Opublikowano 11 marca 200916 l A jak ustawisz 1680x1050 to jak jest? Natywna rozdzielczość tego monitora to 1920-1200 więc nic mu nie da ustawienie nienatywnej 1680-1050 Edytowane 11 marca 200916 l przez Gooralesko
Opublikowano 11 marca 200916 l Sprawdzić może. Graciuch, spróbuj zmienić rozdzielczość, wrócić na 1080p i jak da 50Hz i zapyta czy widać obraz, zaznacz, że nie, może ustawi 60Hz.
Opublikowano 11 marca 200916 l kupa, troche jestem zly:P bo jednak te 1500 wywalilem a za kilka stówek wiecej moglem kupic tv lcd...
Opublikowano 11 marca 200916 l kupa, troche jestem zly:P bo jednak te 1500 wywalilem a za kilka stówek wiecej moglem kupic tv lcd... Trzeba było.
Opublikowano 5 kwietnia 200916 l Autor witam ponownie po dość długiej nie obecności ^_^ co do zdjęć które miałem zamieścić - czy ktoś zna inną metodę na robienie "zrzutów ekranu" niż konwencjonalnie: aparatem ??? pozdro
Opublikowano 15 kwietnia 200916 l ^tak znamy nazywa się to karta telwizyjna ^_^ Co do tematu to mam T240HD i nie mam zastrzeżeń co do obrazu przez HDMI - ustawione w konsoli 1080p i parę własnych ustawień w menu monitora(czerń hdmi i inne duperele). PS3 chodzi tak samo za(pipi)iście. Może faktycznie coś nie tak z Twoim egzemplarzem. Edytowane 15 kwietnia 200916 l przez Cr@sh
Opublikowano 15 kwietnia 200916 l Autor no jesli chodzi o karte tv to nie posiadam takiej, wiec chyba lipa ze screenami bo te co robię aparatem nie wyglądają za ciekawie. szkoda, ale i tak dzięki za chęci. jesli chodzi o nie to mozna zamykać temat pozdrawiam
Opublikowano 12 lutego 201015 l mam to samo wszytkie postacie samochody sa kwadratowe opodlaczone przez component moze cos zmieni kabel vga?
Opublikowano 12 lutego 201015 l Co znaczy kwadratowe, może zdjęcie zrób? Jaka rozdzielczość, jaki ekran?
Opublikowano 12 lutego 201015 l w realu wyglada to o wiele gorzej dziwi mnie to czemu w screenach z psx extreme wszystko jest idealnie wyglaczone no i czy pomoze zmiana kabla na vga ten monitor to lg 22cale przez component mam jescze toshibe 37 ijest to samo konsole mam bez hdmi zdjecia http://telewizor.eu/hdtv.html na wszystkich rozczielczosciah to samo Edytowane 2 maja 20186 l przez ArturP91
Opublikowano 12 lutego 201015 l Ale na jakiej rozdzielczości grasz? Jeśli grasz na monitorze, a nie masz HDMI, to rzeczywiście VGA powinno być lepsze od Componenta.
Opublikowano 12 lutego 201015 l Jak masz ustawienie Sharpness to je zmniejsz, ogolnie gry maja zabki, niektore maja ich anwet bardzo duzo. Nie ma cos ie sugerowac malymi screenami. Pierwszy screen wyglada jak sciagany z telewizora LCD ustawionego w trybie Dynamicznym. Sproboj defaultowych ustawien i z brightness i sharpness sie pobaw.
Opublikowano 12 lutego 201015 l jedno mnie wnerwia ze to co pokazuja wszedzie w czasopismach trailerach te gry http://forum.freeware.info.pl/gry sa idealnie wygladzone bawilem sie ustawieniami monitora i nadal to samo a mozecie pokazac swoje zdjecia z gier ?? Edytowane 2 maja 20186 l przez ArturP91