Skocz do zawartości

Lokale ktore polecacie.

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Wyświetleń 164,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Dobra post będzie dłuższy niż moje standardowe ale na końcu skrócona wersja dla niecierpliwych.   Od poniedziałku do Soboty zaliczyłem kilka lokali w Wrocławiu. Większość z mapki Lucka ale t

• Jeżeli ktoś będzie w Poznaniu i lubi steki wołowe, to nie może nie odwiedzić Evil Steakhouse. Co tam sie odjaniepawla to ja nawet nie. Mają własne sezonowane mięso (tbone, ribeye, polędwa), całkiem ni

• BOŻENA CHODŹŻE ZA 10ZŁ TO JA MAM W DOMU CAŁY DZBANEK KAWY

Opublikowano

ew. może być tak, że po prostu koval miał rację

Opublikowano

Idę dziś na dobrego hamburgera w Opolu. Nazwa lokalu to Hamburg!:-) jest jednak jeden problem, burger jest naprawdę zajwbisty i dobrej jakości a kosztuje tylko 15 ziko. Czy myślcie ze powinienem dac dam za niego 50 zł aby było bardziej ekskluzywnie?

Stanowczo za mało. Pewnie kotlety robią z krowiego gówna, a sałatki biorą z wiadra. Zapłać więcej, a potem pokazuj swój dystans na forum przez 10 stron. Tak będzie najlepiej.

Opublikowano

Raven to zdecydowanie miał rację

:|

Opublikowano

"Lokal" wygląda jak buda Koreańczyka. Bo to w sumie jest buda. To o czym pisze Rozi odnośnie zawartości burgera jest całkiem prawdopodobne :lapka:

P.S. Tak, przegooglowałem sobie ten lokal - średnio co 2 miesiące jestem w Opolu lub przez Opole przejeżdżam, przeczytałem też opinię w google. Pierwszą i jednocześnie jedyną i to mi wystarczy ;)

Edytowane przez Kyo

Opublikowano

Mnie i tak najbardziej bawi jak ci wszyscy wojujący założyli sobie, że ktokolwiek tu uważa, że nie da się zjeść dobrze i tanio. Przypomina to dyskusje w islamizacji :potter:

Opublikowano

No dokładnie. U mnie jest Hashtag Burger. Burgery mega, ceny od 15 zł w górę. Nic lepszego jeśli chodzi o Burgery w mieście nie ma. Idealny lokal do brania na wynos. W środku lokal jak lokal (strasznie mały). Sam bym w środku raczej nie jadł. Tym bardziej dziewczyny bym tam nie zaprosił co nie zmienia faktu że żarcie mega.

Opublikowano

No dokładnie. U mnie jest Hashtag Burger. Burgery mega, ceny od 15 zł w górę. Nic lepszego jeśli chodzi o Burgery w mieście nie ma. Idealny lokal do brania na wynos. W środku lokal jak lokal (strasznie mały). Sam bym w środku raczej nie jadł. Tym bardziej dziewczyny bym tam nie zaprosił co nie zmienia faktu że żarcie mega.

Obok mnie też jest hashtag, też dobre burgery.

Opublikowano

Burger & Co. w Kielcach. Burger szefa z bekonem, krążkami cebulowymi, sałatą, mayo chipotle, bbq i serem mocne 6.5/10, fajna maślana bułka, dodatki spoko, jedynie mięso lekko bez wyrazu. Za to Pastrami classic 9/10, mimo że na pszennym chlebie to tak doprawione, tak idealnie wyważone, że będę tam skręcał specjalnie na to.

PS Skrzydełka bbq 2/10, jakby kogoś naszło.

Opublikowano

a jak ceny? wyszło 80 ziko? bo nie wiem czy jak tam będę nie będę musiał walczyć z Janusza.i

Januszami

Opublikowano

No właśnie wyszło coś ponad 50 zł za dwie osoby, więc żeby nie było przypału dałem 40 zł napiwku.

Opublikowano

Dzisiaj na Świebodzkim (takie targowisko na starym dworcu) była kolejka ludzi do straganu z kiełbasami, kaszankami, frytkami. Smród starego tłuszczu czuć było z daleka, a frytki to najgorsze karbowane (pipi), miękkie i zalane keczupem tak żeby zabić jakikolwiek smak. Pewnie każda z tych osób w kolejce też uważa, że jedzenie w Dinette to frajerstwo :potter: była też pani ze straganem, na którym zalewała chińskie zupki amino - też spoko opcja na jedzenie na mieście dla oszczędnych niefrajerów

Opublikowano

Mozesz juz skonczyc robic go.wno z tego tematu Lucek?

Opublikowano

Kiełbasa z budki na Świebie wchodzi jak zła szczególnie zimą podczas szukania okazji na straganach i raczej tak bym to rozpatrywał.

Opublikowano

Mozesz juz skonczyc robic go.wno z tego tematu Lucek?

zm

Opublikowano

Oooo, patrzcie go jaki ordynarny. Ważne że skończyłeś tą srakę.

Opublikowano

Niby dopuszczalne, ważne że się wszystko zgadza.

Opublikowano

Tę srakę (przestań robić)

Tą sraką (jebie w pomieszczeniu)

To prosta reguła.

Opublikowano

czyli

lucek robi tę srake w temacie, i ma wypierd,alac z tą sraką, tak red?

Opublikowano

Milan ma zamknąć tę mordę, tak red?

Opublikowano

Zamknąć tę mordę. Wytrzeć podłogę tą mordą.

Ja tylko bronię gramatyki, nie mieszajcie mnie w TĘ swoją brudną wojenkę :[

Opublikowano

Ci w rozkroku bedą sądzeni  pierwsi.

Opublikowano

Nie ma żadnej wojenki. Jutro wizyta w Max burgers - zobaczymy czy warte polecenia.