GhettoKingSas 0 Opublikowano 3 kwietnia 2009 Opublikowano 3 kwietnia 2009 Action wez przestaaaaannn pie.rdo.liiiiiccc. Podalbym wynik w poniedzialek na jedno by wyszlo...co do powtarzania walk to jasne mozemy powtorzyc dla mnie grania w sf4 nigdy za wiele. Ale jak cos to w poniedzialek wieczor. Jak velios chce oczywiscie (itak khe wykhegram xd) robta cocococo chceta... Chea! Cytuj
Velios 50 Opublikowano 3 kwietnia 2009 Opublikowano 3 kwietnia 2009 (edytowane) Szczerze mówiąc, chciałbym się odegrać ^_^ i powtórka mi pasuje - wolałbym rozegrać ten mecz w normalnych warunkach. Net wczoraj zbyt dużo namieszał i nie jestem zadowolony z przebiegu naszego starcia. Innymi słowy: 'Bym wygrał' . Skoro Sasu taki pewny siebie ... Tylko masz mieć net normalny!! Edytowane 3 kwietnia 2009 przez Velios Cytuj
GhettoKingSas 0 Opublikowano 3 kwietnia 2009 Opublikowano 3 kwietnia 2009 (edytowane) Spoko:) myslisz ze tobie przylagowalo pare razy? Xd obustrony lag jest. Poza tym kiedy polaczenie padlo i bylo jeden do zera w rundach dla mnie i zaczalem druga runde dobrze zgodzilem sie na powtorke. Jak padlo polaczenie w 3 rundzie, to sie tez zgodzilem ze walka dla ciebie net mysle ze bedzie ogarniety. To nie moja wina ze moj osiedlowy dostawca cos zj.ebal;) czyli nie powinienes narzekac na warunki polaczenia bo po obu stronach rwalo(3 razy w sumie zarwalo w tym raz jak klepalem ultra po shoryu... Na szczescie trafilem)nie przegrales zadnej rundy z winy polaczenia. Jak chcesz moge postarac sie nagrac nastepne walki zeby nie bylo ze sciemniam. Obwiniac mozesz swojego pada xd hehe czyli bedzie powtorka jestem za, ale boj sie bo moj dyktator rosnie w sile ! Hakabada! xd musze tylko link c.mp>c.mk opanowac i bedzie rzeznia,ale chyba jednoklatkowe okno na input jest bo na treningu mi raz na 5 wychodzi. C.lp>c.mk juz lepiej ale sporo dmg trace xd ps. Bede musial walki ukyo obejzec jak do kompa sie dopadne Edytowane 3 kwietnia 2009 przez GhettoKingSas Cytuj
Velios 50 Opublikowano 3 kwietnia 2009 Opublikowano 3 kwietnia 2009 (edytowane) Eee, wiem, że lag obustronny jest. Nie winię Cię o połączenie (sprawę znam), a konsekwencje jego przerwania ustaliliśmy na początku (mogliśmy ugadać się na rundy, a kiedy zgodziłeś się na moją wygraną w jednej z walk, miałeś critical, leżałeś na ziemi, a ja skakałem z przeszło połową energii, miszczu ^_^ ). Gorzej z tym jaki te lagi miały wpływ na grę (nie chcę wyliczać, ile razy mogłem skosić Ci Bisona, robiącego ten swój przegięty headstomp) - kilka razy przyhaczyło tak, że input w ogóle mi nie wszedł (sam koniec - hp, chwyt - hp nie było ). Nie twierdzę, że rozgromiłbym Cię na normalnym połączeniu - po prostu wiele razy coś nie wychodziło. Nie chodzi mi też o to, że przegrałem jakąś rundę przez lagi, a raczej o to, że bez lagów mógłbym wygrać. Tak czy inaczej, na takim połączeniu wyniki nie były relatywne i dlatego pasuje mi powtórka. I tak.. Gałka od pada ssie jak cholera - dwa razy miałem Cię jak na tacy po Twoim ultra a mi wyszedł ExShoryu w powietrze.. Nie chciałem grać na takim połączeniu, mówiłem, żeby mecz odłożyć, ale powiedziałeś, że masz wyjazd i nie zdążymy go rozegrać. Jak widać, zdążymy. Przestań się spinać , jeśli jednak masz coś przeciwko powtórce, to możemy ją sobie darować. Nie (pipi).ne na zawał Edytowane 3 kwietnia 2009 przez Velios Cytuj
GhettoKingSas 0 Opublikowano 3 kwietnia 2009 Opublikowano 3 kwietnia 2009 Nie wiem jak dla ciebie ale 25%hp dla mnie nie critical bylo 5:4 teraz bedzie 5:0 xd no moze 5:0 nie ale jestem pewien ze wygram :] tak jak pisalem. Postaram sie nagrac walki. Gra oczywiscie bez sluchawy z mojej strony, nie bede pie.rdolil o d.u.pie maryny podczas walki. Jak cos to miedzy walkami txt msg jak jakies watpliwosci. Zreszta to itak nie ma znaczenia kto z nas wygra bo potem trafimy na gsc albo nnb. Turniej wygra uzny robiac balrogiem na meaty j.hk>c.lp>c.lp>c.lk>banka>ultra(do nnb: wreszcie ogarnalem jak to buforowac, banke robisz db(charge)ub+punch i nie tracisz charge. Banalne xd ale itak tym scierwem gral nie bede. Nawet crosupa nie da sie zrobic.) powodzenia wszystkim zycze chociaz nie ukrywam ze chcialbym zajsc wysoko sam w drabince Cytuj
Velios 50 Opublikowano 3 kwietnia 2009 Opublikowano 3 kwietnia 2009 Dobrze, że miałeś 25% . Zagramy, zobaczymy. Jak masz takie głupoty baźgrać, to lepiej w ogóle nie grajmy i zachodź sobie wysoko w tej drabince - dla mnie ten turniej najwyraźniej nie jest aż tak ważny (chociaż to mój pierwszy Tour). Fajnie mi się z Tobą gra, nie mam zamiaru kłócić się przez jakieś ambicje. Nie prosiłem o dogrywkę, mimo niesprzyjających warunków meczy, uznałem Twoją wygraną i poprzysiągłem zemstę kiedyśtam . To Ty ponoć bardzo chciałeś zagrać ponownie. Szykuj Dyktatora na lanie i nie bądź taki pewien swego, bo później będzie wstyd na Forum. Velios OUT Cytuj
GhettoKingSas 0 Opublikowano 3 kwietnia 2009 Opublikowano 3 kwietnia 2009 lolz to do poniedziaku :catfight: Cytuj
Action 1 Opublikowano 3 kwietnia 2009 Autor Opublikowano 3 kwietnia 2009 Pierwsza faza Double Elimination zakończona. Drabinki oczywiście znajdziecie tutaj, powodzenia w drugiej fazie DE (która trwa do poniedziałku 6 kwietnia). Cytuj
mashter 54 Opublikowano 3 kwietnia 2009 Opublikowano 3 kwietnia 2009 W to też musisz kapić? Jak kapić? Ja w to wręcz fantastycznie skilleruje, spytaj Matta Ostatnio Matt, aż zapytał: "ty grasz na sticku?" - myślał, że wróciłem do pada jak takie hardy mu wale w walce Ale luzik druga faza DE, to raczej mój przystanek w sf4 Cytuj
szyper 0 Opublikowano 3 kwietnia 2009 Opublikowano 3 kwietnia 2009 To weź coś nagraj, z chęcią obczaję. Jeśli oczywiście masz taką możliwość Ja sam w to jestem cio(T)a, ale lubię oglądać jakoś SFy, np japońców. Cytuj
GhettoKingSas 0 Opublikowano 5 kwietnia 2009 Opublikowano 5 kwietnia 2009 az dziw mnie bierze ze crono przegral pewnie przez blanke wez kejim nagraj cos z masterem, on podobno jakies HARD combosy w walkach sadzi i wszystko mu wychodzi Cytuj
mashter 54 Opublikowano 5 kwietnia 2009 Opublikowano 5 kwietnia 2009 Masta_stefan vs Ryosan 5:1 Cytuj
GhettoKingSas 0 Opublikowano 5 kwietnia 2009 Opublikowano 5 kwietnia 2009 Velios bede kolo 23 dopiero. Zagramy ta powtorke Cytuj
Action 1 Opublikowano 6 kwietnia 2009 Autor Opublikowano 6 kwietnia 2009 Dobiliśmy do końca drugiej fazy DE. Gratuluje zwycięzcom i powodzenia w dalszych zmaganiach. Dziękuje także Aserotowi, Sasowi, Crono i Liberowi, którzy niestety odpadli już z drabinki, za udział w turnieju. Faza trzecia Double Elimination trwa od 7 do 9 kwietnia, drabinkę znajdziecie tam gdzie zawsze. Powodzenia. Cytuj
mashter 54 Opublikowano 7 kwietnia 2009 Opublikowano 7 kwietnia 2009 (edytowane) Masta_szefuncio_polskiego_street_fightera vs Ukyo 5:2 Edytowane 7 kwietnia 2009 przez mashter Cytuj
CheeseOfTheDay 47 Opublikowano 7 kwietnia 2009 Opublikowano 7 kwietnia 2009 W sumie to jeszcze nie koniec ale wydaje mi się że już można napisać gratsy. No więc gratsy;]. Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 7 kwietnia 2009 Opublikowano 7 kwietnia 2009 Damian daruj sobie ... Cytuj
mashter 54 Opublikowano 7 kwietnia 2009 Opublikowano 7 kwietnia 2009 (edytowane) Ten turniej i tak nie ma znaczenia. Liczy się tylko turniej na xboxie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ukyo dlatego przegrał, bo on też doskonale zdaje sobie z tego sprawę - nie zależało mu i grał po 15 browarach. Edytowane 7 kwietnia 2009 przez mashter Cytuj
Punisher 2 Opublikowano 8 kwietnia 2009 Opublikowano 8 kwietnia 2009 Dobiliśmy do końca drugiej fazy DE. Gratuluje zwycięzcom i powodzenia w dalszych zmaganiach. Dziękuje także Aserotowi, Sasowi, Crono i Liberowi, którzy niestety odpadli już z drabinki, za udział w turnieju. Faza trzecia Double Elimination trwa od 7 do 9 kwietnia, drabinkę znajdziecie tam gdzie zawsze. Powodzenia. Nie no mój murowany faworyt, szew strita, skarbnica wiedzy i poradnik także od nadchodzących części SF (nie tylko na forum ale także na swojej ulicy ) GEROU KINK SAS odpadł i to w dwóch kolejnych rundach DE. Ehhh pozostał mu tylko avatar szeryfa... To ja już wolę nie wiedzieć jak szeryfuje w VF5. Cytuj
GhettoKingSas 0 Opublikowano 8 kwietnia 2009 Opublikowano 8 kwietnia 2009 zawsze mozesz sprawdzic Cytuj
Super Big Boss 1 Opublikowano 8 kwietnia 2009 Opublikowano 8 kwietnia 2009 zawsze mozesz sprawdzic Nie może, bo oni z kumplem na wsi tylko VF4 mają Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi