Szymek 1 048 Opublikowano 5 marca 2009 Opublikowano 5 marca 2009 chetny do jakiegos klanu tylko nie z gimnazjalistami Cytuj
Jazdaone 3 Opublikowano 5 marca 2009 Opublikowano 5 marca 2009 co do wiezyczek to jest na nie prosty sposob. granat dokladnie w wierzyczke lub dwa obok lub strzal z bazoki i juz po wiezyczce. poza tym plansze sa tak skonstruowane ze zawsze mozna wyminac wierzyczki jesli ktos je poustwial trzy obok. jedna wierzyczka to juz w ogole rzaden problem zwykly karabin moze rozwalic wierzyczke nie zuzywajac pol magazynka. co do sabotazysty to jest go bardzo latwo wykryc a mianowicie jest on zawsze pokazany na mapie jako czerwona kropka. zginalem z rak sabotazysty moze z 8 razy na 16h grania. co do serwerow to zdecydowanie preferuje te na 20-24 osoby. wtedy gra sie znacznie przyjemniej i nie ma takiego chaosu. Cytuj
froniu 1 Opublikowano 5 marca 2009 Opublikowano 5 marca 2009 Jak dla mnie to chaosu nie było , w końcu grało nas 8 a czasami i mniej osób. Chaos to jest na mapie akademia radeca , do tego 32 osoby i połowa gra z wyrzutniami rakiet a druga z shotgunami... Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 5 marca 2009 Autor Opublikowano 5 marca 2009 Dzisiaj a w sumie to jutro Godzina ok. 24.00 (+/- 10min) Serwer: POLAND FTW haslo: duzepenisy 4v4 albo 8v8 - zbalansowane teamy - dozwolone bronie - submachine gun, AR - dozwolone klasy - medyk - wszystkie tryby (BC, AS, S&D, etc.) - headset miłoby posiadać Jak będzie niezbalansowana liczba graczy... to ostatnią osobę która wejdzie grzecze poprosimy o opuszczenie pokoju dopóki nie znajdzie teammate Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 5 marca 2009 Opublikowano 5 marca 2009 (edytowane) Klan POL zorganizuje rekrutacje w Sobote i niedziele 7-8 Marca Zostanie Postawiona Gra POL Rekrutacja o godzinie 10 rano Bedziemy tam grali caly dzien Gra bedzie oczywiscie na Haslo. Wysle je wszystkim, ktorzy wypelnili formularz rekrutacyjny na naszej stronie. Polish Elite Team Bedziemy grali na kazdej mapie. 8vs8 Jesli liczba chetnych przekroczy limit graczy, co jest bardzo prawdopodobne ( formularz wyslalo juz 14 osob) zostanie utworzona kolejna gra POL Rekrutacja 2 z takimi samymi zasadami. Gracze ,ktorzy beda sie wyrozniac (nie chodzi tu tylko o kile , ale glownie o wspolprace i wykonywanie zalozen taktycznych.) Zostana zaproszeni w szeregi POL Nie oznacza to automatycznego grania w klanowkach a raczej zapewni wam miejsce na poczatku w 2-gim skladzie POL swoje glowne sily skieruje na ConsoleGaming. Codziennie beda rozgrywane turnieje wewnatrz Kz2 Jesli interesujewas granie na powaznie zapraszam do zlozenia swojej aplikacji. NIE MA INNEJ MOZLIWOSCI DOSTANIA SIE DO POL Kazdy musi przejsc rekrutacje. Pozniej wewnatrz Klanu zdecydujemy kto sie nadaje a kto nie. Nie ma limitu przyjmowanych ludzi ,ale nie jest tez wcale powiedziane ze kogokolwiek przyjmiemy. Wszystko wyjdzie w praniu. ZAPRASZAM Edytowane 5 marca 2009 przez Welna Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 5 marca 2009 Opublikowano 5 marca 2009 Klan POL zorganizuje rekrutacje w Sobote i niedziele 7-8 Marca Zostanie Postawiona Gra POL Rekrutacja o godzinie 10 rano Bedziemy tam grali caly dzien Gra bedzie oczywiscie na Haslo. Wysle je wszystkim, ktorzy wypelnili formularz rekrutacyjny na naszej stronie. Polish Elite Team Bedziemy grali na kazdej mapie. 8vs8 Jesli liczba chetnych przekroczy limit graczy, co jest bardzo prawdopodobne ( formularz wyslalo juz 14 osob) zostanie utworzona kolejna gra POL Rekrutacja 2 z takimi samymi zasadami. Gracze ,ktorzy beda sie wyrozniac (nie chodzi tu tylko o kile , ale glownie o wspolprace i wykonywanie zalozen taktycznych.) Zostana zaproszeni w szeregi POL Nie oznacza to automatycznego grania w klanowkach a raczej zapewni wam miejsce na poczatku w 2-gim skladzie POL swoje glowne sily skieruje na ConsoleGaming. Codziennie beda rozgrywane turnieje wewnatrz Kz2 Jesli interesujewas granie na powaznie zapraszam do zlozenia swojej aplikacji. NIE MA INNEJ MOZLIWOSCI DOSTANIA SIE DO POL Kazdy musi przejsc rekrutacje. Pozniej wewnatrz Klanu zdecydujemy kto sie nadaje a kto nie. Nie ma limitu przyjmowanych ludzi ,ale nie jest tez wcale powiedziane ze kogokolwiek przyjmiemy. Wszystko wyjdzie w praniu. ZAPRASZAM Cytuj
rydziu87 5 Opublikowano 5 marca 2009 Opublikowano 5 marca 2009 Może bym i spróbował zagrać z wami ale niestety 7 i 8 marca mam zajęcia. Będzie jeszcze jakiś inny termin? Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 5 marca 2009 Opublikowano 5 marca 2009 Ja spróbuje swoich sił Najlepiej jakbyście mi medyka przydzielili Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 5 marca 2009 Autor Opublikowano 5 marca 2009 zmiana hasla serwer POLAND FTW haslo duzep (cenzura ) szukac worldwide Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 5 marca 2009 Opublikowano 5 marca 2009 Kto by mnie przygarnął? Bo z FPeS-em to już chyba koniec. zapraszem do ULANI [uLPL] FPeS sie rozleciał, to był taki przed premierowy "słomiany zapał" graczy, szkoda. FPeS się rozleciał bo część ludzi ,który deklarowali się,że będą grać do dziś nie mają swojej kopii gry lub raz ją włączyli i tyle....nauczka na przyszłość by nie tworzyć niczego przed premierą.Część z tych co grali dołączyło do innego klanu,stworzonego przez inicjatywę jednego z członków FPeS - teraz jest nas gromadka i gramy dziennie w K2 po kilka godzin. Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 5 marca 2009 Opublikowano 5 marca 2009 Kto by mnie przygarnął? Bo z FPeS-em to już chyba koniec. zapraszem do ULANI [uLPL] FPeS sie rozleciał, to był taki przed premierowy "słomiany zapał" graczy, szkoda. FPeS się rozleciał bo część ludzi ,który deklarowali się,że będą grać do dziś nie mają swojej kopii gry lub raz ją włączyli i tyle....nauczka na przyszłość by nie tworzyć niczego przed premierą.Część z tych co grali dołączyło do innego klanu,stworzonego przez inicjatywę jednego z członków FPeS - teraz jest nas gromadka i gramy dziennie w K2 po kilka godzin. Można się dołączyć? Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 6 marca 2009 Autor Opublikowano 6 marca 2009 No i IMO zaiebiscie się dziś grało, bez botów, shotguna i innych dupereli. Pure AR power... dzięki wszystkim za grę. O ile na początku mi jeszcze coś szło, to pod koniec to szkoda słów. Ale fajnie było. Cytuj
SZKD 1 Opublikowano 6 marca 2009 Opublikowano 6 marca 2009 Ano spoko bylo, ale kilku chyba nie pasowal brak shotguna czy RPG bo wchodzili i za 3 minuty wychodzili Cytuj
froniu 1 Opublikowano 6 marca 2009 Opublikowano 6 marca 2009 Tez uwazam ze sie dobrze dzis gralo , dzieki wszystkim za gre , na nastepny raz musze miec HS bo bez tego padaka. Zeratul pod koniec pewnie juz zmeczony byles dlatego gorzej szlo hehe Cytuj
Don_Kaorle 1 Opublikowano 6 marca 2009 Opublikowano 6 marca 2009 no spoko meczyk ogarneliśmy! Ps. sorry zeratul za akcje na schodach zawsze mi pod lufe wychodziłeś Cytuj
Butcher 70 Opublikowano 6 marca 2009 Opublikowano 6 marca 2009 Bronie są dobrze wyważone. Co do tego nie mam wątpliwości. No, może pistolet jest zdecydowanie zbyt słaby - nie wiem ile strzałów trzebaby w typa wpakować, by go ubić i to nawet celując w głowę. Dokładnie jeden - jak z każdej broni. I wczoraj sam tego dokonałem :] - fuksem oczywiście a tak btw to wczoraj myślałem, że szlag mnie trafi... Chciałem rozegrać ostatnią sesyjkę, tak po północy... Nie patrząc na nazwę, władowałem się do Warzone, gdzie host ustawił KAŻDY tryb na 30 min. - gdy sobie to uświadomiłem po 2 rundach to zbladłem, ale stwierdziłem, że warto i będę siedział (choć o 6 wstaję do pracy:). Rzeźnia była straszna i przy stanie 3:1 dla nas, mając jakieś 80 fragów na koncie - hostowi się znudziło "Mistrz opuścił sesję", która umarła i wywaliło mnie do menu - o 1.15... :wkurzony: Cytuj
LiŚciu 1 329 Opublikowano 6 marca 2009 Opublikowano 6 marca 2009 Zarejestrowałem się na Killzone.com. Ale nie mogłem podac nicka takiego jak mam w konsoli w domu. I na playtastion.com mam inny niż w konsoli. NIe moge zmienic nicka na stronie a jak zmienie w konsoli to bedzie od nowa profil i wszystko od nowa do zdobywania. Nie wiecie jak można przeniesć w jedną lub w drugą stronę. Tego nicka w konsoli (LiSciu) nie moglem wpisac na ps.com też nie wiem czemu. A i mój adres mailowy nie chce się zaakceptowac na ps.com przy rejestracji. 1 Cytuj
YETI 10 992 Opublikowano 6 marca 2009 Opublikowano 6 marca 2009 No i IMO zaiebiscie się dziś grało, bez botów, shotguna i innych dupereli. Pure AR power... dzięki wszystkim za grę. O ile na początku mi jeszcze coś szło, to pod koniec to szkoda słów. Ale fajnie było. Niepotrzebnie zablokowaliście snajpera i taktyka. Cytuj
neogrisza 1 Opublikowano 6 marca 2009 Opublikowano 6 marca 2009 witam chetnie dolacze do klanu headset juz wkrotce ID PSN neogrisza Cytuj
Soniak 3 Opublikowano 6 marca 2009 Opublikowano 6 marca 2009 witam chetnie dolacze do klanu headset juz wkrotce ID PSN neogrisza W takim razie wyślij mi invite na PSN. PS. Kto gra o 12.15? O ile serwery nie padną Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 6 marca 2009 Opublikowano 6 marca 2009 (edytowane) Do kogo to było Ficuś? na pewno nie do Ciebie i wielu innych .Przeanalizuj kto chciał być w klanie ,a potem zobacz ile czasu online poświęcili K2 w rankingach w grze... Zresztą Litwin wysłałem Tobie invate do tego nowego tworu ,a Ty jakoś go nie przyjąłeś Edytowane 6 marca 2009 przez Ficuś Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi