swojego oddzialu :P

Opublikowano

Im wyższa ranga tym więcej udostępnia ci się klas postaci. Ostatni jest zwiadowca( zarąbiste camo ^_^ ) za generała, a pierwszą dostępną jest chyba medyk.

Opublikowano
J c4 nie używan takeshi potwierdzi

jakbyś jeszcze podał swój PSN ID to wtedy mógłbym coś powiedzieć ...

bo sorrki ale jakoś nie kojarzę Ciebie, żeby cokolwiek potwierdzać