Skocz do zawartości

Lokale ktore polecacie.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie, ale na pewno nie idź do nynka

Przechodziłem obok i ominąłem tak jak pan Lucek powiedział. Zajrzałem za to do Kebab Kinga na świdnickiej i całkiem dobry był, ale tylko pierwszy raz jak sprzedawała Polka a kebaba z tyłu robił jakiś stary Turek. Jak przyszedłem następnego dnia w południe i na kasie siedział młody Turek (który potem też robił kebaba) to mi dał prawie zimnego w środku :(

Opublikowano

Przystanek Wrocek xD To nawet widzialem w tv odcinek. Ale co ty chcesz zjesc cos w okolicach rynku czy lazic po wro za knajpami z zarciem?

Opublikowano

Gdyby chociaz napisal co chce zjesc to by bylo latwiej. A tak na "zjesc obiad" to mu moge jedynie kultowy bar mis zaraz przy rynku polecic.

Opublikowano

Słucham państwa dalej, może Lucki potem wejdą to coś polecą ciekawego. Coś z ziemniaka może.

frytki sobie zrób a nie wydziwiasz 

Opublikowano

Zamiast czekac na luckow przejrzyj ten temat 5 stron wstecz. Czesto ktos pyta o zarcie we wro. Az powinna lista byc przyklejona w pierwszym poscie.

Słucham państwa dalej, może Lucki potem wejdą to coś polecą ciekawego. Coś z ziemniaka może.

frytki sobie zrób a nie wydziwiasz 

No strasznie ku.rwa niezdecydowany. Jak baba.

• Plusik 1
Opublikowano

Leser koniecznie - 10 minut tramwajem z rynku to nie jest daleko :v poza tym wszystko co już nieraz się tu od nas przewinęło: burger Ltd, piec na szewskiej, niezły dym, osiem misek, pogromcy meatów, żyzna, Green bus, pasibus, dinette, Balkan burger, Graciarnia, Si - to tak na szybko.

• Plusik 1
Opublikowano

No ale on powiedzial, ze 5km promien, wawa tez jest "tylko godzinke samolotem, blisko" takzetego. Akurat leser lapie sie na styk. Myslalem, ze to dalej jest.

Lucjan byles w dinette? Wrazenia?