Raz 19 Opublikowano 3 marca 2009 Opublikowano 3 marca 2009 (edytowane) W związku ze sporym zainteresowaniem na turnieju dzielę się z wami moim mocno niedoskonałym dziełem: PGL ZG NXE cieszę się, że mimo niedoskonałości podobało się graczom, w końcu zabrało mi to kilka nocnych godzin Krótka instrukcja obsługi - wrzucasz obrazek na pendrive'a i wpinasz do portu USB konsoli, z "Moja konsola" wybierasz "biblioteka obrazów", a następnie "urządzenie przenośne". Zaznaczasz obrazek, wciskasz Y. Włala! A jak zrobić własną tapetę? To proste - robisz obrazek w rozdzielczości 1920x1080 i zapisujesz go w formacie .jpeg Pamiętaj, że dolna połowa tapety będzie przysłonięta przez menu. Mały prezent - tapeta, o którą poprosił mnie TroniC: Tadam Edytowane 5 marca 2009 przez Raz Cytuj
NiniBuba 0 Opublikowano 19 marca 2009 Opublikowano 19 marca 2009 Sam zrobie jakas i podrzuce ;] Mowta co chceta .....? tydzien dobroci konczy sie w niedziele ;] Cytuj
Goldi69-PL- 0 Opublikowano 19 marca 2009 Opublikowano 19 marca 2009 ja chce tapete z latajaca swinia Cytuj
_Bobek_ 19 Opublikowano 19 marca 2009 Opublikowano 19 marca 2009 Wolałbym coś oldschoolowego ;] Cytuj
Goldi69-PL- 0 Opublikowano 19 marca 2009 Opublikowano 19 marca 2009 Wolałbym coś oldschoolowego ;] specjalnie dla Ciebie Bobciu http://www.gorakamiensk.eu/zdjecia/duze/131.jpeg Cytuj
Zimol 85 Opublikowano 19 marca 2009 Opublikowano 19 marca 2009 Wolałbym coś oldschoolowego ;] specjalnie dla Ciebie Bobciu http://www.gorakamiensk.eu/zdjecia/duze/131.jpeg Bryczka je pro! A budynek przypomina mi wieżyczkę na której są rakiety na prisonerze %-) Chce złotą rybkę! Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 19 marca 2009 Opublikowano 19 marca 2009 Ciekawe, ale ten 1 obraz bedzie na kazdej zakladce? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi