Opublikowano 6 grudnia 200915 l http://uploadhyper.com/file/16162/kylesahq.flv.html chyba niezla predkosc jest nawet Edytowane 6 grudnia 200915 l przez caps_LOCK_masta
Opublikowano 6 grudnia 200915 l Dzięki za Kylesie. Ciągnę jeszcze Genghis Trona z tej strony, za 19 godzin będzie <jupi>.
Opublikowano 6 grudnia 200915 l mi sie sciaga stamtad srednio 90kb/s, cos macie z(pipi)ana wersje internetu.
Opublikowano 6 grudnia 200915 l najlepszy plik .flv w internecie ;] przyznam ze to najlepszy koncert jaki w zyciu widziałem na komputerze, ogladalem go z 10 razy, teraz 11 wlasnie, ciary mam, chociazby to co sie dzieje w 21:10. no i jest wspaniale mimo braku gitarzysty. A gitarzystka to miszcz, number uno wsrod kobiet tego biznesu.
Opublikowano 3 kwietnia 201015 l Ktoś z forumka wybiera się na koncert w Gdyni 1 maja? jak masz wolny bilet to moge Ci partnerowac
Opublikowano 3 kwietnia 201015 l a do wrocka ? ja w krk w sieprniu bede na miliard procent, we wrocku jak skombinuje nocleg u kumpla... . ...jesli kogokolwiek to obchodzi
Opublikowano 3 kwietnia 201015 l typowo, konwerdż i kylesa w jednym miejscu. no i jeszcze według lansfm wchodzę za fri.
Opublikowano 3 kwietnia 201015 l Ktoś z forumka wybiera się na koncert w Gdyni 1 maja? jak masz wolny bilet to moge Ci partnerowac Sam jeszcze nie mam biletu bo nie wiem czy będę na 100 % . A co oferujesz w zamian za bilet?
Opublikowano 26 sierpnia 201014 l okładka nowej płyty. Wychodzi w październiku bodajże. Czyli juz niebawem !!! i nie ma gejowskich kolorków nawet