Metal 4 Opublikowano 22 czerwca 2009 Opublikowano 22 czerwca 2009 O lol masakra Bardzo miły akcent te studentki Chyba najlepszy Jakby ktoś jechał przez Białystok i Ełk pociągiem, to można się skumać , ja z kolegami jadę z Ełku Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 22 czerwca 2009 Opublikowano 22 czerwca 2009 Ktoś z Olsztyna się wybiera ? Bo ja samochodem będę śmigał więc mogę po drodze wziąć Cytuj
bodzio* 0 Opublikowano 30 czerwca 2009 Opublikowano 30 czerwca 2009 (edytowane) Witam mam mały problem nie mogę sie za rejestrować, nie działa mi link z rejestracją w ogole mi sie nie wczytuje ta strona może któryś z was miał coś podobnego i udało mu sie to naprawić jak ktoś wie co jest nie tak to proszę o napisanie co jest granie z góry thx ? ? ? Edytowane 1 lipca 2009 przez bodzio* Cytuj
s1ntex 0 Opublikowano 30 czerwca 2009 Opublikowano 30 czerwca 2009 (edytowane) Najprawdopodobniej jadę z kumplem, Opole. Zabiera się ktoś z nami? Dzień przed wszystkim, PKP. Tagi: namiot, cały, dzień, jazda, pociągiem, after, party, namiot, wódka Edytowane 30 czerwca 2009 przez s1ntex Cytuj
Black medusa 2 Opublikowano 3 lipca 2009 Opublikowano 3 lipca 2009 Jak będziemy mieli taką pogodę jak przez ostatnie dni w wawie czyli upały przypominające mi dzieciństwo na Bora Bora, to obawiam się, że liczba utonięć pod ośrodkiem AZS Wilkasy może przekroczyć wszelkie normy ... Jak się jednak okazuje z doświadczenia to nie pogoda jest najważniejsza (vide Niedzica), ale doborowe towarzystwo ... Jeśli towarzystwa zabraknie w co bardzo wątpię to zawsze pozostaje cały pierwszy rocznik studentek z Białegostoku, delikatnie zaciągających się dymem z naszych cygar Cytuj
matrix_dk 1 Opublikowano 3 lipca 2009 Opublikowano 3 lipca 2009 cały pierwszy rocznik studentek z Białegostoku, delikatnie zaciągających się dymem z naszych cygar poleciało 3rotyzm3m :lol3: Cytuj
Bzduras 12 759 Opublikowano 5 lipca 2009 Opublikowano 5 lipca 2009 Jedzie ktoś ze Szczecina w czwartek? Jest bezpośredni pociąg nocny o 20:51, a wiadomo, że razem raźniej Cytuj
davidk3 12 Opublikowano 5 lipca 2009 Opublikowano 5 lipca 2009 Witam, ja najprawdopodobniej tez się tam wybiorę raptem kolo 30km mam, no i w końcu będę miał pretekst, żeby się ruszyć z domu:) Cytuj
Black medusa 2 Opublikowano 5 lipca 2009 Opublikowano 5 lipca 2009 Powiedz, że masz korepetycje z "życia" ........ a jakbyś raptem się nie zjawił, to zjaw się za 10 lat , poczekamy ... Cytuj
davidk3 12 Opublikowano 5 lipca 2009 Opublikowano 5 lipca 2009 o co ci chodzi koleś, jakiś problem masz ze czepiasz się mnie? Cytuj
Jędrek 3 Opublikowano 6 lipca 2009 Opublikowano 6 lipca 2009 Działa Wam rejestracja? Próbuje zarejestrować kumpli i nie mogę, wyskakuje błąd. Cytuj
Bzduras 12 759 Opublikowano 6 lipca 2009 Opublikowano 6 lipca 2009 Rejestracja była chyba otwarta do początku lipca. Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 6 lipca 2009 Opublikowano 6 lipca 2009 Zamknięcie rejestracji nastąpi w dniu 22 lipca 2009 roku. Moja rada: spróbuj w innej przeglądarce. Też miałem ten problem. Cytuj
Black medusa 2 Opublikowano 7 lipca 2009 Opublikowano 7 lipca 2009 o co ci chodzi koleś, jakiś problem masz ze czepiasz się mnie? Po prostu chciałem Cię zmotywować, ale mi nie wyszło ... Teraz masz przynajmniej 2 powody aby przyjechać, pierwszy by spojrzeć mi w twarz a drugi by napić się ze mną piwa ( ja stawiam), także peace ... Widzimy się zatem na Fun Day ... Tak btw : Keymaker gdzie jesteś ?? Jak się organizujecie ?? Cytuj
Mani 694 Opublikowano 7 lipca 2009 Opublikowano 7 lipca 2009 MS mógł wcześniej poinformować, że organizuje pokoje. Nauczony doświadczeniem poprzedniego roku w tym roku nie chcialem stawiać na namiot i z ekipą wynajęliśmy pawilon, myśląc iż znów przyjdzie nam koczowanie namiotowe. cóż 33 zł za noc to również nie jest jakaś wygórowana cena ale hiltona to sie nie spodziewam ^_^ Cytuj
Bzduras 12 759 Opublikowano 8 lipca 2009 Opublikowano 8 lipca 2009 Pieprzyć, ważne, że mamy kimę w jednym miejscu, a nie porozrzucani po całej okolicy. I tak pewnie zjaramy łby, zaprawimy to wódą i nikt nic nie będzie pamiętał, więc luz majkel. Cytuj
davidk3 12 Opublikowano 8 lipca 2009 Opublikowano 8 lipca 2009 Black_medusa: To nieźle mnie zmotywowałeś heh. No na jakiegoś browarka będziemy musieli się ustawić Ja tam będę chyba pod namiotem koczować wiecie taki swego rodzaju biwak :] tylko mam nadzieje ze mnie z namiotem nie powiną ludzie haha pozdro Cytuj
s1ntex 0 Opublikowano 12 lipca 2009 Opublikowano 12 lipca 2009 Jedzie ktoś z Opola? Jak dokłądnie jedziecie pociągiem? Na jakiej stacji wysiadacie? Bo patrzę teraz na mapie, to Giżycko jest wysunięte na północ 4,5 km od Wilkasów, jedziecie do Giżycka a później PKSem do Wilkasów? Cytuj
Wyso 18 Opublikowano 12 lipca 2009 Opublikowano 12 lipca 2009 Do Wilkas (jak już pisałem wcześniej) można dojechać pociągiem tylko należy wysiąść na stacji NIEGOCIN. Jeżeli ktoś się zamierza wybrać w ten sposób to z Giżycka należy kierować się na Olsztyn, ale wysiąść w NIEGOCINIE (jakieś 5-10 minut drogi). Stamtąd to już rzut beretem do Wilkas (jakieś 200-500 metrów). Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 17 lipca 2009 Autor Opublikowano 17 lipca 2009 Medusa, bad news - nie jade Nadal zbieram sie do kupy po operacji usuniecia jelita grubego z 1 czerwca. Miało być pięknie: miałem szybko dojść do siebie, odzyskać formę i wybrać sie na XFD z kumplami. Ale, jak to w życiu bywa, coś sie musiało nie udać... W moim przypadku komplikacje pooperacyjne utrudniają mi odzyskanie sił. Dość powiedzieć, ze tego posta iPoda Touch, bo nie mam siły siedzieć przy komputerze. Przy moim stanie nie ma mowy o podróży dluzszej, niż dom-szpital, nie mowiac o typowej zabawie funday'owej w "picie,granie i jaranie". Także hej, hop i czołem ! Miłej zabawy wszystkim i specjalne przeprosiny i wyrazy żalu dla Black Medusy i szczególnie qb3k'a, który miał mieć zafundowana przeze mnie i moja ekipę przejażdżkę samochodem i wspólna zabawę do rana w plastikowo gitarowych klimatach. Mam nadzieję pojawić sie na ep6, ale wolę nie zapeszac...PJONTKA !!! Cytuj
Black medusa 2 Opublikowano 17 lipca 2009 Opublikowano 17 lipca 2009 O.... shit .... (pipi) się zdarza, jak to mówią ... Szkoda wielka Key, że nie napijemy się z gwinta, ale życie jest życie - trzeba żyć ... Na EP6 miałem być podobno , jednak chyba wakacje wygrają przetarg ... Tak czy siak .... Key wracaj do zdrowia, miasto mamy małe a teqiuli całe roje (or smth).... Cytuj
Bzduras 12 759 Opublikowano 18 lipca 2009 Opublikowano 18 lipca 2009 http://xfd2009.pl/informacje.html - massive damage, panowie. Grywalna Forza 3 i Arkham Asylum. Cytuj
Jędrek 3 Opublikowano 18 lipca 2009 Opublikowano 18 lipca 2009 No, tegoroczny FD zapowiada się dobrze Cytuj
Wyso 18 Opublikowano 18 lipca 2009 Opublikowano 18 lipca 2009 Oby tylko pogoda dopisała. PS. Proponowałbym przykleić temat (gdy jest największa gorączka na FD) i odkleić go tydzień albo dwa po imprezie, gdy emocje opadną. 8) Cytuj
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 20 lipca 2009 Opublikowano 20 lipca 2009 Patrzyłem na prognozę na dni XFD i ma być pogodnie. 2 razy mogą wystąpić opady Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi