Opublikowano 28 września 20177 l rycze przez ostatni strony, niech ktoś zatrzyma te karuzele śmiechu. AHAHHAH ten talerz kebab COOPERA XDDDDDDDDDDDD kucharz sie na niego spyerdolił i potem stado niemytych goryli sie na niego zwaliło i ten plastik XDDDDDDDD umieram FRYZJER?! tylko za 6zł u pani marioli i golenie na zapałkę! XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD I jeszcze pewnie pączek zamiast donuta. Wyobrażacie sobie jakiegoś poważnego człowieka z cywilizowanego kraju jedzącego ku,rwa polackiego pączka? xD o ku,rwa wyobraźcie sobie jak taki James Bond wpier,dala je pączka xD bierze wielką kupę gówna z tłuszczem do mordy, lukier mu się kruszy na garnitur, upier,dala mu rękaw, dżem z środka się wylewa, nie panuje nad tym, musi szybko wpier,dolić, bo się pączek cały rozpie,rdoli xD a Donuta? Donuta zje sobie na spokojnie, małymi gryzami, wygląda jak człowiek jedzący deser Z KLASĄ a polak jedzący te "słodkości" to wygląda jak jaskiniowiec co dorwał się do jedzenia xD HALINA SZYBKO ŻRYJ TEGO PONCZKA DAWAJ NASTEMPNEGO
Opublikowano 28 września 20177 l Kebab kebabem, ale pączki to Ty kur.wa szanuj, bo to narodowy pokarm jak schabowy, albo bigos.
Opublikowano 28 września 20177 l rycze przez ostatni strony, niech ktoś zatrzyma te karuzele śmiechu. AHAHHAH ten talerz kebab COOPERA XDDDDDDDDDDDD kucharz sie na niego spyerdolił i potem stado niemytych goryli sie na niego zwaliło i ten plastik XDDDDDDDD umieram FRYZJER?! tylko za 6zł u pani marioli i golenie na zapałkę! XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD I jeszcze pewnie pączek zamiast donuta. Wyobrażacie sobie jakiegoś poważnego człowieka z cywilizowanego kraju jedzącego ku,rwa polackiego pączka? xD o ku,rwa wyobraźcie sobie jak taki James Bond wpier,dala je pączka xD bierze wielką kupę gówna z tłuszczem do mordy, lukier mu się kruszy na garnitur, upier,dala mu rękaw, dżem z środka się wylewa, nie panuje nad tym, musi szybko wpier,dolić, bo się pączek cały rozpie,rdoli xD a Donuta? Donuta zje sobie na spokojnie, małymi gryzami, wygląda jak człowiek jedzący deser Z KLASĄ a polak jedzący te "słodkości" to wygląda jak jaskiniowiec co dorwał się do jedzenia xD HALINA SZYBKO ŻRYJ TEGO PONCZKA DAWAJ NASTEMPNEGO xDDDD o (pipi)a jak smiechlem, zakrztusilem sie herbata i lukier z paczka mi spadl na klawiature
Opublikowano 28 września 20177 l Co by nie mówić, tłusty czwartek to niezła inba jak ludzie po kilkanaście pączków wciągają. W normalny dzień zjedliby 5 i zakrztusili się rzygamj, ale tego dnia nagle jakiejś super mocy dostają i nagle mogą jeść w opór, aż dżem po łokciach leci.
Opublikowano 28 września 20177 l bo przez cały rok zbierasz w sobie energię by pochłonąć porządnego PĄCZKA. razy 50
Opublikowano 28 września 20177 l Co by nie mówić, tłusty czwartek to niezła inba jak ludzie po kilkanaście pączków wciągają. W normalny dzień zjedliby 5 i zakrztusili się rzygamj, ale tego dnia nagle jakiejś super mocy dostają i nagle mogą jeść w opór, aż dżem po łokciach leci. Ale jak cały rok siły zbierajom na wigilię żeby wpier.dolić 12 dań i jeszcze 2 litrami kompotu popić to już nie inba?
Opublikowano 29 września 20177 l Jest bardzo dużo w sumie, ostatnie lata wysypały dobrymi lokalami z jedzeniem.*Senioritas - nowość, właśnie zgarnęli tytuł najlepszej knajpy w Łodzi*Ato Sushi (dla mnie jedno z najlepszych w PL, rybki samolotem prosto z Portugalii)*Ato Ramen (mieli tak dobry ramen, że w tym roku otworzyli dodatkową, knajpę tylko z nim)*Meg Mu - kuchnia afrykańska, wszystko z karty na 5-kę z plusem, łącznie ze stekiem z krokodyla*Montenegro - kuchnia bałkańska dla fanów mięsa, dobrze doprawione, duże porcje.*Gastromachina - jak burgery w ŁDZ, to raczej tu.A to tylko mała próbka, jest znacznie więcej wartych odwiedzenia. Na które, mimo dobrych ocen, trzeba raczej uważać? Bawełna - z jedzeniem różnie bywa imo, ale ludzie jednak chwalą, Breadnia też różnie, plus obsługa raczej na minus (może się zmieniło, nie wiem), Varoska - ceny nieadekwatne do jakości, Doki - oprócz lansowania się w popularnej miejscówce, nic specjalnego.Kyo, najlepiej napisz jaka kuchnia cię interesuje :)
Opublikowano 29 września 20177 l wracając jeszcze do śniadań. W momencie kiedy wy babraliście się ze swoimi jajecznicami, ja po raz kolejny wybrałem się na śniadanie tym razem do lokalnej burgerowni cieszącą się dobrymi i bardzo dobrymi opiniami. Cena dla niektórych może wydać się wygórowana (6.50zł) jednak weźmy pod uwagę, że jest to opcja max z podwójnym mięsem, które jak zapewnia właścicielka pochodzi od teksańskich młodych byków. Największą jednak robotę robi tutaj sos o chwytliwej nazwie "firmowy". jeszcze w tyle miejsc chciałbym was zabrać, a tak mało czasu. Pieniądze to nie problem. Edytowane 29 września 20177 l przez D.B. Cooper
Opublikowano 29 września 20177 l Ktos w 2017 daje jeszcze prazona cebulke? I to do burgerow? Ostatnio jadlem w nordfishu burgera z frytkami i coleslawem i sie zdziwilem ze tego dosypali. Az mi sie przypomnialy knysze, ktorych definicje musialem niektorym na forum tlumaczyc.
Opublikowano 29 września 20177 l dobry troll, prawie się nabrałam, ale ten z kebsem jednak bardziej subtelny. Mejm, też mi się z knyszą skojarzyła ta cebulka!
Opublikowano 29 września 20177 l Thx Hendrix - Senoritas wygląda bardzo fajnie. W wolnej chwili poprzeglądam resztę. Firma mnie wpakowała w wyjazd 18 i w przyszłym tygodniu. Na 18 micha jest zapewniona tylko na przyszły tydzień coś potrzebuję
Opublikowano 29 września 20177 l Niepowtarzalna okazja sprawdzić wszystkie smaki pasztetu wielkopolskiego.
Opublikowano 29 września 20177 l Jakiś fajny lokal w Łodzi? Czy to blaga? Wspomniane już Senoritas (ale rezerwację mają nieraz na tydzień w przód, z buta ciężko), Ato Ramen, Lavash (kuchnia gruzińska), Wall Street BBQ, Meg Mu (kuchnia afrykańska).
Opublikowano 29 września 20177 l Wall Street aż tak mi nie zaimponował (ale jak ktoś lubi amerykańskie jedzenie, to na pewno do obczajenia), Lavash jest bardzo dobry, miałem go wymienić razem z resztą, ale wolałem się upewnić jaka kuchnia interesuje Kyo, bo imo fajnych knajp to jeszcze z tuzin jest.Resztę już wymieniałem. I tak: Senioritas, Ato Shushi to bez rezerwacji ciężko o stolik, absolutna racja, Meg Mu oprócz standardowej karty ma też niezłe lunche (20 zł za zupę i drugie danie), na ramen w Ato Ramen czeka się zwykle trochę na miejsce, zupełnie jak w JP, bo mają zawsze dużo klientów.EditEch, szybko się pakuję i pierwotnie napisałem "pierwsze danie" :v Edytowane 29 września 20177 l przez Hendrix
Opublikowano 29 września 20177 l Idę dziś na dobrego hamburgera w Opolu. Nazwa lokalu to Hamburg!:-) jest jednak jeden problem, burger jest naprawdę zajwbisty i dobrej jakości a kosztuje tylko 15 ziko. Czy myślcie ze powinienem dac dam za niego 50 zł aby było bardziej ekskluzywnie?
Opublikowano 29 września 20177 l Już to tłumaczyłem. Pomysł jak hu jowy jesteś i jak twoje towarzystwo może negatywnie wpływać na innych jedzących. Jak osądzisz, że nie chciał byś jeść w swoim towarzystwie to zapłać i te 50zł. Kwestia potrzeby i wyboru.