Action 1 Opublikowano 7 marca 2009 Opublikowano 7 marca 2009 Street Fighter 4 Multi-Online Tournament Street Fighter 4 miał premierę zaledwie dwa tygodnie temu, ale już teraz jesteśmy świadkami niesamowitego poruszenia sceny. Gracze ciepło przyjęli najnowszą, mocno odświeżoną odsłonę Ulicznego Wojownika zarówno na X360 jak i PS3. Z tego powodu Honmaru startuje z ambitną inicjatywą przeprowadzenia turnieju... przepraszam, dwóch turniejów jednocześnie, po jednym na każdą platformę . Co to oznacza? Dwa zestawy grup, tabelek, rozpisek i w końcu podwójne podium, czyli podwójna dawka zabawy i emocji w nowej, niezwykłej formie. Parę kwestii formalnych: Turniej będzie oparty na najpopularniejszych zasadach, czyli grupy + DE. Całość będzie rozgrywana na stronce stworzonej specjalnie dla tego turnieju: http://www.honmaru.pl/turnieje/sfiv.php W przyszłości znajdziecie tam wszystkie rozpiski, newsy, listy uczestników, panel do podawania wyników itp. Tak więc by wziąć udział w turnieju należy się na stonce zarejestrować. Regulamin znajdziecie tutaj Zapisy znajdują się w tym miejscu, każdy uczestnik może zapisać się zarówno na turniej X360 jak i PS3, jeżeli posiada obie wersje SF4. Podanie GamerTaga/PSN-ID oznacza wpis do turnieju na X360/PS3. Turniej startuje 15 marca (jeżeli do tego terminu znajdzie się 16 uczestników na każdą platformę) lub 22 marca jeżeli nie będzie kompletu graczy na którąś z platform. Cytuj
GhettoKingSas 0 Opublikowano 8 marca 2009 Opublikowano 8 marca 2009 pierwszy zapisuje sie na X360 Cytuj
Soban 4 055 Opublikowano 8 marca 2009 Opublikowano 8 marca 2009 (edytowane) zapisany na x'a.mam nadzieje,że to nie będzie ostatni taki turniej. P.S mam nadzieję,że nie będzie zatrzęsienia shoto Edytowane 8 marca 2009 przez Master JIN Cytuj
kuruku 0 Opublikowano 8 marca 2009 Opublikowano 8 marca 2009 Nie jestem wymiataczem w streeta, ale zapisałem się. Spróbuję szczęścia (PS3). Cytuj
Keii 0 Opublikowano 9 marca 2009 Opublikowano 9 marca 2009 (edytowane) A propo turnieju to wzieliscie pod uwage co zrobic w przypadku gdy dwoch graczy nie bedzie moglo sie ze soba polaczyc z przyczyn technicznych ?? ja np z kilkoma osobami nie moge sie polaczyc wogole. Co wtedy ? PS. Keii ja cie zatluke ze sie nie wylogowywujesz z forum. manieq Edytowane 9 marca 2009 przez Keii Cytuj
Crono 0 Opublikowano 9 marca 2009 Opublikowano 9 marca 2009 A propo turnieju to wzieliscie pod uwage co zrobic w przypadku gdy dwoch graczy nie bedzie moglo sie ze soba polaczyc z przyczyn technicznych ?? ja np z kilkoma osobami nie moge sie polaczyc wogole. Co wtedy ? Co za pytanie, od zawsze w takich przypadkach gracze umawiają się na spotkanie przy jednej konsoli! Do ustalenia u kogo Cytuj
Action 1 Opublikowano 9 marca 2009 Autor Opublikowano 9 marca 2009 Manieq, jest taki pkt: 8. W przypadku lagów uniemożliwiających przyzwoite rozegranie pojedynku dopuszcza się przerwanie gry jednak wskazane jest aby gracze uzgodnili warunki przerwania przed walką. Jeśli przyczyna lagów leży po stronie jednego z graczy a mimo starań warunki do gry nadal są niezadowalające pojedynek taki może decyzją organizatora rozstrzygnąć się walkowerem. Lagi w tym wypadku podciągamy pod "przyczyny techniczne". Cytuj
manieq 1 Opublikowano 9 marca 2009 Opublikowano 9 marca 2009 to mam np do gdanska jechac jak nie bede mogl online zagrac z kolesiem ktory w gdansku mieszka ?? ej no bez jaj. Cytuj
janix 0 Opublikowano 10 marca 2009 Opublikowano 10 marca 2009 to mam np do gdanska jechac jak nie bede mogl online zagrac z kolesiem ktory w gdansku mieszka ?? ej no bez jaj. Jak można do kogokolwiek jeździć, skoro jest to turniej online? Cytuj
manieq 1 Opublikowano 10 marca 2009 Opublikowano 10 marca 2009 janix ja sie pytam co bedzie w momencie gdy nie bedzie mozna sie wogole polaczyc z oppem a odpowiedz dostalem taka ze nalezy sie umowic na granie offline wtedy ale niby jak skoro kazdy praktycznie mieszka w innym miescie. Cytuj
Dumian 5 Opublikowano 10 marca 2009 Opublikowano 10 marca 2009 odpowiedz dostalem taka ze nalezy sie umowic na granie offline Ta odpowiedź to był przecież żart. Action już zacytował regulamin co w takiej sytuacji należy zrobić. Cytuj
manieq 1 Opublikowano 10 marca 2009 Opublikowano 10 marca 2009 kurde ludzie obudzcie sie ja sie pytam co jest w momencie gdy wogole nie bedzie mozna sie polaczyc zeby zagrac..... an ie ze lagi sa... czytajcie co pisze. I co jak nie bedzie mozna sie polaczyc z oppem wogole to ktos dostaje walkowera ?? ciekawe rozwiazanie. LOL Cytuj
Gość GaScAn Opublikowano 10 marca 2009 Opublikowano 10 marca 2009 co lol. Jak nie możesz z kims sie połączyc jednego dnia to próbuj na drugi dzień walkower to skrajny przypadek. Pozatym walkowerem przegrywa ostatecznie ten którego połączenie daje dupy. A to możesz sprawdzić np. nie możesz się połączyć z gościem z którym masz grać na turnieju, a możesz z innymi więc wina jest tego gościa. Cytuj
manieq 1 Opublikowano 10 marca 2009 Opublikowano 10 marca 2009 (edytowane) a skad wiesz po czyjej stronie bedzie wina ?? no ludzie nie robcie sobie jaj.... ja ostatnio sprawdzalem polaczenia i z jednym gosciem nie moglismy sie polaczyc gdy ja zakladam gre i gdy on zakladal gre a z innym kolesiem sie polaczylem a tamten poprzedni tez z kim innym sie polaczyl. To czyja jest wina ?? Edytowane 10 marca 2009 przez manieq Cytuj
Gość GaScAn Opublikowano 10 marca 2009 Opublikowano 10 marca 2009 Routera. Podłącz kabel od netu bezpośrednio pod konsolę. Pozatym nie rób z tego niewiadomo czego to są skrajne przypadki, połączyć się można za kilka dni. Turniej nie odbywa się w jeden dzień. Będą np. 2 tyg na rozegranie meczy w grupach. Cytuj
CheeseOfTheDay 47 Opublikowano 11 marca 2009 Opublikowano 11 marca 2009 Prosze mnie zapisać. ps3 Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 11 marca 2009 Opublikowano 11 marca 2009 Zapisac to sie musisz sam link masz w pierwszym poscie ... Czytajcie ze zrozumieniem prosze ... Cytuj
CheeseOfTheDay 47 Opublikowano 11 marca 2009 Opublikowano 11 marca 2009 Zapiszcie mnie na PS3 Zapisac to sie musisz sam link masz w pierwszym poscie ... Czytajcie ze zrozumieniem prosze ... oki;]. Cytuj
Crono 0 Opublikowano 15 marca 2009 Opublikowano 15 marca 2009 14 x360 15 ps3 jest całkiem nieźle mam nadzieje ze dobijemy do 2x16 Cytuj
Action 1 Opublikowano 15 marca 2009 Autor Opublikowano 15 marca 2009 (edytowane) Z powodu niepełnej frekwencji turniej startuje w następnym tygodniu (22.03). Do tego czasu na pewno zbierze się komplet graczy + jakaś rezerwa. Edytowane 15 marca 2009 przez Action Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi