Colin 1 969 Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 zim ok. ograj trochę to na dniach zdasz mi relacje bigdaddy dzięki, zniechęciłeś mnie nawiązaniem do Pure'a do SS może jednak się przekonam. wolę już użerać się z autami na asfalcie niż quadami na szutrze. Cytuj Odnośnik do komentarza
zimzvm 36 Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 dajcie spokój, ten Pure nie jest taki trudny. wystarczy dobrze poznać trasę i skróty. nikt Wam nie da rady. trochę samozaparacia i gra jest do przejścia. mam nadzieję, że S/S ogram dość mocno dziś i jutro, choć Alan Wake mnie zassał i może być konflikt interesów pt 'w co grać'. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 Mam dokładnie to samo, po momentami ospałym RDR wskoczyć do takiej bryki, gnać na złamanie ptaka i okazyjnie wysadzić pół miasta to jest to Efekciarskie? Jasne ale jaki fun. gra jest przeZaj.ebista Cytuj Odnośnik do komentarza
januszxp 1 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 (edytowane) Delete. Edytowane 27 Grudnia 2013 przez januszxp Cytuj Odnośnik do komentarza
arek_51 2 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 czy w tej grze da się zniszczyć wieżę Eiffla?? Cytuj Odnośnik do komentarza
januszxp 1 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 (edytowane) Delete. Edytowane 27 Grudnia 2013 przez januszxp Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 konkurs na ppe.pl Cytuj Odnośnik do komentarza
januszxp 1 Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 (edytowane) Delete. Edytowane 27 Grudnia 2013 przez januszxp Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 W singlu ta gra jest naprawdę świetna, ale multi na podzielonym ekranie to dno totalne :confused: . W ogóle nie czuć prędkości, dynamika rodem z marszu pogrzebowego. Szkoda... dla mnie split screen w tego typu grach to podstawa, za przykład jak to powinno wyglądać niech posłuży Blur. Cytuj Odnośnik do komentarza
WildFirePL 2 Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 ja powiem jedno, gra urwała mi jaja, jedne z leprzych wyścigów ostatnimi czasy, rozpierducha a to lubię, nie jest nudna, zarywam dziś 3 nocke Cytuj Odnośnik do komentarza
MarekZet 2 Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 Split/Second ma najgorsze AI jakie można sobie wyobrazić czyli skrypty jadące po sznurku, przeciwnik Cię nie ominie tylko wali prosto w ciebie co jest totalnym kretyństwem. Specjalnie powtarzałem odcinek aby zobaczyć zachowania rywali. Za takie zagrywki odejmuje grze 3 punkty, cała reszta jest dobra, fun wylewa się litrami. Niestety robię teraz eventy na pierwszym miejscu i chyba nabawiłem się lekkiej nerwicy bo pad wczoraj wylądował kilka razy na podłodze. 7/10 Niestety muszę się z tobą nie tylko zgodzić, ale dodać jeszcze od siebie że AI oszukuje. Przeszedłem już prawie cały tryb kariery, zostały mi już tylko wyścigi z serii Detonator przy których zupełnie utknąłem. Zawsze brakuje mi 1-2 sekund do pierwszego miejsca. No, ale wracając do tematu. Autorom nie chciało się za bardzo wydawać kasy na skrypty graczy sterowanych przez komputer. Objawia się to między innymi przy zmianach poziomu trudności. Polega to na tym, iż przeciwnicy lepiej trzymają się wyznaczonej ścieżki, mają większą prędkość maksymalną, oraz częściej, o ile w ogóle, wykorzystują zagrania PowerPlay. Na poziomie trudności easy, przeciwnicy są wyraźnie wolniejsi, bardzo łatwo wypadają z trasy, prawie nie wykorzystują PowerPlay, a już w ogóle nie zmieniają trasy. Na poziomie hard za to na prostej trasie jadąc z maksymalną prędkością najszybszym wozem w grze może Cię z łatwością wyprzedzić przeciwnik który jedzie dużo wolniejszym autem i który jeszcze przed chwilą miał 2-5 sekund opóźniania. Cytuj Odnośnik do komentarza
mataman 35 Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Tu nie ale w wyścigach kantuje na potęgę. Pare razy miałem przed sama meta 5 sek przewagi a wynikach już tylko sekundę. Porostu wyglada to tak jakby AI miało boost. Gra generalnie momentami ciężka ale i tak calak jest duuuzo łatwiejszy niż w Blur. Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 to mnie pocieszyłeś. nie chce mi się katować wyścigów (i siebie) na hardzie w Blurze więc zabrałem się za SS. pierwszy epizod mam na złoto, drugi już mnie zaczął nieco irytować. może jestem nieco uprzedzony przez cholerne Pure ale to w końcu asfalt więc pewnie jakoś dam radę. z biegiem czasu AI mocno zaczyna kozaczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza
mataman 35 Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 (edytowane) AI jest wkurzajace ale zachowując jakiś power up na czarna godzinę i jadąc dobrze da się ich ogarnac. Generalnie nie zwracaj uwagi na to ze gra pokazuje ci przewagę nad reszta stawki, zawsze ktoś ci będzie siedział na ogonie. Najwiecej problemów jest z detonatorami szczególnie team II na acziwa daje w kość. I pamiętaj najlepszy samochód w grze to cobretti 530 gts Edytowane 22 Lipca 2010 przez mataman Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 będę pamiętał widziałem na YT filmiki z tymi team'ami. trzeba bezbłędnie przejechać a i tak na styk się dojeżdża, będzie wesoło. odpocznę trochę i przysiądę na świeżo do SS. dam mu drugą szansę bez zbędnych uprzedzeń. nie dam się pokonać Disneyowi Cytuj Odnośnik do komentarza
mataman 35 Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Pierwszy team jest banalny, wpadł mi za drugim razem. Niektóre detonatory w karierze są trudniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza
mataman 35 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Mam jedna uwagę co do multi. Ssie pauke na maxa. W survival grają same lamy, wyścigi trochę lepiej ale tez slabiutko. Singiel to jedyny atut tej gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi