Mani 685 Opublikowano 8 kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2009 No ja też mam plan pojechać z czterema innymi osobami, głównie z forum konkurencji. Jak nic nie wyjdzie to cóż... Trzeba będzie dogadać się co i jak, nie Manisz? :> Sporo czasu jeszcze .... coś sie wymyśli jak przyjdzie co do czego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 427 Opublikowano 9 kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2009 Na razie wszystko jest cacy, ale w razie czego jedziesz przez Łódź, zabieramy się ciapągiem razem i szukamy noclegu Cytuj Odnośnik do komentarza
Jędrek 3 Opublikowano 11 kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2009 http://www.azs-wilkasy.com.pl - miejscówka Funday'a. Cytuj Odnośnik do komentarza
bodzio* 0 Opublikowano 11 kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2009 ludzie kto jest z Gliwic można by było sie jakoś zgadać na imprezke ;D a czy orientuje sie ktoś czy piwko i jedzenie jest za freeko czy trzeba samemu sie zaopatrzyć ;D Cytuj Odnośnik do komentarza
Jędrek 3 Opublikowano 11 kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2009 Wszystko będzie niedługo podane na xbox.com, ale pewnie jedzenie i picie będą za free (jak zawsze). Cytuj Odnośnik do komentarza
Mani 685 Opublikowano 11 kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2009 Kiedy jedzenie i picie mialeś na FD za free ? Bo ani w Pobierowie ani w Niedzicy tak nie było. No chyba, że mówisz o tych darmowych bułkach z nadzieniem przypominającym kau w Niedzicy. Kończą się kuponiki to trzeba kupić bro/napój itd. A kuponów średnio dostawało sie 5. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jędrek 3 Opublikowano 11 kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2009 Chodziło mi o kupony. A jak dobrze się postarałeś to i tak kupona dawać nie trzeba było. Cytuj Odnośnik do komentarza
Keymaker 25 Opublikowano 11 kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2009 Kałabanga ! Ten ośrodek jest idealny ! Wkrótce rezerwuję z chłopakami pokój, coby na pewno na miejscu mieć miejscówkę. A jak już tam będziemy, to kokodżambo i do przodu. Do wieczora zabawa na FD, a potem, jak już się lekko przesieje towarzystwo albo skończy zabawa w namiotach - impreza w pokoju hotelowym z RB I-HA !!! Stówa na łebka za miejsce w tym hotelu to raczej fair price, szczególnie że nie wygląda to odpustowo, a i jest TV na miejscu. Ciekaw jestem, czy Jakub Mirski opłaci ludziom obiadek i śniadanie w hotelu czy znowu ugości suchymi bułkami, kiełbaskami z grilla i kilkoma darmowymi piwami No obiad w Niedzicy też był w sobotę, ale przypominało prowizoryczną pomoc dla ofiar powodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
smalec_ 0 Opublikowano 11 kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2009 eee tam narzekacie, ja to bym się wkurzał jakby to było blisko mnie, nie ma to jak przygoda rok temu nie byłem, a mogłem, w tym będę na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza
norbertw 0 Opublikowano 11 kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2009 jest ktoś może z Krakowa lub okolic?? W tym roku się tam wybieram a samem nie chce mi się jechać pociągiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość krzychu_419 Opublikowano 11 kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2009 Ja ale nie wiem czy pojadę Cytuj Odnośnik do komentarza
Krysto 0 Opublikowano 12 kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2009 Ja jadę na bank z Katowic - Godzina 6:47 mam odjazd pociągiem - pewnie dużo osób będzie się przesiadać w Warszawie : ) Cytuj Odnośnik do komentarza
norbertw 0 Opublikowano 13 kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 kwietnia 2009 A był ktoś może w ubiegłym roku?? jakieś opinie, komentarze, porady?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Keymaker 25 Opublikowano 13 kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 kwietnia 2009 Masz cały temat odnośnie zeszłorocznej edycji. Wystarczy się cofnąć o kilka stron w tym dziale Cytuj Odnośnik do komentarza
norbertw 0 Opublikowano 13 kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 kwietnia 2009 Dzięki nie zauważyłem Cytuj Odnośnik do komentarza
Action 1 Opublikowano 13 kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 kwietnia 2009 (edytowane) Niedawno usłyszałem, że XFD odbędzie sie na mazurach - no super, ekstra, w takim razie na 90% w moim ojczystym mieście Ostródzie. Dzisiaj się dowiedziałem, że w Giżycku... kto normalny organizuje cokolwiek na mazurach wschodnich? No nic, powodzenia z dojazdem Edytowane 13 kwietnia 2009 przez Action Cytuj Odnośnik do komentarza
pspkowiec 1 Opublikowano 14 kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2009 eee tam narzekacie, ja to bym się wkurzał jakby to było blisko mnie, nie ma to jak przygoda rok temu nie byłem, a mogłem, w tym będę na pewno. a mówiłem żebyś jechał z nami:D no trudno. Ale w tym roku większą ekipę będzie trzeba znaleźć i jazda:D \m/. To tylko drugi koniec Polski.Będziemy na pewno:D Cytuj Odnośnik do komentarza
Kathleen 5 Opublikowano 16 kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2009 Pozwolę sobie. No to rezerwujemy domek i jedziem! Cytuj Odnośnik do komentarza
Black medusa 2 Opublikowano 17 kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2009 Przeprowadziłem bardzo konkretne rozeznanie w naszej Wilkaskiej osadzie. Żebyście bardzo miłej pani recepcjonistce nie mieszali w głowie, przygotowałem kosztorys całego obiektu. Zacznę od tego iż jest Bar, Jezioro i Lasy - dla prawdziwego gracza to już powinna być totalna zachęta Można łowić ryby, wynająć łódkę, grać w klasy i pić na umór - wszystkiego jest naprawdę sporo i miejscówka ta wygląda na o niebo bardziej zorganizowaną od tej w Niedzicy. Lecimy zatem od góry do dołu : Studio i Apartamenty - 4 osobowe - (2 pokoje, kuchnia, łazienka, itp) odnowione o wysokim standardzie, duże telewizory i z widokiem na jezioro. Ogólnie można tam zapędzić Ewę i połowę ośrodka bez obawy, że po wejściu zacznie się domagać wyjścia (chociaż i to pewnie byłoby bardzo przyjemne ). Cena wiadomo nie gra roli ;D - 100zł/os wliczone śniadanie. Nie wiem co przygotuje Microsoft na kaca, ale jeśli bułkę z dżemem to ja u nich nie jadam . Ogólnie można zjeść śniadanie na stołówce 9zł, bądź w restauracji za 20zł. Pokoje hotelowe 2,3 osobowe - standard jak wyżej tylko mniejsze i bardziej przytulne. Cena 220zł doba lub 230 z widokiem na jezioro. To cena za pokój. śniadanie included. Mini Hotel - pokoje 2,3,4 osobowe. Jest jeden minus bo prysznice i toalety są na zewnątrz i wspólne, ale w tym samym budynku. Kobiety bym raczej w takie warunki nie zapraszał na noc - ważne by te minusy nie przysłoniły wam plusów a ten jest jeden ;D. Cena !! 35zł od osoby, nie brzmi najgorzej. Domki - 4,3,2 osobowe. Warunki spartańskie, raczej dla hardkorowców i łapaczy bydła . Toalety i prysznice - pod gołym niebem i jak pada .. Miejsca dla obozów i kolonii, bądź 13-16 latków wymarzone. Cena 15zł - osoba, lub w wersji lux 22zł/os. Wersja lux zawiera dziurę w ziemi zwaną kiblem pod jednym dachem, tuż obok sypialni ;D Pole namiotowe - klasyczne, zazielenione, w towarzystwie kretowisk, tuż nad jeziorem. Idealne dla wędkarzy i morsów - znając pogodę w kraju . Cena 5zł - chyba od osoby, ale nie wiem nie dopytałem. Łódka Sportklub 660 - Łódką trochę buja, ale jak się wypije to też buja . Uczucie znane i lubiane. Teoretycznie potrzeba mieć zrobiony kurs żeglarski, ale w praktyce pani powiedziała, że można się dogadać. Mniemam ,że można zabrać ze sobą jakiegoś miejscowego żulika, napoić i uśpić a my swobodnie i bez lęków żeglujemy . Cena 190zł za łódkę. Do łódki możemy zabrać nawet do 6ciu osób !! Parking płatny niezależnie od wybranej opcji 10zł za dobę. Wszystko to wygląda bardzo zachęcająco a znając gościnność mazurskich kobiet to wygląda to nawet zdecydowanie lepiej .. Bierzemy tequile i chlamy na miejscu. Proste Cytuj Odnośnik do komentarza
koziou 0 Opublikowano 17 kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2009 meduza brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza
Keymaker 25 Opublikowano 17 kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2009 Medusa, oklaski dla Ciebie !!! Ten ośrodek AZS-Wilkasy czy jakoś tak wydaje się być miodnym miejscem na taki spęd Męczą mnie jeszcze dwie rzeczy - cena i wyposażenie barku na miejscu i okolicznych sklepów Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość MasterShake Opublikowano 18 kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2009 nonono, 10 godizn pociągiem bez przesiadek żeby popić jeden dzień - brzmi jak zabawa, jade. Cytuj Odnośnik do komentarza
Black medusa 2 Opublikowano 18 kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2009 Medusa, oklaski dla Ciebie !!! Ten ośrodek AZS-Wilkasy czy jakoś tak wydaje się być miodnym miejscem na taki spęd Męczą mnie jeszcze dwie rzeczy - cena i wyposażenie barku na miejscu i okolicznych sklepów Pozwól Key, że przegląd okolicznych sklepów zrobimy na miejscu . Chociaż trzeba by poinformować ich telefonicznie ze 2 miesiące wcześniej by odnowili zapas tequili na jakąś dekadę ... Dla tych co się wahają powiem krótko - nie jedźcie !! na bank wam się nie opłaca Cytuj Odnośnik do komentarza
kurzyPL 0 Opublikowano 24 kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2009 Wasze posty bardzo zachęcają na Fun Daya Są raczej też pokoje gościnne ale hcyba nie wchodzi to w grę kiedy ma się zamiar bawić ;] Ten hotel brzmi bardzo dobrze, dużo ludzi, % = dobra zabawa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mani 685 Opublikowano 24 kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2009 (edytowane) Szykuje sie jakaś większa ekipka ze śląska ? Edytowane 24 kwietnia 2009 przez Mani Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi