Opublikowano 22 września 20177 l Jeżeli to jest ta knajpa https://www.zomato.com/pl/warszawa/shilla-s%C5%82u%C5%BCew-warszawa/menu#tabtop No to krupek ma rację, dania po max. 100-150 zł, a reszta to normalne ceny, a te 300-400 to za sushi sety więc może nie pier,dolmy niepotrzebnie. btw, menu ala wczesny PRL, prawdopodobnie herbaty podawane w szklankach w koszyczkach
Opublikowano 23 września 20177 l nie, ale na pewno nie idź do nynka Przechodziłem obok i ominąłem tak jak pan Lucek powiedział. Zajrzałem za to do Kebab Kinga na świdnickiej i całkiem dobry był, ale tylko pierwszy raz jak sprzedawała Polka a kebaba z tyłu robił jakiś stary Turek. Jak przyszedłem następnego dnia w południe i na kasie siedział młody Turek (który potem też robił kebaba) to mi dał prawie zimnego w środku :(
Opublikowano 23 września 20177 l Czasem ci ciapacy ku.tasirze laduja zamiast swieze mieso z rusztu to z podgrzewacza. Trzeba patrzec na lapy.
Opublikowano 23 września 20177 l (pipi)a mać, że też nie widziałem tego posta. JEDYNY SŁUSZNY KEBAB WE WRO TO SUŁTAN EXPRESS KEBAB NA JEDNOŚCI NARODOWEJ.
Opublikowano 24 września 20177 l (pipi)a mać, że też nie widziałem tego posta. JEDYNY SŁUSZNY KEBAB WE WRO TO SUŁTAN EXPRESS KEBAB NA JEDNOŚCI NARODOWEJ. Mówiłem to nie słuchają.
Opublikowano 26 września 20177 l Wrocławiu, co polecacie, 2-3 miejscówki we Wro żeby zjeść smaczny obiad?
Opublikowano 26 września 20177 l JEDYNY SŁUSZNY KEBAB WE WRO TO SUŁTAN EXPRESS KEBAB NA JEDNOŚCI NARODOWEJ.
Opublikowano 26 września 20177 l albo po prostu zobacze gdzie gesslerowa ostatnio robiła rewolucje i tam pójdę elo
Opublikowano 26 września 20177 l Przystanek Wrocek xD To nawet widzialem w tv odcinek. Ale co ty chcesz zjesc cos w okolicach rynku czy lazic po wro za knajpami z zarciem?
Opublikowano 26 września 20177 l Gdyby chociaz napisal co chce zjesc to by bylo latwiej. A tak na "zjesc obiad" to mu moge jedynie kultowy bar mis zaraz przy rynku polecic.
Opublikowano 26 września 20177 l no nie wiem co chce zjeść :/ nei wiem na co będę miał ochotę, ok to obejrzę odcinek rewolucji i zdecyduję
Opublikowano 26 września 20177 l Słucham państwa dalej, może Lucki potem wejdą to coś polecą ciekawego. Coś z ziemniaka może.
Opublikowano 26 września 20177 l Słucham państwa dalej, może Lucki potem wejdą to coś polecą ciekawego. Coś z ziemniaka może. frytki sobie zrób a nie wydziwiasz
Opublikowano 26 września 20177 l Zamiast czekac na luckow przejrzyj ten temat 5 stron wstecz. Czesto ktos pyta o zarcie we wro. Az powinna lista byc przyklejona w pierwszym poscie. Słucham państwa dalej, może Lucki potem wejdą to coś polecą ciekawego. Coś z ziemniaka może. frytki sobie zrób a nie wydziwiasz No strasznie ku.rwa niezdecydowany. Jak baba.
Opublikowano 26 września 20177 l no tak się pytam, może ktoś coś konkretnego, fajnego poleci, jak nie to zjem w pierwszym lepszym lokalu
Opublikowano 26 września 20177 l Leser koniecznie - 10 minut tramwajem z rynku to nie jest daleko :v poza tym wszystko co już nieraz się tu od nas przewinęło: burger Ltd, piec na szewskiej, niezły dym, osiem misek, pogromcy meatów, żyzna, Green bus, pasibus, dinette, Balkan burger, Graciarnia, Si - to tak na szybko.
Opublikowano 26 września 20177 l O JA PIER,DOLE to wygląda prawie tak dobrze jak pizza hut, muszę na to jechac.
Opublikowano 26 września 20177 l No ale on powiedzial, ze 5km promien, wawa tez jest "tylko godzinke samolotem, blisko" takzetego. Akurat leser lapie sie na styk. Myslalem, ze to dalej jest. Lucjan byles w dinette? Wrazenia?