Opublikowano 21 kwietnia 200915 l Świetnie. Teraz topic znowu będzie świecił pustkami przez najbliższe kilka tygodni. Dzięki Gascan.. :cierpienie:
Opublikowano 22 kwietnia 200915 l Ja nie rozumiem calego tego pierdzielenia ktos gra LEPIEJ. Lepiej gra ten, co wygrywa i tyle...
Opublikowano 22 kwietnia 200915 l Właśnie nie. Lepiej gra ten, który poda lepsze argumenty . Edytowane 22 kwietnia 200915 l przez Velios
Opublikowano 22 kwietnia 200915 l Ja nie rozumiem calego tego pierdzielenia ktos gra LEPIEJ. Lepiej gra ten, co wygrywa i tyle... Poza tym w 2D nie ma czegoś takiego jak kapa. Liczy się znajomość systemu i jeśli ktoś potrafi go (system) umiejętnie wykorzystać (a przy tym wygrywa), nawet korzystając z dwóch ciosów na krzyż chwała mu za to
Opublikowano 22 kwietnia 200915 l A ja zająłem ostatnie miejsce i jestem prawdziwym zwycięzcą Na następny raz biorę Dana, porażka nie będzie aż taka dotkliwa ;( Edytowane 22 kwietnia 200915 l przez Nadrill
Opublikowano 22 kwietnia 200915 l Na xboxie najlepszy jest GKS, a na PS3 Mashter. Koniec tematu. A ja myślałem, że na PS3 najlepszy jest Ruch Chorzów.
Opublikowano 22 kwietnia 200915 l Na xboxie najlepszy jest GKS, a na PS3 Mashter. Koniec tematu. A ja myślałem, że na PS3 najlepszy jest Ruch Chorzów. ciekawe kim ten ruch chorzów gra
Opublikowano 22 kwietnia 200915 l Na xboxie najlepszy jest GKS, a na PS3 Mashter. Koniec tematu. A ja myślałem, że na PS3 najlepszy jest Ruch Chorzów. ciekawe kim ten ruch chorzów gra Zaraz będzie, że 'tanią Blanką'