Skocz do zawartości

Street Fighter 4 Multi-Online Tournament

Featured Replies

Opublikowano

dziwne to troche,tyle ludu kupiło sf a na turniej zapisalo sie raptem 31 osob z obu platform lacznie.boja sie inni czy co.

• Odpowiedzi 233
  • Wyświetleń 31,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Nie no reszta to PRO i nie grają online na konsoli tylko w salonach w Japonii z Daigo i innymi.

Opublikowano

Dokladnie. Taki np.kowal nie zagra bo nie bedzie mial pewnosci czy ten drugi gracz nie ma zbindowanego 3xp lub co gorsza jest murzynem z usa pauzujacym gre :) pozdro dla wszystkich co sie zapisali i powodzenia tym co trafia na krilla gsc bubsona i na mnie xd chyba ze jakis cichy morderca sie zapisal i wszystkich rozniesie ;) mam jeszcze jedno pytanie czy mozna z walki na walke zmieniac postac? Po 16 bede gral i licze na jakies spary:)

Opublikowano

Zapisałem się na Xboxa.

Opublikowano

Kamil chyba pechowo polecisz na rezerwe bo sprawdzalem z pol h temu to hamtaro byl 16. Ale zapraszam na spar dzis,zobaczymy jak sobie radzisz. Kenem grasz czy lamisz mlynki zenonem? :)

Opublikowano
Kamil chyba pechowo polecisz na rezerwe bo sprawdzalem z pol h temu to hamtaro byl 16. Ale zapraszam na spar dzis,zobaczymy jak sobie radzisz. Kenem grasz czy lamisz mlynki zenonem? :)

Na razie lamię młynki, ale myślę że na Ciebie to wystarczy ;)

A to jakiś limit 16 osób jest?

No trudno, nie teraz, to kiedyś.

Ja i tak dopiero się uczę o co chodzi w tej grze.

Opublikowano

Pewnie mnie zjedziesz, bo gram od wczoraj, ale dla mnie to nie jest najważniejsze.

Ważne że się czegoś nauczę.

Pozdro

Opublikowano
  • Autor
mam jeszcze jedno pytanie czy mozna z walki na walke zmieniac postac? Po 16 bede gral i licze na jakies spary:)

Bez problemu. :)

A to jakiś limit 16 osób jest?

Jeżeli mamy złożyć jakieś sensowne grupy do DE to niestety tak, no ale całkiem możliwe, że wyjdziesz z rezerwy. :)

Ogólnie nie spodziewałem się az tak niezłej frekwencji. Może to się wydać śmieszne ze względu na dopiero niedawne skompletowanie kompletu graczy, ale wspomnę, że turniej nie był praktycznie w ogóle reklamowany (no pomijając jakieś info gascana na poligamii). Zrobiłem to celowo gdyż dzięki temu większość uczestników turnieju to ludzie, którzy grają w bijatyki nie od wczoraj przez co mam pewność, że zmagania będą na naprawdę wysokim poziomie. :)

Opublikowano

Info Gascana i tak niewiele mialo z frekwencja wspolnego bo praktycznie pełny skład był już wcześniej :) . No pozostaje Wam sie Tylko cieszyć z popularnosci nowego SF* :)

* co prawda gdzieś tak do premiery T6, ale zawsze.

Edytowane przez Aramis

Opublikowano
chyba ze jakis cichy morderca sie zapisal i wszystkich rozniesie ;)

Zgadłeś ^_^

Ale mi się trafiła fajna grupa, może mi się uda wyjść nawet :P

Edytowane przez Super Big Boss

Opublikowano

Mnie się również trafiła fajna grupa, a to z tego względu, że z nikim z grupy wcześniej nie grałem.

Edytowane przez GaScAn

Opublikowano
  • Autor

To chyba nieoficjalne, bo turniej się jeszcze nie zaczął :)

Edytowane przez Action

Opublikowano

nie czepiaj sie action, co to za roznica czy ktos zagra dzis czy jutro, skoro sa tabele grupowe, zagrali dzis, wyniki dostaniesz jutro i masz wyniki z 22ego

ja osobiscie jutro nie dam rady z nikim zagrac, jak ktos odemnie z grupy chce pocisnac dzis walki to zapraszam, jestem na live :)

edit:

nie bede komentowal tych walk co zostały wrzucone pare postow wczesniej ;)

powiem tyle ta gra ma wiecej do zaoferowania niz c.hk i turling przez 70 z 99sek rundy :)

Edytowane przez GhettoKingSas

Opublikowano
  • Autor

Słuchaj sasu, na evo tez rozpiski są ujawnione parę dni/tygodni wcześniej a jakoś nie zdarzyło się by uczestnicy rozgrywali walki przed turniejem (Evo pre-moment #37 Oo). Rozumiem różnice, no ale nie po to zaczynam turniej 22-go by ktoś rozgrywał mecze już teraz a tabele ujawniłem już teraz tylko z dobrej woli, no ale mea culpa, to się już więcej nie powtórzy.

Nie, nie czepiam się bez powodu.

Opublikowano
Słuchaj sasu, na evo tez rozpiski są ujawnione parę dni/tygodni wcześniej a jakoś nie zdarzyło się by uczestnicy rozgrywali walki przed turniejem (Evo pre-moment #37 Oo). Rozumiem różnice, no ale nie po to zaczynam turniej 22-go by ktoś rozgrywał mecze już teraz a tabele ujawniłem już teraz tylko z dobrej woli, no ale mea culpa, to się już więcej nie powtórzy.

Nie, nie czepiam się bez powodu.

Popieram Actiona, termin to termin czasu i tak będzie wystarczająco dużo, pewnie jeszcze byście się już ustawiali na DE przed skończeniem grupek :lol:

Edytowane przez Crono

Opublikowano
Co się stało Sasu, nie pokazałeś Uznemu ile ta gra ma do zaoferowania;D?

ssij xd pocisnalem pare ladnych akcji. Walki sie konczyly w 5 r przewaznie ;) dalem dupy i tyle. Chyba z 5 razy mi kara ultra nie wyszla tylo ex hadou :-| w(pipi)ilem sie za bardzo i potem juz klops. Dobrze ze sticka nie roz(pipi)ilem xd. Reszte grupy ro.zp.ierdole nie ma bata xd. Najbardziej z(pipi)alem jak w 3 czy 4 walce chcialem chip dmg na koniec 5 rundy ultras na podnoszacego sie i (pipi)a 0zycia mu zostalo no pewnie 1pkt i (pipi) strzelil xd kara na pysk :) powiem tak 2 naprawde ladne walki byly. Jedna wygralem druga przegralem, reszta jak noob gralem. Ale odegram sie na dniach.

Opublikowano

Hmm ale jak w 5-rundzie jak gramy Best of 3 ?

GKS ja będę środa/czwartek wiec się ustawimy na meczyk ;)