Gość ragus Opublikowano 28 września 2017 Opublikowano 28 września 2017 rycze przez ostatni strony, niech ktoś zatrzyma te karuzele śmiechu. AHAHHAH ten talerz kebab COOPERA XDDDDDDDDDDDD kucharz sie na niego spyerdolił i potem stado niemytych goryli sie na niego zwaliło i ten plastik XDDDDDDDD umieram FRYZJER?! tylko za 6zł u pani marioli i golenie na zapałkę! XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD I jeszcze pewnie pączek zamiast donuta. Wyobrażacie sobie jakiegoś poważnego człowieka z cywilizowanego kraju jedzącego ku,rwa polackiego pączka? xD o ku,rwa wyobraźcie sobie jak taki James Bond wpier,dala je pączka xD bierze wielką kupę gówna z tłuszczem do mordy, lukier mu się kruszy na garnitur, upier,dala mu rękaw, dżem z środka się wylewa, nie panuje nad tym, musi szybko wpier,dolić, bo się pączek cały rozpie,rdoli xD a Donuta? Donuta zje sobie na spokojnie, małymi gryzami, wygląda jak człowiek jedzący deser Z KLASĄ a polak jedzący te "słodkości" to wygląda jak jaskiniowiec co dorwał się do jedzenia xD HALINA SZYBKO ŻRYJ TEGO PONCZKA DAWAJ NASTEMPNEGO Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 28 września 2017 Opublikowano 28 września 2017 Kebab kebabem, ale pączki to Ty kur.wa szanuj, bo to narodowy pokarm jak schabowy, albo bigos. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 28 września 2017 Opublikowano 28 września 2017 rycze przez ostatni strony, niech ktoś zatrzyma te karuzele śmiechu. AHAHHAH ten talerz kebab COOPERA XDDDDDDDDDDDD kucharz sie na niego spyerdolił i potem stado niemytych goryli sie na niego zwaliło i ten plastik XDDDDDDDD umieram FRYZJER?! tylko za 6zł u pani marioli i golenie na zapałkę! XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD I jeszcze pewnie pączek zamiast donuta. Wyobrażacie sobie jakiegoś poważnego człowieka z cywilizowanego kraju jedzącego ku,rwa polackiego pączka? xD o ku,rwa wyobraźcie sobie jak taki James Bond wpier,dala je pączka xD bierze wielką kupę gówna z tłuszczem do mordy, lukier mu się kruszy na garnitur, upier,dala mu rękaw, dżem z środka się wylewa, nie panuje nad tym, musi szybko wpier,dolić, bo się pączek cały rozpie,rdoli xD a Donuta? Donuta zje sobie na spokojnie, małymi gryzami, wygląda jak człowiek jedzący deser Z KLASĄ a polak jedzący te "słodkości" to wygląda jak jaskiniowiec co dorwał się do jedzenia xD HALINA SZYBKO ŻRYJ TEGO PONCZKA DAWAJ NASTEMPNEGO xDDDD o (pipi)a jak smiechlem, zakrztusilem sie herbata i lukier z paczka mi spadl na klawiature Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 28 września 2017 Opublikowano 28 września 2017 Co by nie mówić, tłusty czwartek to niezła inba jak ludzie po kilkanaście pączków wciągają. W normalny dzień zjedliby 5 i zakrztusili się rzygamj, ale tego dnia nagle jakiejś super mocy dostają i nagle mogą jeść w opór, aż dżem po łokciach leci. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 28 września 2017 Opublikowano 28 września 2017 bo przez cały rok zbierasz w sobie energię by pochłonąć porządnego PĄCZKA. razy 50 Cytuj
Rudiok 3 368 Opublikowano 28 września 2017 Opublikowano 28 września 2017 Co by nie mówić, tłusty czwartek to niezła inba jak ludzie po kilkanaście pączków wciągają. W normalny dzień zjedliby 5 i zakrztusili się rzygamj, ale tego dnia nagle jakiejś super mocy dostają i nagle mogą jeść w opór, aż dżem po łokciach leci. Ale jak cały rok siły zbierajom na wigilię żeby wpier.dolić 12 dań i jeszcze 2 litrami kompotu popić to już nie inba? Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 28 września 2017 Opublikowano 28 września 2017 Chyba przez 3 dni świąt, przynajmniej ja tak mam. Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 29 września 2017 Opublikowano 29 września 2017 Jakiś fajny lokal w Łodzi? Czy to blaga? Cytuj
Okie from Muskogee 2 851 Opublikowano 29 września 2017 Opublikowano 29 września 2017 Jak po cichu spytał :D Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 29 września 2017 Opublikowano 29 września 2017 Jest bardzo dużo w sumie, ostatnie lata wysypały dobrymi lokalami z jedzeniem.*Senioritas - nowość, właśnie zgarnęli tytuł najlepszej knajpy w Łodzi*Ato Sushi (dla mnie jedno z najlepszych w PL, rybki samolotem prosto z Portugalii)*Ato Ramen (mieli tak dobry ramen, że w tym roku otworzyli dodatkową, knajpę tylko z nim)*Meg Mu - kuchnia afrykańska, wszystko z karty na 5-kę z plusem, łącznie ze stekiem z krokodyla*Montenegro - kuchnia bałkańska dla fanów mięsa, dobrze doprawione, duże porcje.*Gastromachina - jak burgery w ŁDZ, to raczej tu.A to tylko mała próbka, jest znacznie więcej wartych odwiedzenia. Na które, mimo dobrych ocen, trzeba raczej uważać? Bawełna - z jedzeniem różnie bywa imo, ale ludzie jednak chwalą, Breadnia też różnie, plus obsługa raczej na minus (może się zmieniło, nie wiem), Varoska - ceny nieadekwatne do jakości, Doki - oprócz lansowania się w popularnej miejscówce, nic specjalnego.Kyo, najlepiej napisz jaka kuchnia cię interesuje :) Cytuj
D.B. Cooper 3 066 Opublikowano 29 września 2017 Opublikowano 29 września 2017 (edytowane) wracając jeszcze do śniadań. W momencie kiedy wy babraliście się ze swoimi jajecznicami, ja po raz kolejny wybrałem się na śniadanie tym razem do lokalnej burgerowni cieszącą się dobrymi i bardzo dobrymi opiniami. Cena dla niektórych może wydać się wygórowana (6.50zł) jednak weźmy pod uwagę, że jest to opcja max z podwójnym mięsem, które jak zapewnia właścicielka pochodzi od teksańskich młodych byków. Największą jednak robotę robi tutaj sos o chwytliwej nazwie "firmowy". jeszcze w tyle miejsc chciałbym was zabrać, a tak mało czasu. Pieniądze to nie problem. Edytowane 29 września 2017 przez D.B. Cooper 2 Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 29 września 2017 Opublikowano 29 września 2017 Ktos w 2017 daje jeszcze prazona cebulke? I to do burgerow? Ostatnio jadlem w nordfishu burgera z frytkami i coleslawem i sie zdziwilem ze tego dosypali. Az mi sie przypomnialy knysze, ktorych definicje musialem niektorym na forum tlumaczyc. Cytuj
assassine 1 724 Opublikowano 29 września 2017 Opublikowano 29 września 2017 dobry troll, prawie się nabrałam, ale ten z kebsem jednak bardziej subtelny. Mejm, też mi się z knyszą skojarzyła ta cebulka! Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 29 września 2017 Opublikowano 29 września 2017 Te kotlety z 40% mięsa MOM, piękna sprawa. Cytuj
Daffy 10 572 Opublikowano 29 września 2017 Opublikowano 29 września 2017 dzis na sniadanie hot dog w kłosie za 2zl, a co u was? Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 29 września 2017 Opublikowano 29 września 2017 Thx Hendrix - Senoritas wygląda bardzo fajnie. W wolnej chwili poprzeglądam resztę. Firma mnie wpakowała w wyjazd 18 i w przyszłym tygodniu. Na 18 micha jest zapewniona tylko na przyszły tydzień coś potrzebuję Cytuj
Daffy 10 572 Opublikowano 29 września 2017 Opublikowano 29 września 2017 tokarowi przelej 20zl i Ci zrobi 5daniowa wieczerze Cytuj
Okie from Muskogee 2 851 Opublikowano 29 września 2017 Opublikowano 29 września 2017 Niepowtarzalna okazja sprawdzić wszystkie smaki pasztetu wielkopolskiego. Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 29 września 2017 Opublikowano 29 września 2017 Czyli reasumując: Jajecznica poniżej 20 zł to co najwyżej jajówa Cytuj
Rudiok 3 368 Opublikowano 29 września 2017 Opublikowano 29 września 2017 Jakiś fajny lokal w Łodzi? Czy to blaga? Wspomniane już Senoritas (ale rezerwację mają nieraz na tydzień w przód, z buta ciężko), Ato Ramen, Lavash (kuchnia gruzińska), Wall Street BBQ, Meg Mu (kuchnia afrykańska). Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 29 września 2017 Opublikowano 29 września 2017 (edytowane) Wall Street aż tak mi nie zaimponował (ale jak ktoś lubi amerykańskie jedzenie, to na pewno do obczajenia), Lavash jest bardzo dobry, miałem go wymienić razem z resztą, ale wolałem się upewnić jaka kuchnia interesuje Kyo, bo imo fajnych knajp to jeszcze z tuzin jest.Resztę już wymieniałem. I tak: Senioritas, Ato Shushi to bez rezerwacji ciężko o stolik, absolutna racja, Meg Mu oprócz standardowej karty ma też niezłe lunche (20 zł za zupę i drugie danie), na ramen w Ato Ramen czeka się zwykle trochę na miejsce, zupełnie jak w JP, bo mają zawsze dużo klientów.EditEch, szybko się pakuję i pierwotnie napisałem "pierwsze danie" :v Edytowane 29 września 2017 przez Hendrix Cytuj
Gość ragus Opublikowano 29 września 2017 Opublikowano 29 września 2017 dobry jest kebab na piotrkowskiej i piwo za 5zł Cytuj
standby 1 725 Opublikowano 29 września 2017 Opublikowano 29 września 2017 Idę dziś na dobrego hamburgera w Opolu. Nazwa lokalu to Hamburg!:-) jest jednak jeden problem, burger jest naprawdę zajwbisty i dobrej jakości a kosztuje tylko 15 ziko. Czy myślcie ze powinienem dac dam za niego 50 zł aby było bardziej ekskluzywnie? Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 29 września 2017 Opublikowano 29 września 2017 Już to tłumaczyłem. Pomysł jak hu jowy jesteś i jak twoje towarzystwo może negatywnie wpływać na innych jedzących. Jak osądzisz, że nie chciał byś jeść w swoim towarzystwie to zapłać i te 50zł. Kwestia potrzeby i wyboru. Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 29 września 2017 Opublikowano 29 września 2017 kapitan oczywisty: to co pisze standby to ewidentne prowo Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.