django 549 Opublikowano 24 lutego 2009 Opublikowano 24 lutego 2009 Genre: Sludge / Post-Hardcore Info: mp3, V2 (VBR) Label: Prosthetic Records Release Date: March 17th Country: USA 01. Scapegoat 02. Insomnia For Months 03. Said and Done 04. Unknown Awareness 05. Running Red 06. Nature's Predators 07. Almost Lost 08. Only One 09. Perception 10. To Walk Alone http://rapidshare.com/files/201729714/Stat...iaportal.ru.rar Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 24 lutego 2009 Opublikowano 24 lutego 2009 (edytowane) <wzwod> plyta roku! zaraz rozpakowuje Edytowane 24 lutego 2009 przez _Milan_ Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 24 lutego 2009 Opublikowano 24 lutego 2009 <wzwod> plyta roku! zaraz rozpakowuje Niezła ale poprzednia tyć lepsza. Nie zawiedli :] Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 24 lutego 2009 Opublikowano 24 lutego 2009 Nazwa zespolu i tytul plyty sa napisane rozowym kolorem. Rozowym. 1/10 Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 24 lutego 2009 Opublikowano 24 lutego 2009 Nazwa zespolu i tytul plyty sa napisane rozowym kolorem. Rozowym. 1/10 Wyjdź. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 24 lutego 2009 Opublikowano 24 lutego 2009 Nazwa zespolu i tytul plyty sa napisane rozowym kolorem. Rozowym. 1/10 Wyjdź. Jezus koval na tak marne prowokacje dajesz się? Cytuj
golab 1 672 Opublikowano 25 lutego 2009 Opublikowano 25 lutego 2009 Nazwa zespolu i tytul plyty sa napisane rozowym kolorem. Rozowym. 1/10 fioletowym fajny album <ok> Cytuj
ogqozo 6 570 Opublikowano 25 lutego 2009 Opublikowano 25 lutego 2009 Ja bym powiedział, że to śliwkowy, może nieco przesunięty w stronę fuksji albo magenty. Zdecydowanie nie można powiedzieć, że jest to pedalski kolor. Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 25 lutego 2009 Opublikowano 25 lutego 2009 Nazwa zespolu i tytul plyty sa napisane rozowym kolorem. Rozowym. 1/10 Wyjdź. Jezus koval na tak marne prowokacje dajesz się? Dałeś się nabrać, Bartek. hehe Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 6 marca 2009 Opublikowano 6 marca 2009 Przesluchalem pierwsze 3 utowry tej Kylesy no i sa chu jowe. Pierwszy to jakas niedorobiona wersja Unsane bez jaj. Z drugiego zapamietalem tylko jakies jeczenie pedala, a trzeci to juz zlal mi sie w nijaka i nudna serie dzwiekow. Na razie produkcja wszystko kladzie, bo w ogole nie ma pałera, wszystko jest rozmyte, gitary nijakie, natomiast koncowego werdyktu nie bedzie, bo na szybko przelecialem kilka kolejnych utworow i bylo ciekawiej. Wszyscy sie spuszczaja nad ostatnim kawalkiem, will see. Na razie wrazenie jest takie, ze jak mam do wyboru posluchac starego Unsane i chu jowej Kylesy to wybieram stare Unsane. Muzycy Kylesy sa za chu jowi by grac cos skomplikowanego i ciekawego oraz maja za bardzo spie rdolona produkcje na tym albumie by bylo czuc jakis primal rage czy cos w ten desen. No. Co nie zmienia faktu, ze nazwa zespolu i tytul plyty nadal sa napisane rozowym kolorem. Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 6 marca 2009 Opublikowano 6 marca 2009 4, 5 i 6 kawałek są świetne jeśli chodzi o nową Kylese. Cytuj
Osaka 4 Opublikowano 6 marca 2009 Opublikowano 6 marca 2009 Przesluchalem pierwsze 3 utowry tej Kylesy no i sa chu jowe. Pierwszy to jakas niedorobiona wersja Unsane bez jaj. Z drugiego zapamietalem tylko jakies jeczenie pedala, a trzeci to juz zlal mi sie w nijaka i nudna serie dzwiekow. Na razie produkcja wszystko kladzie, bo w ogole nie ma pałera, wszystko jest rozmyte, gitary nijakie, natomiast koncowego werdyktu nie bedzie, bo na szybko przelecialem kilka kolejnych utworow i bylo ciekawiej. Wszyscy sie spuszczaja nad ostatnim kawalkiem, will see. Na razie wrazenie jest takie, ze jak mam do wyboru posluchac starego Unsane i chu jowej Kylesy to wybieram stare Unsane. Muzycy Kylesy sa za chu jowi by grac cos skomplikowanego i ciekawego oraz maja za bardzo spie rdolona produkcje na tym albumie by bylo czuc jakis primal rage czy cos w ten desen. No. Co nie zmienia faktu, ze nazwa zespolu i tytul plyty nadal sa napisane rozowym kolorem. Pierwszy utwór jest kul. Drugi (pipi)nia. Trzeci taki se. Czwarty wieje bardziej stonerem od poprzednich. Też jestem na początku. Nie ma czego porównywać do Unsane, takie Visqueen niszczy ten album doszczętnie. W sumie nie słuchałem ich nigdy wcześniej, oprócz Splita jakiegoś który był na tym forum. Napisze później, ale na pewno nie wywalam. Cytuj
puszkin 235 Opublikowano 7 marca 2009 Opublikowano 7 marca 2009 ahaha ze niby unsane > kylesa, ta po ch.uju fest no Visqueen fajne racja, ale takie to walk a middle course Kylesy niszczy całe unsane z palcem w pupie Cytuj
Diabeu 1 Opublikowano 7 marca 2009 Opublikowano 7 marca 2009 słaba ta Kylesa, ni (pipi)a mi nie wchodzi Cytuj
Osaka 4 Opublikowano 7 marca 2009 Opublikowano 7 marca 2009 (edytowane) ahaha ze niby unsane > kylesa, ta po ch.uju fest no Visqueen fajne racja, ale takie to walk a middle course Kylesy niszczy całe unsane z palcem w pupie Nieprawda ! Chcesz się battelować na rapy o to? Visqueen niszczy to kompletnie i nie podlega nawet dyskusji. Mówię o tej płycie najnowszej, starych dokonań Kylesa nie znam. Ale Unsane ma wszystkie płyty genialne, oprócz "Total Destruction", które w ogóle mi nie podchodzi. Edytowane 7 marca 2009 przez Osaka Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 7 marca 2009 Opublikowano 7 marca 2009 sprobuj z poprzednimi plytami, serio. Cytuj
Osaka 4 Opublikowano 7 marca 2009 Opublikowano 7 marca 2009 A upnie ktoś ? Znalazłem na blogspocie tylko jedną płytę. Kylesa - Kylesa Mają coś jeszcze? Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 7 marca 2009 Opublikowano 7 marca 2009 ahaha ze niby unsane > kylesa, ta po ch.uju fest no Visqueen fajne racja, ale takie to walk a middle course Kylesy niszczy całe unsane z palcem w pupie Gdzie niby napisalem, ze Visqueen jest fajne? I gdzie niby sie odnosilem do starych plyt Kylesy bo tez nie wiem? Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 7 marca 2009 Opublikowano 7 marca 2009 ahaha ze niby unsane > kylesa, ta po ch.uju fest no Visqueen fajne racja, ale takie to walk a middle course Kylesy niszczy całe unsane z palcem w pupie Gdzie niby napisalem, ze Visqueen jest fajne? I gdzie niby sie odnosilem do starych plyt Kylesy bo tez nie wiem? tej, ale on komentowal osake co nie? wszyscy wiemy ze uwazasz visqueen za najslabsza plyte unsane (co jest bzdura) Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 7 marca 2009 Opublikowano 7 marca 2009 A upnie ktoś ? Znalazłem na blogspocie tylko jedną płytę. Kylesa - Kylesa Mają coś jeszcze? maja to walk a middle course i time will fuse its worth i pelno epek ku.rwa, jak ja nie lubie pisac dyskografii w dobie internetu gdzie sa od tego strony internetowe. Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 7 marca 2009 Opublikowano 7 marca 2009 Niech ktos wrzuci stare plyty i sie wydzieli temat. No. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 7 marca 2009 Opublikowano 7 marca 2009 mi sie tam nie chce, ja mam ich wszystko i ciesze miche, jak slysze ze Muzycy Kylesy sa za chu jowi by grac cos skomplikowanego i ciekawego to sie zastanawiam czy ktos tu nie powinien przestac pic spirytusu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi