Skocz do zawartości

Kylesa

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Grzehoo
Opublikowano

Obso chyba nie wie, że na wokalu jest kobieta. Słuch szwankuje? ;]

Gość _Be_
Opublikowano

Nie trafił tylko to słychać, ale płytka jest naprawde <ok> ale wole jednak Unsane. Tak w ogóle to skąd to porównanie? Troche z dupy.

Opublikowano

No, Unsane ma się do Kylesa jak piernik do wiatraka.

Przesłuchałem Static Tensions i To walk a middle course.

W sumie Static Tensions bardziej mi wchodzi. 1 utwór ma powera, później do 4 nie podobają mi się w ogóle te dwa kawałki. 2 to jakieś pipczenie, a 3 jest nijaki. No i od 4 zaczyna się miazga i już do końca jest jak najbardziej ok. Dla mnie najlepsze utwory z płyty to pierwszy i ostatni.

Ta druga płyta za to zlewa mi się w jedno i jest średnia. Ogólnie zespół in +.

• 2 tygodnie później...
Gość GaScAn
Opublikowano

Obczaiłem płytę "Static Tension". Kawałki Said And Done, Runing Red są spoko. Kawałek ostatni "To Walk Alone" jest genialny.

• 5 miesięcy temu...
Gość _Milan_
Opublikowano (edytowane)

http://www.officinalive.it/pagine/kylesa.html

aaaaaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA]AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

DO SCIAGNIECIA:

http://www.officinalive.it/flv/kylesahq.flv

Edytowane przez caps_LOCK_masta
Gość _Milan_
Opublikowano

to vidło to najlepszy koncert na jakim byłem w tym roku, chyba nigdy tak dobrze się nie bawiłem przed monitorem, 10/10, dzwięk doskonały.

Opublikowano

No na tej całej Officinie są zaje,biszcze koncerty, miałem kiedyś ripować nawet Black Cobre. Chyba teraz to zrobię. Ja to chyba już nie będe na lepszym konercie w tym roku :(. Chyba, że drobne na Nile uciułam.

Gość _Milan_
Opublikowano

ja sciągłem black cobre, todaya, saviours, helmeta, genghisa no i kylese.

genghis i kylesa to po prostu arcydzieła.

• 2 miesiące temu...
Gość _Milan_
Opublikowano (edytowane)

no ale przesluchales w koncu ktoras plyte cala?

bo szczerze mowiac nie wiem jak mozna cokolwiek zlego powiedziec o tej kapeli.

aha, no tak, laibach.

today>kylesa>reszta

Edytowane przez caps_LOCK_masta
Opublikowano

Takiew przepychanki byly zabawne jak jeszcze nie sluchales Lejdi Knagi ,teraz to zadna frajda;/

Przesluchalem nowa plyte do 2 kawalka pare razy, raz moze do 3 dojechalem, nudy na pudy.

Gość Grzegosz
Opublikowano

No (pipi) mać. Przerzućcie, proszę, ten koncert na jakiś normalny serwer, bo z tej stronki nie da się ściągnąć. Przez godzinę leci z prędkością 10-20 kB/s, po czym staje.