Usagi 77 Opublikowano 4 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 w tamtym roku sobie odpuściłem , w tym mam samochód i raczej jade Cytuj Odnośnik do komentarza
FiL4 27 Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Temat dla zainteresowanych turniejami Halo 3 & GoW2. Cytuj Odnośnik do komentarza
MrSatan 20 Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Pokoje już zamówione, teraz trzeba się tylko zastanowić jak dojechac do Wilkasów z Warszawy hehe ;P Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Jakby kogoś interesowało: Warszawa, 12 maja 2009 r. – Dla wszystkich graczy planujących udział w Xbox Fun Day 2009, organizatorzy przygotowali niespodziankę – imprezę odwiedzą pracownicy firmy Techland, którzy zaprezentują wszystkim chętnym kulisy powstania ich najnowszej gry - Call of Juarez: Więzy Krwi (Bound In Blood). Zlot Xbox Fun Day 2009, który odbędzie się w Giżycku/Wilkasach w dniach 24-26 lipca 2009 już po raz kolejny będzie dobrą okazją do spotkania z ludźmi, którzy na co dzień pracują w branży gier wideo. W poprzednich latach uczestnicy zlotu mogli spotkać się z pracownikami firm Frontline Studios oraz People Can Fly. Cytuj Odnośnik do komentarza
standby 1 721 Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Z Opola to będzię z Zylion kilometrów ale jak sie trafi ktoś jeszcze to może bym sie zgarnal. Cytuj Odnośnik do komentarza
Metal 4 Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Ekipa z Ełku się wybiera Do Giżycka mam 47 km pociągiem Jako, ze ponoć mają nas wczesniej wypuścić do cywila (służę właśnie w Giżycku) to będę, jak nie, to zabiję za przepustkę, żeby odwiedzić imprezę W Wilkasach jest też dyskoteka z tego co kojarzę, więc możliwe, ze jakieś kobity się poderwie na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza
Wyso 18 Opublikowano 24 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 Trzeba będzie jakoś tu przyjechać bo jeszcze tak blisko mnie nie była organizowana tego typu impreza. Zagrałbym w PES 2009 Informacja o dojeździe pociągiem - należy wysiąść na stacji NIEGOCIN. Stamtad to juz "rzut beretem" do Wilkas (czyli jakieś 500 metrów) Cytuj Odnośnik do komentarza
Zigur 0 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Mam pytanie. Czy nie mając konta na Xbox Live można startować w turnieju? Jęśli tak to polecam się gdyby ktoś z Katowic się wybierał i miał lukę w teamie Cytuj Odnośnik do komentarza
Master_Lukas 202 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Musisz mieć na Live'ie PS Network. A tak serio, to nie, nie musisz mieć Cytuj Odnośnik do komentarza
Zigur 0 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Jupi To teraz jeszcze jakaś ekipa z Katowic lub okolicy i mogę jechać Cytuj Odnośnik do komentarza
rev 0 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 550 km a prawka jeszcze nie ma. No nic może jakoś się dotelepie. Na mapie wygląda wporzo. "Sklepy" są, plaża jest, xbox jest... no mam nadzieję, że nic nie zabraknie P. S. Jedzie ktoś z okolic Krakowa? Cytuj Odnośnik do komentarza
Wyso 18 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 Czy ktoś z redakcji wybiera się na FUN DAY :?: Cytuj Odnośnik do komentarza
Szabla8 11 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 http://xfd2009.pl/rejestracja.html Rejestracja otwarta Cytuj Odnośnik do komentarza
celek 0 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 Napiszcie lepiej jak najszybciej dostac sie z Warszawy na miejsce docelowe XFD. Cytuj Odnośnik do komentarza
Master_Lukas 202 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 Samochodem lub PKS-em Cytuj Odnośnik do komentarza
Szabla8 11 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 (edytowane) Ja uderzam pociągiem z Wawy Zapewne z 4 kumplami. Edytowane 9 Czerwca 2009 przez Szabla8 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wyso 18 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 (edytowane) Napiszcie lepiej jak najszybciej dostac sie z Warszawy na miejsce docelowe XFD. Najlepiej samochodem albo ścigaczem. Z innego transportu nienajgorzej prezentuje się dojazd PKS-em. Nawet niezłe połączenie z Warszawy do samych Wilkas: :potter: http://www.rozklady.com.pl/trasa.php?firma...zn=a++P++++++++ http://www.rozklady.com.pl/trasa.php?firma...zn=a++P++++++++ http://www.rozklady.com.pl/trasa.php?firma...zn=a++P++++++++ Około 5 godzin podróży. PKP w tej kwestii wypada gorzej Edytowane 9 Czerwca 2009 przez Wyso Cytuj Odnośnik do komentarza
TheBesTia 11 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 Najlepiej samochodem albo ścigaczem. ...eee tam , najszybciej to helikopterem Cytuj Odnośnik do komentarza
koziou 0 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 550 km a prawka jeszcze nie ma. No nic może jakoś się dotelepie. Na mapie wygląda wporzo. "Sklepy" są, plaża jest, xbox jest... no mam nadzieję, że nic nie zabraknie P. S. Jedzie ktoś z okolic Krakowa? Ta. narazie sam :| Cytuj Odnośnik do komentarza
TeBe 142 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 ...eee tam , najszybciej to helikopterem odrzutowcem 8) Cytuj Odnośnik do komentarza
Wyso 18 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Najlepiej to odrazu się teleportować Cytuj Odnośnik do komentarza
celek 0 Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 Ze Szczecina jak ktos sie wybiera to odzywac sie zzzorganizujemy moze jakas grupe uderzeniowa Cytuj Odnośnik do komentarza
TheBesTia 11 Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 odrzutowcem 8) Właśnie , że odrzutowcem to nie, bo gdzie niby wylądujesz, poza tym zbyt mała odległośc i zbyt duże procedury startowe. Heli jednak będzie najszybszy :E Cytuj Odnośnik do komentarza
white_darqo 0 Opublikowano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 Wybiera się jakaś ekipa z Łodzi ? Proszę o PM Cytuj Odnośnik do komentarza
Black medusa 2 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Pokoje w mini hotelu zapłacone i zarezerwowane na 3dni (jedziemy dzień wcześniej na Before Party ).. Nie chciałem wcześniej zdradzać tej tajnej informacji, ale chyba najwyższa pora. Microsoft zarezerwował wszystkie domki dla zlotowiczów, część hotelu dla ludzi z branży, ale mini hotelu nie ruszył. Dlaczegóż ?? Poniewóż - w mini hotelu zamieszka grupa 37 studentek turystyki czy ogrodnictwa, (nie ważne nie dosłyszałem bo mi się ciśnienie momentalnie podniosło) z Białegostoku, będą miały praktyki terenowe or smth ... 2 ostatnie pokoje wziąłem, w ostatniej chwili uffff... Ewa będzie miała konkurencję, a my wreszcie sobie spokojnie pogramy Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi