Mani 685 Opublikowano 8 kwietnia 2009 Opublikowano 8 kwietnia 2009 No ja też mam plan pojechać z czterema innymi osobami, głównie z forum konkurencji. Jak nic nie wyjdzie to cóż... Trzeba będzie dogadać się co i jak, nie Manisz? :> Sporo czasu jeszcze .... coś sie wymyśli jak przyjdzie co do czego. Cytuj
Bzduras 12 520 Opublikowano 9 kwietnia 2009 Opublikowano 9 kwietnia 2009 Na razie wszystko jest cacy, ale w razie czego jedziesz przez Łódź, zabieramy się ciapągiem razem i szukamy noclegu Cytuj
Jędrek 3 Opublikowano 11 kwietnia 2009 Opublikowano 11 kwietnia 2009 http://www.azs-wilkasy.com.pl - miejscówka Funday'a. Cytuj
bodzio* 0 Opublikowano 11 kwietnia 2009 Opublikowano 11 kwietnia 2009 ludzie kto jest z Gliwic można by było sie jakoś zgadać na imprezke ;D a czy orientuje sie ktoś czy piwko i jedzenie jest za freeko czy trzeba samemu sie zaopatrzyć ;D Cytuj
Jędrek 3 Opublikowano 11 kwietnia 2009 Opublikowano 11 kwietnia 2009 Wszystko będzie niedługo podane na xbox.com, ale pewnie jedzenie i picie będą za free (jak zawsze). Cytuj
Mani 685 Opublikowano 11 kwietnia 2009 Opublikowano 11 kwietnia 2009 Kiedy jedzenie i picie mialeś na FD za free ? Bo ani w Pobierowie ani w Niedzicy tak nie było. No chyba, że mówisz o tych darmowych bułkach z nadzieniem przypominającym kau w Niedzicy. Kończą się kuponiki to trzeba kupić bro/napój itd. A kuponów średnio dostawało sie 5. Cytuj
Jędrek 3 Opublikowano 11 kwietnia 2009 Opublikowano 11 kwietnia 2009 Chodziło mi o kupony. A jak dobrze się postarałeś to i tak kupona dawać nie trzeba było. Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 11 kwietnia 2009 Autor Opublikowano 11 kwietnia 2009 Kałabanga ! Ten ośrodek jest idealny ! Wkrótce rezerwuję z chłopakami pokój, coby na pewno na miejscu mieć miejscówkę. A jak już tam będziemy, to kokodżambo i do przodu. Do wieczora zabawa na FD, a potem, jak już się lekko przesieje towarzystwo albo skończy zabawa w namiotach - impreza w pokoju hotelowym z RB I-HA !!! Stówa na łebka za miejsce w tym hotelu to raczej fair price, szczególnie że nie wygląda to odpustowo, a i jest TV na miejscu. Ciekaw jestem, czy Jakub Mirski opłaci ludziom obiadek i śniadanie w hotelu czy znowu ugości suchymi bułkami, kiełbaskami z grilla i kilkoma darmowymi piwami No obiad w Niedzicy też był w sobotę, ale przypominało prowizoryczną pomoc dla ofiar powodzi. Cytuj
smalec_ 0 Opublikowano 11 kwietnia 2009 Opublikowano 11 kwietnia 2009 eee tam narzekacie, ja to bym się wkurzał jakby to było blisko mnie, nie ma to jak przygoda rok temu nie byłem, a mogłem, w tym będę na pewno. Cytuj
norbertw 0 Opublikowano 11 kwietnia 2009 Opublikowano 11 kwietnia 2009 jest ktoś może z Krakowa lub okolic?? W tym roku się tam wybieram a samem nie chce mi się jechać pociągiem. Cytuj
Gość krzychu_419 Opublikowano 11 kwietnia 2009 Opublikowano 11 kwietnia 2009 Ja ale nie wiem czy pojadę Cytuj
Krysto 0 Opublikowano 12 kwietnia 2009 Opublikowano 12 kwietnia 2009 Ja jadę na bank z Katowic - Godzina 6:47 mam odjazd pociągiem - pewnie dużo osób będzie się przesiadać w Warszawie : ) Cytuj
norbertw 0 Opublikowano 13 kwietnia 2009 Opublikowano 13 kwietnia 2009 A był ktoś może w ubiegłym roku?? jakieś opinie, komentarze, porady?? Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 13 kwietnia 2009 Autor Opublikowano 13 kwietnia 2009 Masz cały temat odnośnie zeszłorocznej edycji. Wystarczy się cofnąć o kilka stron w tym dziale Cytuj
Action 1 Opublikowano 13 kwietnia 2009 Opublikowano 13 kwietnia 2009 (edytowane) Niedawno usłyszałem, że XFD odbędzie sie na mazurach - no super, ekstra, w takim razie na 90% w moim ojczystym mieście Ostródzie. Dzisiaj się dowiedziałem, że w Giżycku... kto normalny organizuje cokolwiek na mazurach wschodnich? No nic, powodzenia z dojazdem Edytowane 13 kwietnia 2009 przez Action Cytuj
pspkowiec 1 Opublikowano 14 kwietnia 2009 Opublikowano 14 kwietnia 2009 eee tam narzekacie, ja to bym się wkurzał jakby to było blisko mnie, nie ma to jak przygoda rok temu nie byłem, a mogłem, w tym będę na pewno. a mówiłem żebyś jechał z nami:D no trudno. Ale w tym roku większą ekipę będzie trzeba znaleźć i jazda:D \m/. To tylko drugi koniec Polski.Będziemy na pewno:D Cytuj
Kathleen 5 Opublikowano 16 kwietnia 2009 Opublikowano 16 kwietnia 2009 Pozwolę sobie. No to rezerwujemy domek i jedziem! Cytuj
Black medusa 2 Opublikowano 17 kwietnia 2009 Opublikowano 17 kwietnia 2009 Przeprowadziłem bardzo konkretne rozeznanie w naszej Wilkaskiej osadzie. Żebyście bardzo miłej pani recepcjonistce nie mieszali w głowie, przygotowałem kosztorys całego obiektu. Zacznę od tego iż jest Bar, Jezioro i Lasy - dla prawdziwego gracza to już powinna być totalna zachęta Można łowić ryby, wynająć łódkę, grać w klasy i pić na umór - wszystkiego jest naprawdę sporo i miejscówka ta wygląda na o niebo bardziej zorganizowaną od tej w Niedzicy. Lecimy zatem od góry do dołu : Studio i Apartamenty - 4 osobowe - (2 pokoje, kuchnia, łazienka, itp) odnowione o wysokim standardzie, duże telewizory i z widokiem na jezioro. Ogólnie można tam zapędzić Ewę i połowę ośrodka bez obawy, że po wejściu zacznie się domagać wyjścia (chociaż i to pewnie byłoby bardzo przyjemne ). Cena wiadomo nie gra roli ;D - 100zł/os wliczone śniadanie. Nie wiem co przygotuje Microsoft na kaca, ale jeśli bułkę z dżemem to ja u nich nie jadam . Ogólnie można zjeść śniadanie na stołówce 9zł, bądź w restauracji za 20zł. Pokoje hotelowe 2,3 osobowe - standard jak wyżej tylko mniejsze i bardziej przytulne. Cena 220zł doba lub 230 z widokiem na jezioro. To cena za pokój. śniadanie included. Mini Hotel - pokoje 2,3,4 osobowe. Jest jeden minus bo prysznice i toalety są na zewnątrz i wspólne, ale w tym samym budynku. Kobiety bym raczej w takie warunki nie zapraszał na noc - ważne by te minusy nie przysłoniły wam plusów a ten jest jeden ;D. Cena !! 35zł od osoby, nie brzmi najgorzej. Domki - 4,3,2 osobowe. Warunki spartańskie, raczej dla hardkorowców i łapaczy bydła . Toalety i prysznice - pod gołym niebem i jak pada .. Miejsca dla obozów i kolonii, bądź 13-16 latków wymarzone. Cena 15zł - osoba, lub w wersji lux 22zł/os. Wersja lux zawiera dziurę w ziemi zwaną kiblem pod jednym dachem, tuż obok sypialni ;D Pole namiotowe - klasyczne, zazielenione, w towarzystwie kretowisk, tuż nad jeziorem. Idealne dla wędkarzy i morsów - znając pogodę w kraju . Cena 5zł - chyba od osoby, ale nie wiem nie dopytałem. Łódka Sportklub 660 - Łódką trochę buja, ale jak się wypije to też buja . Uczucie znane i lubiane. Teoretycznie potrzeba mieć zrobiony kurs żeglarski, ale w praktyce pani powiedziała, że można się dogadać. Mniemam ,że można zabrać ze sobą jakiegoś miejscowego żulika, napoić i uśpić a my swobodnie i bez lęków żeglujemy . Cena 190zł za łódkę. Do łódki możemy zabrać nawet do 6ciu osób !! Parking płatny niezależnie od wybranej opcji 10zł za dobę. Wszystko to wygląda bardzo zachęcająco a znając gościnność mazurskich kobiet to wygląda to nawet zdecydowanie lepiej .. Bierzemy tequile i chlamy na miejscu. Proste Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 17 kwietnia 2009 Autor Opublikowano 17 kwietnia 2009 Medusa, oklaski dla Ciebie !!! Ten ośrodek AZS-Wilkasy czy jakoś tak wydaje się być miodnym miejscem na taki spęd Męczą mnie jeszcze dwie rzeczy - cena i wyposażenie barku na miejscu i okolicznych sklepów Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 18 kwietnia 2009 Opublikowano 18 kwietnia 2009 nonono, 10 godizn pociągiem bez przesiadek żeby popić jeden dzień - brzmi jak zabawa, jade. Cytuj
Black medusa 2 Opublikowano 18 kwietnia 2009 Opublikowano 18 kwietnia 2009 Medusa, oklaski dla Ciebie !!! Ten ośrodek AZS-Wilkasy czy jakoś tak wydaje się być miodnym miejscem na taki spęd Męczą mnie jeszcze dwie rzeczy - cena i wyposażenie barku na miejscu i okolicznych sklepów Pozwól Key, że przegląd okolicznych sklepów zrobimy na miejscu . Chociaż trzeba by poinformować ich telefonicznie ze 2 miesiące wcześniej by odnowili zapas tequili na jakąś dekadę ... Dla tych co się wahają powiem krótko - nie jedźcie !! na bank wam się nie opłaca Cytuj
kurzyPL 0 Opublikowano 24 kwietnia 2009 Opublikowano 24 kwietnia 2009 Wasze posty bardzo zachęcają na Fun Daya Są raczej też pokoje gościnne ale hcyba nie wchodzi to w grę kiedy ma się zamiar bawić ;] Ten hotel brzmi bardzo dobrze, dużo ludzi, % = dobra zabawa. Cytuj
Mani 685 Opublikowano 24 kwietnia 2009 Opublikowano 24 kwietnia 2009 (edytowane) Szykuje sie jakaś większa ekipka ze śląska ? Edytowane 24 kwietnia 2009 przez Mani Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi