TomisH 3 Opublikowano 5 marca 2009 Opublikowano 5 marca 2009 http://www.gamikaze.pl/Aktualnosci/The_Bea...e_wrzesniu.aspx Koniec milczenia - Electronic Arts oficjalnie zapowiada The Beatles: Rock Band, czyli zespołowe granie kawałków legendarnej brytyjskiej grupy. Mało tego, bo znamy datę światowej premiery tak ukrywanego dotąd tytułu - będzie to 9 września tego roku. Gra ukaże się w wersji na PlayStation 3, Xboksa 360 oraz Wii. Kontrolery do niej mają być modelowane na instrumentach używanych przez samych muzyków z The Beatles. Koszt gitarek na rynku amerykańskim to 99,99$, cały zestaw dostaniemy zaś w USA za 249,99$. Sama gra niecałe 60 dolców. Zagra do czterech "muzyków", dostaniemy do wyszarpania i wydarcia strunowo-głosowo 45 utworów z lat 1962-69, w tym Please, please me oraz Abbey Road. Już to widzę jak cztery osoby radośnie kiwają się do rytmu, potrząsając w bok głową xD Cytuj
Amer 1 376 Opublikowano 5 marca 2009 Opublikowano 5 marca 2009 To może niech najpierw pomyślą o wydaniu 2-ki, zamiast mędzić z takimi nowościami. Cytuj
rafal_roma 1 Opublikowano 5 marca 2009 Opublikowano 5 marca 2009 Chyba chodziło Ci o 3-ke ; ) Co do gry - koleżanka by była zachwycona bo kocha Beatelsów, mnie ta gra nie rusza. Cytuj
Amer 1 376 Opublikowano 5 marca 2009 Opublikowano 5 marca 2009 Faktycznie, źle się wyraziłem. Niemniej chodziło mi o 2-kę, której obecności w naszym kraju póki co nie uświadczyłem (choć faktycznie pewnie nijak to się ma do samego developera i jego pomysłów na kolejne "gitarówki"). Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 5 marca 2009 Opublikowano 5 marca 2009 Wezmę tylko pod jednym warunkiem: będę się mógł bujać w rytm "Twist and Shout" :imprezka: Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 5 marca 2009 Opublikowano 5 marca 2009 odpuszczam na sto pro... a trójki nie chcę widzieć w tym roku... wydawanie takich gier co roku to jedno wielkie nieporozumienie Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 6 maja 2009 Opublikowano 6 maja 2009 Dodatkowe gitary do The Beatles: Rock Band http://www.konsolowisko.pl/news.php?id=754 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 http://www.gametrailers.com/video/e3-09-the-beatles/49969 Trailer ma genialny klimat. Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 Klimat jest naprawdę świetny, nie myślałem, że aż tak mnie ta gra zainteresuje. Bardzo dobrze wypadają modele grajków i venuesy. IMO dobry kontrast dla GH: Metallica. Cytuj
grzesm 1 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 Trailer wymiata. Troche się boję, że tp będzie odrbine za proste. Przecież piosenki Beatlesów nie są jakoś strasznie skomplikowane i mam nadzieje, że nie będzie to coś w stylu 5-sekundowego motywu granego przez 3minuty piosenki. No i musi być Let It Be!!! Cytuj
Redmitsu 985 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 troche sie przestraszylem gdy zobaczylem muzykalne 'sciezki', wygladaja okropnie ale i tak lepiej niz w calej serii gh xd jestem ciekaw co oni zrobia z wersja lego :> Cytuj
wrog 609 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 10 ujawnionych utworów: “I Saw Her Standing There”, “I Want To Hold Your Hand”, “I Feel Fine”, “Taxman”, “Day Tripper”, "Back In The USSR”, “I Am The Walrus”, “Octopus’s Garden", “Here Comes The Sun” oraz “Get Back”. Microsoft zapewnił sobie wyłączność na kawałek “All You Need Is Love”. http://www.onlinecenter.pl/4691/Aktualnosc...sze-utwory.html Cytuj
jarken 33 Opublikowano 6 września 2009 Opublikowano 6 września 2009 Kilka ocen z recenzji: IGN: 9.0 Gametrailers: 8.7 Eurogamer: 9.0 GameSpy: 4.5/5 TeamXbox: 9.3 Cytuj
ar2 0 Opublikowano 6 września 2009 Opublikowano 6 września 2009 (edytowane) Co dziwne w Berlinie od kilku dni dostępna jest niemiecka wersja gry, czekam na angielską. Pozdr Edytowane 6 września 2009 przez ar2 Cytuj
Megrim 0 Opublikowano 13 września 2009 Opublikowano 13 września 2009 nie wiem czy ktos zauwazyl, ale wydaje mi sie ze headset nie dziala jako mikrofon w tej grze Cytuj
Bracia Tashibana(H&R 0 Opublikowano 9 października 2009 Opublikowano 9 października 2009 Zapraszamy do Klubu Lucid 24 października http://pes-scena.pl/...?showtopic=1632 Cytuj
Gryzek 5 Opublikowano 10 października 2009 Opublikowano 10 października 2009 Może fajne ponieważ twórcy skupiając się na jednym zespole stworzyli wirtualnym Bitelsom ruchy prawdziwych . Ale jest to nudne gdy gra się jednym zespołem cały czas . Ale widać zmiany epoki w jakiej grała czwórka z Liverpoolu i to jest Duży plus . W sumie to gra zasługuję na jakąś tam pochwałę . Ale i tak GH 5 i opcja Party - Play wymiata . Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 10 października 2009 Opublikowano 10 października 2009 Powiem jedno- LOL. Dzięki tej grze zakochałem się w Bitelsach i nie wiem jak można powiedzieć, że szmirowate, odgrzewane, kolejne Guitar Hero może być lepsze od tej produkcji. Nowy Rock Band jest grą kompletną, z ekranu bije niezliczona ilość godzin jaką twórcy poświęcili temu tytułowi i przede wszystkim to ile uczucia włożyli w swoją pracę. Natomiast GH- nowe piosenki, tak naprawdę 2 czy 3 poważne zmiany. Gra też dobra, aczkolwiek pod względem, że tak powiem, "artyzmu growego" dostaje kopa w mordę od The Beatles: Rock Band. Elo. Cytuj
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 10 października 2009 Opublikowano 10 października 2009 No, Bitelsi zdecydowanie lepsi od takiego GH5 na przykład. Nonstop cioram w Bitelsów i Metalikę ^_^ Cytuj
s1ntex 0 Opublikowano 10 października 2009 Opublikowano 10 października 2009 GH5 to photoshop, TB: RB to obraz. :F Cytuj
Spooky Monkey 0 Opublikowano 1 marca 2012 Opublikowano 1 marca 2012 Mam takie pytanko: da się grać w The Beatles na padzie... Zamiast gitarki i bębnów? Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 1 marca 2012 Opublikowano 1 marca 2012 Mam takie pytanko: da się grać w The Beatles na padzie... Zamiast gitarki i bębnów? Nie. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi