qb3k 946 Opublikowano 27 lutego 2009 Opublikowano 27 lutego 2009 Czy zadania z prosami zaliczają się do achievementa za "clean every path coś tam coś tam"? Z prosów zostało mi tylko zadanie "Can You Spell GIRL", do tego spoty i filmy. Co dokończyć żeby mieć achieva? Będę musiał usunąć save'y z gry, bo chyba to jest jedynym rozwiązaniem mojego problemu z EA Nation (swoją drogą moje nakurwienie sięgnie zenitu, jak to nie pomoże). Cytuj
Gość Opublikowano 27 lutego 2009 Opublikowano 27 lutego 2009 Jeśli Ci chodzi o tego acziwmenta co niżej to jak już wcześniej pisałem, prosi nie są do niego potrzebni. Perfectionist - 50GS Complete all paths in career mode Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 27 lutego 2009 Autor Opublikowano 27 lutego 2009 Spoko, już go zrobiłem BRAWO DLA EA. USUNĄŁEM SEJWY I CHUJA, DALEJ NIE DZIAŁA. (pipi)A MAĆ!!!! Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 26 stycznia 2010 Autor Opublikowano 26 stycznia 2010 Czy ktoś mi może powiedzieć które zadania trzeba robić na achieva "How do you like them apples?". Na X360achievements piszą, że niby trzeba zrobić wszystkie zadania dla Dyrdeka, ale nawet w opisie jest, że chodzi o nr telefonów do wszystkich prosów... Czy ktoś mógłby krótko napisać po prostu zadania z jaką ikonką mam robić? Cytuj
Hum 3 700 Opublikowano 27 stycznia 2010 Opublikowano 27 stycznia 2010 Musisz po prostu wykonać wszystkie zadania oznaczone jako Pro Challenges. Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 28 stycznia 2010 Autor Opublikowano 28 stycznia 2010 Skapnąłem się zaraz po tym jak napisałem posta Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi