Opublikowano 14 września 20177 l Będę we Wrocku niedługo i oje.balbym kebsa, coś polecacie szczególnie?
Opublikowano 14 września 20177 l Wezmę to pod uwagę, dzięki. Ale na pewno żaden się nie wyróżnia nawet? :v O widzę ze na poprzednich stronach były już wypisane różne ciekawe miejsca we Wro, przyda się. Edytowane 14 września 20177 l przez c0r
Opublikowano 14 września 20177 l Bo ogolnie nie na jakiejs jednej znanej i dobrej kebabowni. Wszedzie praktycznie to samo a jak juz sa jakes lokalne to na za(pipi)ach a ty pewnie bedzieszw okokicach rynku. Nie wiem tez czemu musi to byc akurat kebab ale jak nasz to u siebie to moze warto olac i pojsc na jakiegos burgjera (czyli do moa) albo gdzies z polecanych wczesniej.
Opublikowano 14 września 20177 l No właśnie niedaleko rynku. Dzięki, burgera jakiegoś porządnego też się zje
Opublikowano 14 września 20177 l A Sultan Express? Dla mnie najlepszy we Wro. https://m.facebook.com/SULTANEXPRESS.KEBAB/
Opublikowano 15 września 20177 l IMO serio na tego typu fastfoody to lepiej iść do, chociażby, ZZ Top, czy nawet Yammi Wraps
Opublikowano 18 września 20177 l A jakaś dobra pizza w Warszawie? Najlepiej jakby było też gdzie zaparkować ale nie koniecznie.
Opublikowano 20 września 20177 l food 8 drinks w Nijkerk. Podają tam rewelacyjna polędwice wołowa z sosem orzechowym!
Opublikowano 22 września 20177 l Ch land restauracja shila azjatyckie tony. O (pipi)a jakie dobre żarcie chyba najlepszy kurczak na chrupko jaki w zyciu jadłem. Cenowo wysoko są dania po 300zl w manu ale dla biedaków tez jest menu i spory talerz kuraka ryżu surówki i sosiku 22zl. Ale smak pierwsza liga polecam.
Opublikowano 22 września 20177 l http://www.hotmag.pl/kuchnia,kuchenny-szczecin-szczecinskie-burgery.html
Opublikowano 22 września 20177 l A co jest w daniu za 300 zł? To jakaś turbo uczta dla paru osób? xd No pytam, bo jadłem już w różnych Azjatyckich i nie widziałem dań za tyle hajsu, maks te 80-90 zł. Nie wiem, co w tym dziwnego.
Opublikowano 22 września 20177 l A co jest w daniu za 300 zł? To jakaś turbo uczta dla paru osób? xd No pytam, bo jadłem już w różnych Azjatyckich i nie widziałem dań za tyle hajsu, maks te 80-90 zł. Nie wiem, co w tym dziwnego. Przypominam, że lokal znajduje się w Warszawie, także samo to podnosi cenę prawie dwukrotnie, przecież w zwykła kolacja w zwykłej restauracji w mniejszym mieście(od Wawy) to są te 2 stówki, a Ty piszesz o turbo uczcie dla paru osób. Jakaś pseudo Kobe wołowina i już masz 3 stówki w wawie za obiad. Edytowane 22 września 20177 l przez Copper
Opublikowano 22 września 20177 l No to nawet 2 stówki, jeszcze bym zrozumiał, bo widziałem już mięsa w takich cenach, ale za 3 stówy to jeszcze dania nie widziałem.