_Red_ 11 990 Opublikowano 1 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 (edytowane) Mówisz o tej sieciówce szwedzkiej? Bo przypadkiem znalazłem coś w Hucie, aż się przespaceruję w któryś weekendChamska buda, ale niby wołowina, ceny wyglądają zacnie.edit: Z przykrością informujemy, że nasz Burger będzie otwarty tylko do najbliższego piątku - 29 września. Ale nie martwcie się wrócimy do Was na wiosnę. urwa Edytowane 1 Października 2017 przez _Red_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 1 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 https://www.maxburgers.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 1 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 To co Rozi wrzucił - szwedzka sieciówka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 1 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 Ale jadłeś tam? Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 1 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 (edytowane) jp Jutro wizyta w Max burgers - zobaczymy czy warte polecenia. Edytowane 1 Października 2017 przez milan 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 1 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 Nie było pytania nie doczytałem wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 268 Opublikowano 1 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 Lucek jaka bieda, tu niby podwyzki w euro a na zakupy na swiebodzki jezdzi xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 1 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 Pchli targ mój drogi Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 268 Opublikowano 1 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 No przeciez zarcik tej. Wyrwales cos? Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 1 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 268 Opublikowano 1 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 Czemu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 268 Opublikowano 2 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2017 Milan czemu mi Lucka wystraszyles? Teraz nie dowiem sie czy na pchlim targu kupil cos ciekawego. Dzieki tej. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 2 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2017 Ja czekam na opinię z MaxBurgers, także lepiej, żeby Milan go przeprosił. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 2 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2017 Nic ciekawego nie było na Świebo :( relacja z maxburgers na pewno będzie. Tymczasem pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 268 Opublikowano 2 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2017 O, przypomnialo mi sie, ze bralem tutej pierwsza pozycje ze sniadan. No moge polecic. Tylko, ze teraz jest jeszcze kaszanka (kaszanka xD). Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 337 Opublikowano 2 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2017 (edytowane) Edytowane 2 Października 2017 przez Rudiok Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 2 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2017 Wyszło 60zl :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 268 Opublikowano 2 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2017 Ale dopisz, ze na dwie osoby bo zaraz bedziesz prawie frajerem. Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 006 Opublikowano 2 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2017 Polaczek z Niemiec przyjechał to się wozi za niemiecką pensję... Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 268 Opublikowano 2 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2017 Chyba sie zadlawil tym max burgerem. Dobrze mu tak dorobkiewiczowi jednemu, folksdojczowi pier.dolonemu jednemu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 2 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2017 Lucek jak te burgerosy bo mam smaka na coś tańszego i sycącego. :p Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 2 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2017 W skrócie - dobra alternatywa dla makdolana, ale w żadnym wypadku nie jest to nic więcej, przynajmniej jeśli chodzi o klasyczne burgery, ale o tym za chwilę. Wziąłem burgera z serem i bekonem w zestawie z frytkami i napojem, za 24zl. Buła całkiem spora, mięso soczyste, nie wiórowate, dodatki bardzo porządne, wszystko smakuje dobrze. Frytki świetne, tutaj akurat klasa wyżej niż McDonald's. Największe zaskoczenie to jednak wegetariański burger Nikoli (dostępny także w wersji wegańskiej - pewnie sos nie jest na bazie jogurtu/majonezu). Dodatki podobne jak w moim + ostre papryczki, ale gwiazdą burgera jest główny składnik. Serio, gdybym nie wiedział to byłbym przekonany, że to szarpana wieprzowina. Nie mam pewności czy to była soja, czy jackfruit, ale było przyrządzone po mistrzowsku. Był to jeden z najlepszych wegetariańskich burgerów jakie kiedykolwiek jadłem i bez mrugnięcia okiem polecam (cena za zestaw to 19,95). Podsumowując, tak jak pisałem, jest to ta sama fastfoodowa liga co makdolan, ale jedzenie zdecydowanie lepsze. Do tego lokal, który wygląda świetnie i bardzo estetycznie - fajnie się tam siedzi. Polecam, ale niech nikt nie spodziewa się poziomu 'prawdziwej' burgerowni. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 2 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2017 Dzięki. Zawsze można liczyć na Lucków. Szkoda tylko, że to nie burgery pełną gębą ale i tak kiedyś sprawdzę. Jak można rób Panie zdjęcie kanapki żeby grubość można było ocenić. Info dla głodomorów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 268 Opublikowano 2 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2017 Przeciez kazdy tutaj wiedzial, ze to jest odpowiedz na mcdonaldsa a nie na normalne burgerownie. Nie rozumiem twojego rozczarowania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 2 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2017 Może ja nie wiedziałem. A może wiedziałem? Sam nie rozumiem swojego rozczarowania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi