balon 5 323 Opublikowano 29 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Nie inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 29 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 ew. może być tak, że po prostu koval miał rację Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 29 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Idę dziś na dobrego hamburgera w Opolu. Nazwa lokalu to Hamburg!:-) jest jednak jeden problem, burger jest naprawdę zajwbisty i dobrej jakości a kosztuje tylko 15 ziko. Czy myślcie ze powinienem dac dam za niego 50 zł aby było bardziej ekskluzywnie? Stanowczo za mało. Pewnie kotlety robią z krowiego gówna, a sałatki biorą z wiadra. Zapłać więcej, a potem pokazuj swój dystans na forum przez 10 stron. Tak będzie najlepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 29 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Raven to zdecydowanie miał rację :| Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 29 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 (edytowane) "Lokal" wygląda jak buda Koreańczyka. Bo to w sumie jest buda. To o czym pisze Rozi odnośnie zawartości burgera jest całkiem prawdopodobne P.S. Tak, przegooglowałem sobie ten lokal - średnio co 2 miesiące jestem w Opolu lub przez Opole przejeżdżam, przeczytałem też opinię w google. Pierwszą i jednocześnie jedyną i to mi wystarczy ;) Edytowane 29 Września 2017 przez Kyo Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 29 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Mnie i tak najbardziej bawi jak ci wszyscy wojujący założyli sobie, że ktokolwiek tu uważa, że nie da się zjeść dobrze i tanio. Przypomina to dyskusje w islamizacji :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 29 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 No dokładnie. U mnie jest Hashtag Burger. Burgery mega, ceny od 15 zł w górę. Nic lepszego jeśli chodzi o Burgery w mieście nie ma. Idealny lokal do brania na wynos. W środku lokal jak lokal (strasznie mały). Sam bym w środku raczej nie jadł. Tym bardziej dziewczyny bym tam nie zaprosił co nie zmienia faktu że żarcie mega. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 29 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 No dokładnie. U mnie jest Hashtag Burger. Burgery mega, ceny od 15 zł w górę. Nic lepszego jeśli chodzi o Burgery w mieście nie ma. Idealny lokal do brania na wynos. W środku lokal jak lokal (strasznie mały). Sam bym w środku raczej nie jadł. Tym bardziej dziewczyny bym tam nie zaprosił co nie zmienia faktu że żarcie mega. Obok mnie też jest hashtag, też dobre burgery. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 337 Opublikowano 30 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 Burger & Co. w Kielcach. Burger szefa z bekonem, krążkami cebulowymi, sałatą, mayo chipotle, bbq i serem mocne 6.5/10, fajna maślana bułka, dodatki spoko, jedynie mięso lekko bez wyrazu. Za to Pastrami classic 9/10, mimo że na pszennym chlebie to tak doprawione, tak idealnie wyważone, że będę tam skręcał specjalnie na to. PS Skrzydełka bbq 2/10, jakby kogoś naszło. Cytuj Odnośnik do komentarza
standby 1 721 Opublikowano 1 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 a jak ceny? wyszło 80 ziko? bo nie wiem czy jak tam będę nie będę musiał walczyć z Janusza.i Januszami Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 337 Opublikowano 1 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 No właśnie wyszło coś ponad 50 zł za dwie osoby, więc żeby nie było przypału dałem 40 zł napiwku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 1 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 Dzisiaj na Świebodzkim (takie targowisko na starym dworcu) była kolejka ludzi do straganu z kiełbasami, kaszankami, frytkami. Smród starego tłuszczu czuć było z daleka, a frytki to najgorsze karbowane (pipi), miękkie i zalane keczupem tak żeby zabić jakikolwiek smak. Pewnie każda z tych osób w kolejce też uważa, że jedzenie w Dinette to frajerstwo :potter: była też pani ze straganem, na którym zalewała chińskie zupki amino - też spoko opcja na jedzenie na mieście dla oszczędnych niefrajerów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 1 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 Mozesz juz skonczyc robic go.wno z tego tematu Lucek? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 1 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 Kiełbasa z budki na Świebie wchodzi jak zła szczególnie zimą podczas szukania okazji na straganach i raczej tak bym to rozpatrywał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 1 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 Mozesz juz skonczyc robic go.wno z tego tematu Lucek? zm Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 1 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 Oooo, patrzcie go jaki ordynarny. Ważne że skończyłeś tą srakę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 1 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 *tę Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 1 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 Niby dopuszczalne, ważne że się wszystko zgadza. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 990 Opublikowano 1 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 Tę srakę (przestań robić) Tą sraką (jebie w pomieszczeniu) To prosta reguła. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 1 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 czyli lucek robi tę srake w temacie, i ma wypierd,alac z tą sraką, tak red? Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 990 Opublikowano 1 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 Poprawnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 1 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 Milan ma zamknąć tę mordę, tak red? Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 990 Opublikowano 1 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 Zamknąć tę mordę. Wytrzeć podłogę tą mordą.Ja tylko bronię gramatyki, nie mieszajcie mnie w TĘ swoją brudną wojenkę :[ Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 1 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 Ci w rozkroku bedą sądzeni pierwsi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 1 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 Nie ma żadnej wojenki. Jutro wizyta w Max burgers - zobaczymy czy warte polecenia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi