Skocz do zawartości

Street Fighter 4 Multi-Online Tournament

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 233
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Dobrze grałeś GKS - do 5 wygranych walk po 3 rundy każda.

2:2 w rundach + 5ta finałowa = 3 wygrane rundy.

Edytowane przez Aramis
Gość GaScAn
Opublikowano

W regulaminie punkt drugi:

2. Gramy 3 rundowe mecze bez handicapa do 5 zwycięstw, czas ustawiony na 99 sekund.

Trzy rundowe mecze, nie pięcio rundowe, i do pięciu wygranych walk ja tak to rozumiem.

Opublikowano
z jakiej paki moze byc remis?przeciez ten co wygra pierwszy 5 walk nie musi dalej grac

4-4 w meczach, 1:1 w Rundach a w ostatniej walce - Double K.O, choć szanse przyznam są na to niewielkie :)

Opublikowano

To na przyszlosc dla slabych z matmy. Walka konczona w 5 rundzie to walka do trzech wygranych rund. Stan 2do2 w rundach to 4 rundy i 5 jest ostatnia. Zreszta wiekszosc dobrych walk sie tak konczy. Jak nie ma przynajmniej 4 rund to jestem zawiedziony ;) pozatym online max mozna ustawic 5 rund czyli do 3 wygranych.

Opublikowano
To na przyszlosc dla slabych z matmy. Walka konczona w 5 rundzie to walka do trzech wygranych rund. Stan 2do2 w rundach to 4 rundy i 5 jest ostatnia. Zreszta wiekszosc dobrych walk sie tak konczy. Jak nie ma przynajmniej 4 rund to jestem zawiedziony ;) pozatym online max mozna ustawic 5 rund czyli do 3 wygranych.

W regulaminie masz wyraźnie 3-rundowe mecze czyli do dwóch wygranych.

p.s dlatego zawsze byłem zwolennikiem terminu: best of 3 & best of 5, zresztą nieważne teraz już każdy wie jak gramy.

Opublikowano

NiniBuba zlał mnie tak że hoho :) Na szczescie potem powstalem jak fenix z popiolow i wygralem nastepny mecz 5:3.Jakbym pomyślał i wziął blanke na poczatku to by bylo 5:0 bo gosc wogole grajac vs blanka nie wiedzial co sie dzieje :) Teraz został koleś z kenem.Mam takie pytanko jak najlepiej grac na kena?Wiem tyle ze trzeba cholernie uwazac na fire shoryu i lapac bo zablokowanym shoryu.

Gość GaScAn
Opublikowano (edytowane)

A kim grał Buba? ^_^

Aha pytałeś o Kena. Mój TIP: Weź tego Blankę i graj jak najtaniej potrafisz. Najważniejsza rzecz w tym meczu to pamiętać o tym że wślizg blanki (dół,przód HP) przechodzi pod Hadoukenami. I jak tylko zacznie strzelać w zasięgu ślizgu to zostanie ukarany. Puść sobie też random Ultra jak będziesz blisko przy kenie gość raczej nie będzie wiedział jak je blokować z bliska ^_^ (z tym że niewiem oczywiście kto gra tym kenem ale Ultra Blanki z bliska prawie nikt niewie jak blokować)

I jak będziesz miał przewagę życia to nie musisz do niego podchodzić bo blanka może się schylać pod fireballami dół + 3xP. Niech on do ciebie idzie, a tylko da kroczek w przód pie.rd.olnij go blanka ballem z HP.

Pasek EX trać tylko na Exowane blanka balle (tył,przód+P) które przenikają pociski.

Edytowane przez GaScAn
Opublikowano

Taka rada co do karania shoryu. Lp sho mozna karac rzutem jak najbardziej. Bo malo czasu na reakcje jest. Ale mp sho a zwlaszcza hp sho to sie laduje combo i sie odechce mu z hp robic. Nawet focusa mozna naladowac czesciowo. Karanie rzutem hp sho to marnotrawienie dmg. Rzut zabierze ok 140 a mozna combo za 300 jak nie wiecej wbic. Latwo podpuscic wstajacego kena do hp sho. Zaczynasz ladowac focus i cancelujesz dashem. Leci hp shoryu i albo unikasz albo blokujesz. Potem kara. Nastepnym razem ladujesz do konca i jest szansa spora ze nie zrobi ci armorbrake hp shoryu i wbijesz sie focusem po big dmg. Mix it up.

Gość Kasandra
Opublikowano (edytowane)
calmeel chetny teraz przed 15 na gre?

jak nie to dopiero w sobote wieczor bede

Ja w domu będe dopiero ok 15:30

A w weekend też mnie nie będzie.

Może w piątek coś byś pomyślał?

Ja mam cały piątek wolne.

cameel : Uzny - 5:3

:D

nienawidze cie :(

Dlaczego?

Przecież jestem takim sympatycznym i miłym chłopcem :)

Edytowane przez Kasandra
Gość Kasandra
Opublikowano

Z Uznym grałem Zenkiem.

Z Tobą chyba też nim zagram.

Opublikowano

GKS, niestety przedłużenie terminu nie wchodzi w gre.

Dochodzimy do półmetku fazy grupowej więc czas na jakieś małe podsumowanie. ;)

Póki co jedyną w całości rozegraną grupą jest Xboxowa grupa A. Krilluch i Velios awansują do Double Elimination, gratuluje oraz dziękuje także Komandosowi i SubZero za szybkie rozegranie meczy. :)

Z graczy powyżej powinna wziąć przykład grupa D - PS3, żaden z uczestników tej grupy (Kejim, Liberty, Pueblo oraz Buła) nie rozegrał ani jednego meczu, ostrzeżenia zostały już wysłane.

Przypominam także o potwierdzaniu wyników, każdy z graczy musi samemu wpisać wynik każdego rozegranego meczu. Poniżej przedstawiam listę niepotwierdzonych wyników (gracz z prawej nie potwierdził wyniku).

manieq vs masta_blasta (PS3)

Aserot vs Nadrill (X0)

Ryusan84 vs Lucas (PS3)

kuruku vs Lucas (PS3)

Ukyo_Tachibana vs Lucas (PS3)

Dziękuje za uwagę i życzę powodzenia w dalszej grze. ;)