Skocz do zawartości

Street Fighter 4 Multi-Online Tournament

Featured Replies

• Odpowiedzi 233
  • Wyświetleń 31,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Powinniście sie cieszyć, że nie maja bo zaoszczedzi Wam to wstydu;].

Opublikowano
Nie może, bo oni z kumplem na wsi tylko VF4 mają ;)

lol Komandos, ja nie wiem z czego ty sie tu nabijasz, przecież gdyby Punisher jeden dzień pograł w sf4 to dostałbyś od niego taki wpier.dol, że na drugi dzień wystawiłbyś gre na allegro :o

Opublikowano

Ale kto by kupił połamaną płytę?

Opublikowano

Kejim 5 : 0 Ryusan84 :D

Edytowane przez Kejim

Opublikowano
  • Autor

Startujemy z 4 fazą Double Elimination. Znani są już pierwsi finaliści, którzy awansowali z drabinki wygranych (teraz czekają dwie tury na finalistę z LB). Są to (PS3) Mashter i (X360) Krilluch, gratulacje i powodzenia w finale. Dziękuje NiniBubie, Veliosowi, Ryusanowi i Xedzie za udział w turnieju. Pozostałym życzę powodzenia w dalszych zmaganiach, jak zwykle 3 dni na rozegranie meczy (deadline przypada na 12 kwietnia), rozpiska nie zmieniła adresu. ;)

Edytowane przez Action

Opublikowano

Kejim 5 : 0 Manieq

filmy w drodze ^^

Opublikowano

Potwierdxzam od Manqa info - Kejiim vs Manieq 5do0

Opublikowano
Kejim 5 : 0 Manieq

filmy w drodze ^^

dawaj walkę bo jestem ciekaw :)

Opublikowano

nie ma co ogladac dostalem baty i sie tylko w(pipi)ilem bo niestety priorytetow blanki nie znam wszystkich.

Opublikowano

Nie było tak źle manieq, ale tak ofensywnie grającego Kejima jeszcze nie widziałem :)

Opublikowano
  • Autor

Mamy już 4 rundę DE za sobą - rusza kolejna, z której zostaną wyłonieni drudzy finaliści. Zmierzą się ze sobą:

Ukyo vs Kejim (PS3)

Gascan vs Uzny (X360)

Powodzenia, deadline przypada 15 kwietnia. :)

Opublikowano

to ja gralem jak pizda :) no ale trudno nastepnym razem bedzie inaczej :P

Opublikowano

Keijim pisze do ciebie na psn i GG kiedy mozesz grac bo ?? daj mi znac bo jutro mnie nie ma od 15

Opublikowano

No lipa troszkę daje sie we znaki całkowity brak ogrania na tego (pipi)ego 278 Pokemona ><

Opublikowano

Filmy z walki

Was prześladuje pikachu a mnie Abel... :(

Opublikowano

Odpadłem z noobem Uznym 4:5. Nie dość, że ma przyzwoitego Balroga to jeszcze musiałem grać na macie do tańczenia.