Skocz do zawartości

Guitar Hero: Smash Hits

Featured Replies

• Odpowiedzi 71
  • Wyświetleń 8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Takie pytanko: o ile pamiętam, to w GH2 były covery. W tej części postarali się o oryginały, czy dalej są covery?

Edytowane przez Bojan_Zaw

Opublikowano
  • Autor

Wszystko to master recordingi (czyt. oryginały).

Edytowane przez rafal_roma

Opublikowano

Tak, w tej części wszystkie kawałki to master recordings, zero coverów :)

Opublikowano

o(pipi) ... :E

Czy oni nie przesadzają z tymi nutkami i pedałem bassowym? Imo lekkie przegięcie o_0

Opublikowano

Łe tam, podwójna stopa i jedziem :) A widzieliście ścieżkę TTFAF na drumsach? :D

Opublikowano

siema qb3k nie wiedzialem ze jestes na tym forum (psyholus)

co do giery to GH Greatest Hits naprawe ma najlepszego oprocz GH Metallica soundtracka

Opublikowano

Hmm... TTFAF jest łatwiejsze na Hard niż w GH3. Intro ułatwiono w ten sposób, iż dano te przezroczyste nutki, więc lajt jest. Ogólnie to bardzo przyjemnie się gra :) Polecam!

Edytowane przez Bojan_Zaw

Opublikowano

Wg Wikipedii w Europie premiera jest 26. czerwca.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

O kurcze,dawno tu nie pisałem :) ale wracając do tematu.Już perka zamówiona ,teraz tylko czekam i będzie jazda ;>

Edytowane przez Mefi23

Opublikowano

wlasnie tez sie zastanawiam, ale ta cena... za tyle mozna miec caly zestaw do RB, tak samo nowy. pytanie czy warto?

Opublikowano

Wierzysz we wszystko co jest napisane? Na dowód ,iż towar nie jest dostępny wklejam e-maila od ultimy.

>> Witam,

>>

>> Niestety w tej chwili nie posiadamy tego produktu.

>>

>> Pozdrawiam serdecznie,

>> Rafał Pakuła

>> Sklep ULTiMA.PL

>>

A miałem znajomego ,który sprzedawał :)