Skocz do zawartości

Street Fighter 4 Multi-Online Tournament

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę o potwierdzenie wyników:

Manior vs masta_blasta

Crono vs cameel

Ryusan84 vs Lucas

Kejim vs Pueblo

Uzny vs cameel

W grupie C - PS3 Manieq oraz Mashter przechodzą dalej. :)

• Odpowiedzi 233
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

dziwne ze pusciles lamshtera

przeciez manieq wygral 5:4 z gościem który wyszedł jako nr1 z grupy i ogral lamshtera 5:0. imo powinni mieć dogrywke, ale je.bać to , niech se robią na ps3 co chcą , ja bym sie osobiście nie zgodził na takie cos,

sasu vs crono 5:0 ;)

czekam jeszcze dzis na kamila , gdziekolwiek sie podziewa( koles pojawia sie na live raz na ruski rok to nie wiem jak go zlapie, jutro napieram 24h w robocie, do 10h w poniedziałek mnie nie bedzie) ale skoro crono go ograł 5:1 (domyslam sie ze ryu gral) to ja licze na 5:0 ;) hehehe

czekam czekam...

Edit: no i nie zagralem z kamilem... Kiedy jest deadline tych pojedynkow grupowych. Chcialbym wyjsc z grupy ;)

Edytowane przez GhettoKingSas
Opublikowano

a jaki byl wynik maniora ?? bo ja z maniorem przegralem 5:4 a nie wygralem ale spoko :) o jakiej ty dogrywce mowisz ?? liczy sie stosunek wygranych walk do przegranych a w razie remisu bezsposrednie starcie obu graczy.. tak mi sie wydaje :)

Opublikowano
dziwne ze pusciles lamshtera

przeciez manieq wygral 5:4 z gościem który wyszedł jako nr1 z grupy i ogral lamshtera 5:0. imo powinni mieć dogrywke, ale je.bać to , niech se robią na ps3 co chcą , ja bym sie osobiście nie zgodził na takie cos,

ziomuś, współczynnik wygranych do przegranych mamy taki sam, a ja z nim wygrałem w pojedynku bezpośrednim, więc czego tu nie rozumiesz i na co byś się nie zgodził?

Gość Kasandra
Opublikowano

Sory GKS, ale wczoraj mnie nie było we Wrocku.

Jak byś dał radę dzisiaj się pojawić to daj znać na GG.

Opublikowano

Bede dzis na bank :) od 11 pewnie bede lupal w sf4. A co do tej calej sytuacji z maniep lamshter itd to z tego co pisali wnioskowalem ze kazdy z nich mial po wygranym starciu grupowym. Skoro maniek dostal od maniora i mashtera to co tu rozkminiac . Ma mniej pktow. I kogo bija tego bija ;)

Gość Kasandra
Opublikowano
Bede dzis na bank :) od 11 pewnie bede lupal w sf4. A co do tej calej sytuacji z maniep lamshter itd to z tego co pisali wnioskowalem ze kazdy z nich mial po wygranym starciu grupowym. Skoro maniek dostal od maniora i mashtera to co tu rozkminiac . Ma mniej pktow. I kogo bija tego bija ;)

No ja bede o 15:30

To siąde od razu i rozegramy ten meczyk.

Pozdro

Opublikowano

Ghetto vs cameel 5:2

drobne problemy tehniczne na poczatku starcia tj. Niedzialajace przyciski w sticku i disconect z live co minute . Ale potem poszlo juz gladko. Rozpie.rdala mnie jak latwo mozna wmashowac reversal podczas chybionego linka przez przeciwnika. Robie c.lp>c.lp>(?)c.mp>hado i w miejscu (?) wciagam reversala w postaci 360throw zenka. Kpina, tak samo mozna sie shoto z shoryu wbic. Pozostaje tylko doszlifowanie combosow ;) kiedy faza DE?

Opublikowano

Właśnie. Kto z Forum planuje jechać?

Ja zastanawiam się nad wyjazdem. Jeśli pojawi się na miejscu konkretniejsza grupa osób, z chęcią zjawię się w Łodzi ^_^

Opublikowano

Dzien przed H3 jestem na turnieju "ala" sf 4 do wygrania jakas gra ;/ ja jade i t ak bo pozniej jest h3 zabieram osiedle wygrywam velios gre sprzedaje kupuje alko i w niedziele h3 ! ;] pozdro 3m

Velios daj znac priv bop jak by co przywioze konsole i monitor

Opublikowano

No co za chłop, już jedno ostrzeżenie co do przedterminowych meczy dostałeś, jedno co do meczy poterminowych i teraz po raz kolejny... no mistrzu. Jeszcze jedno małe przewinienie i po prostu wylatujesz z tura Sasu.

Opublikowano

powiem tylko jedno słowo :) ssij xD

nie przesadzaj, bo co to za różnica czy zagrałem z veliosem dzis czy kiedy tam bezdie nastepny termin (ktory powinien byc z góry ustalony)

poza tym wyjeżdżam jutro i wole zagrać wczesniej niż potem zebyś sie srał że termin sie kończy ;)

jak chcesz do mnie dyskfalifikuj, podniesiesz poziom turnieju xD

chea! :catfight:

Opublikowano

Graliśmy dzisiaj, mimo zrąbanego połączenia ze strony GKS'a, bo myśleliśmy, że mecz trzeba rozegrać do końca weekendu (wyjazd SaSa by z tym kolidował).

GH V VEL 5:4 - bylo grubo ;)

Lepiej tam SaSu działaj w sprawie tego neta ^_^. Walka, szczególnie ostatnie rundy, wyglądałaby pewnie inaczej w normalnych warunkach ;)

Opublikowano

Sasu, powiedz, że ten twój post to jeden wielki żart (spóźnione prima aprilis?), bo właśnie tracisz w moich oczach jakąkolwiek umiejętność rozumowania.

Termin każdej fazy jest ustalony i trwa 3 dni (czyli jak nietrudno się domyślić termin drugiej fazy to 4-6 marca, sobota-poniedziałek).

Z tego co widzę, wasz mecz to jeden wielki błąd. Mimo że wyniki są już podane przez obydwu graczy, zezwalam na powtórkę w przypadku gdy obydwie strony się na to zgodzą.