Action 1 Opublikowano 28 marca 2009 Autor Opublikowano 28 marca 2009 Proszę o potwierdzenie wyników: Manior vs masta_blasta Crono vs cameel Ryusan84 vs Lucas Kejim vs Pueblo Uzny vs cameel W grupie C - PS3 Manieq oraz Mashter przechodzą dalej. Cytuj
GhettoKingSas 0 Opublikowano 28 marca 2009 Opublikowano 28 marca 2009 (edytowane) dziwne ze pusciles lamshtera przeciez manieq wygral 5:4 z gościem który wyszedł jako nr1 z grupy i ogral lamshtera 5:0. imo powinni mieć dogrywke, ale je.bać to , niech se robią na ps3 co chcą , ja bym sie osobiście nie zgodził na takie cos, sasu vs crono 5:0 czekam jeszcze dzis na kamila , gdziekolwiek sie podziewa( koles pojawia sie na live raz na ruski rok to nie wiem jak go zlapie, jutro napieram 24h w robocie, do 10h w poniedziałek mnie nie bedzie) ale skoro crono go ograł 5:1 (domyslam sie ze ryu gral) to ja licze na 5:0 hehehe czekam czekam... Edit: no i nie zagralem z kamilem... Kiedy jest deadline tych pojedynkow grupowych. Chcialbym wyjsc z grupy Edytowane 29 marca 2009 przez GhettoKingSas Cytuj
manieq 1 Opublikowano 29 marca 2009 Opublikowano 29 marca 2009 a jaki byl wynik maniora ?? bo ja z maniorem przegralem 5:4 a nie wygralem ale spoko o jakiej ty dogrywce mowisz ?? liczy sie stosunek wygranych walk do przegranych a w razie remisu bezsposrednie starcie obu graczy.. tak mi sie wydaje Cytuj
GhettoKingSas 0 Opublikowano 29 marca 2009 Opublikowano 29 marca 2009 Whateva xd zakrecilem sie w tych mankach i maniorach. Cameel zyjesz wogole? Cytuj
mashter 54 Opublikowano 30 marca 2009 Opublikowano 30 marca 2009 dziwne ze pusciles lamshtera przeciez manieq wygral 5:4 z gościem który wyszedł jako nr1 z grupy i ogral lamshtera 5:0. imo powinni mieć dogrywke, ale je.bać to , niech se robią na ps3 co chcą , ja bym sie osobiście nie zgodził na takie cos, ziomuś, współczynnik wygranych do przegranych mamy taki sam, a ja z nim wygrałem w pojedynku bezpośrednim, więc czego tu nie rozumiesz i na co byś się nie zgodził? Cytuj
manieq 1 Opublikowano 30 marca 2009 Opublikowano 30 marca 2009 mashter odpusc mu. on jest zakrecony jak sloik na zime i sam nie wie co jest grane To chyba dlatego ze go ludzie w SF'a bija i nie moze chlopak dojsc do siebie Cytuj
Gość Kasandra Opublikowano 30 marca 2009 Opublikowano 30 marca 2009 Sory GKS, ale wczoraj mnie nie było we Wrocku. Jak byś dał radę dzisiaj się pojawić to daj znać na GG. Cytuj
GhettoKingSas 0 Opublikowano 30 marca 2009 Opublikowano 30 marca 2009 Bede dzis na bank od 11 pewnie bede lupal w sf4. A co do tej calej sytuacji z maniep lamshter itd to z tego co pisali wnioskowalem ze kazdy z nich mial po wygranym starciu grupowym. Skoro maniek dostal od maniora i mashtera to co tu rozkminiac . Ma mniej pktow. I kogo bija tego bija Cytuj
Gość Kasandra Opublikowano 30 marca 2009 Opublikowano 30 marca 2009 Bede dzis na bank od 11 pewnie bede lupal w sf4. A co do tej calej sytuacji z maniep lamshter itd to z tego co pisali wnioskowalem ze kazdy z nich mial po wygranym starciu grupowym. Skoro maniek dostal od maniora i mashtera to co tu rozkminiac . Ma mniej pktow. I kogo bija tego bija No ja bede o 15:30 To siąde od razu i rozegramy ten meczyk. Pozdro Cytuj
GhettoKingSas 0 Opublikowano 30 marca 2009 Opublikowano 30 marca 2009 Ghetto vs cameel 5:2 drobne problemy tehniczne na poczatku starcia tj. Niedzialajace przyciski w sticku i disconect z live co minute . Ale potem poszlo juz gladko. Rozpie.rdala mnie jak latwo mozna wmashowac reversal podczas chybionego linka przez przeciwnika. Robie c.lp>c.lp>(?)c.mp>hado i w miejscu (?) wciagam reversala w postaci 360throw zenka. Kpina, tak samo mozna sie shoto z shoryu wbic. Pozostaje tylko doszlifowanie combosow kiedy faza DE? Cytuj
manieq 1 Opublikowano 31 marca 2009 Opublikowano 31 marca 2009 Ta wlasnie kiedy faza DE ? Ktos wie moze o ktorej zaczyna sie ten turniej sfa w łodzi na xboxach 4,5 kwietnia ?? Cytuj
Velios 50 Opublikowano 31 marca 2009 Opublikowano 31 marca 2009 Właśnie. Kto z Forum planuje jechać? Ja zastanawiam się nad wyjazdem. Jeśli pojawi się na miejscu konkretniejsza grupa osób, z chęcią zjawię się w Łodzi ^_^ Cytuj
Crono 0 Opublikowano 31 marca 2009 Opublikowano 31 marca 2009 (edytowane) a sorki pomyłka będę dopiero na turze PS3 Edytowane 31 marca 2009 przez Crono Cytuj
Action 1 Opublikowano 31 marca 2009 Autor Opublikowano 31 marca 2009 Przepraszam za lekką obsuwę, mieliśmy małe problemy techniczne. Faza Double Elimination właśnie się rozpoczęła, drabinki znajdziecie tam gdzie zawsze (http://www.honmaru.pl/turnieje/sfiv.php), myślę że trzy dni na rozegranie jednego meczu zdecydowanie wystarczy. Cytuj
NiniBuba 0 Opublikowano 1 kwietnia 2009 Opublikowano 1 kwietnia 2009 Dzien przed H3 jestem na turnieju "ala" sf 4 do wygrania jakas gra ;/ ja jade i t ak bo pozniej jest h3 zabieram osiedle wygrywam velios gre sprzedaje kupuje alko i w niedziele h3 ! ;] pozdro 3m Velios daj znac priv bop jak by co przywioze konsole i monitor Cytuj
Goldi69-PL- 0 Opublikowano 1 kwietnia 2009 Opublikowano 1 kwietnia 2009 do tego DE na x360 byly jakies eliminacje czy jeszcze idzie sie dopisac? Cytuj
Action 1 Opublikowano 1 kwietnia 2009 Autor Opublikowano 1 kwietnia 2009 http://www.psxextreme.info/index.php?s=&am...t&p=1776549 Cytuj
GhettoKingSas 0 Opublikowano 2 kwietnia 2009 Opublikowano 2 kwietnia 2009 mam nadzieje ze buba przegra z gsc i sie odegram w drabince przegranych GH VS NNB 0:5 GH V VEL 5:4 - bylo grubo Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 2 kwietnia 2009 Opublikowano 2 kwietnia 2009 Ukyo vs Keijim 5: 2 Dawno się tak na ta grę nie w(pipi)iałem Cytuj
Action 1 Opublikowano 2 kwietnia 2009 Autor Opublikowano 2 kwietnia 2009 No co za chłop, już jedno ostrzeżenie co do przedterminowych meczy dostałeś, jedno co do meczy poterminowych i teraz po raz kolejny... no mistrzu. Jeszcze jedno małe przewinienie i po prostu wylatujesz z tura Sasu. Cytuj
GhettoKingSas 0 Opublikowano 2 kwietnia 2009 Opublikowano 2 kwietnia 2009 powiem tylko jedno słowo ssij xD nie przesadzaj, bo co to za różnica czy zagrałem z veliosem dzis czy kiedy tam bezdie nastepny termin (ktory powinien byc z góry ustalony) poza tym wyjeżdżam jutro i wole zagrać wczesniej niż potem zebyś sie srał że termin sie kończy jak chcesz do mnie dyskfalifikuj, podniesiesz poziom turnieju xD chea! :catfight: Cytuj
Velios 50 Opublikowano 2 kwietnia 2009 Opublikowano 2 kwietnia 2009 Graliśmy dzisiaj, mimo zrąbanego połączenia ze strony GKS'a, bo myśleliśmy, że mecz trzeba rozegrać do końca weekendu (wyjazd SaSa by z tym kolidował). GH V VEL 5:4 - bylo grubo Lepiej tam SaSu działaj w sprawie tego neta ^_^. Walka, szczególnie ostatnie rundy, wyglądałaby pewnie inaczej w normalnych warunkach Cytuj
Action 1 Opublikowano 2 kwietnia 2009 Autor Opublikowano 2 kwietnia 2009 Sasu, powiedz, że ten twój post to jeden wielki żart (spóźnione prima aprilis?), bo właśnie tracisz w moich oczach jakąkolwiek umiejętność rozumowania. Termin każdej fazy jest ustalony i trwa 3 dni (czyli jak nietrudno się domyślić termin drugiej fazy to 4-6 marca, sobota-poniedziałek). Z tego co widzę, wasz mecz to jeden wielki błąd. Mimo że wyniki są już podane przez obydwu graczy, zezwalam na powtórkę w przypadku gdy obydwie strony się na to zgodzą. Cytuj
manieq 1 Opublikowano 3 kwietnia 2009 Opublikowano 3 kwietnia 2009 Manieq VS Crono 5:4 Bardzo dobry mecz :-) Cytuj
Kejim 0 Opublikowano 3 kwietnia 2009 Opublikowano 3 kwietnia 2009 Ukyo vs Keijim 5: 2 Dawno się tak na ta grę nie w(pipi)iałem wszystkie walki na youtube Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi