Opublikowano 27 lutego 200916 l Czy zadania z prosami zaliczają się do achievementa za "clean every path coś tam coś tam"? Z prosów zostało mi tylko zadanie "Can You Spell GIRL", do tego spoty i filmy. Co dokończyć żeby mieć achieva? Będę musiał usunąć save'y z gry, bo chyba to jest jedynym rozwiązaniem mojego problemu z EA Nation (swoją drogą moje nakurwienie sięgnie zenitu, jak to nie pomoże).
Opublikowano 27 lutego 200916 l Jeśli Ci chodzi o tego acziwmenta co niżej to jak już wcześniej pisałem, prosi nie są do niego potrzebni. Perfectionist - 50GS Complete all paths in career mode
Opublikowano 27 lutego 200916 l Autor Spoko, już go zrobiłem BRAWO DLA EA. USUNĄŁEM SEJWY I CHUJA, DALEJ NIE DZIAŁA. (pipi)A MAĆ!!!!
Opublikowano 26 stycznia 201015 l Autor Czy ktoś mi może powiedzieć które zadania trzeba robić na achieva "How do you like them apples?". Na X360achievements piszą, że niby trzeba zrobić wszystkie zadania dla Dyrdeka, ale nawet w opisie jest, że chodzi o nr telefonów do wszystkich prosów... Czy ktoś mógłby krótko napisać po prostu zadania z jaką ikonką mam robić?
Opublikowano 27 stycznia 201015 l Musisz po prostu wykonać wszystkie zadania oznaczone jako Pro Challenges.