Gość Rozi Opublikowano 25 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 Papieża możesz obrażać, prezydenta możesz obrażać, ale polskiego pysznego kraftowego piwka nigdy! Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 25 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 12 minut temu, Rozi napisał: Wcale nie ma mniej i bardziej wysyconych piw, wcale, tylko WYSPIARSKIE, powtarzam WYSPIARSKIE PIWA są, bo balonik tak rzekł. I wiesz, że są piwa, które najlepiej smakują w 14-16 stopniach? Chyba nie wiesz. Ty lepiej uważaj bo ci dane mistrza spier. dolą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 25 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 Kolejny ignorant odstrzelony, najs. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 31 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Moja ulubiona tajska knajpa w trojmiescie, nie pamietam czy polecalem https://pl.tripadvisor.com/Restaurant_Review-g274735-d4156490-Reviews-Panaya_Thai_Restaurant-Sopot_Pomerania_Province_Northern_Poland.html Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 598 Opublikowano 7 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 gdzie w gdańsku na dobre sushi? Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 7 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 ja nie jadam surowej ryby ale @krupek moze pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 7 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 11 minut temu, maciucha napisał: gdzie w gdańsku na dobre sushi? Dom Sushi w Gdańsku, z pierwszej ręki Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 7 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 31 minut temu, maciucha napisał: gdzie w gdańsku na dobre sushi? Też nie jadam, wybieram się w przyszłym tygodniu gdzieś w Gdyni. Sam się nie orientuję, ale ludzie chwalą Hashi Sushi na Przymorzu. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 598 Opublikowano 8 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 odwiedziłęm dziś ten dom sushi i polecam za 30zł ramen (z polskiego zupa) + 10 kawałków chu.jomaki cośtam i bardzo mi smakowało aż mnie kusi żeby jutro znowu tam zajrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 9 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2018 To dobra cena. W Tokyo Sushi w Gdyni sporo drożej, z tego, co widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 9 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2018 sushi nie lubie, ale chinska zupke bym zjadl, bede sie musial kiedys wybrac. Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 9 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2018 (edytowane) W dniu 9.11.2017 o 11:11, krupek napisał: Falla w Gdyni Kuchnia wegetariańska/wegańska w stylu bardziej azjatyckim, indyjskim, sam nie wiem, taki miks bardziej. Jadłem falafela podanego z hummusem i milionem różnych warzyw, surowych i marynowanych. Całość całkiem ok, napchałem się jak nigdy, taka porcja 25 zł, co, moim zdaniem, trochę za dużo. Nie mniej jednak, mogę polecić, bo jedzenie smaczne, do wyboru kilka dań, warto sprawdzić. FaLLa to marka poznanska mojego ziomeczka, zarcie ultra. zakladam ze maja to samo co u nas, a wiec reke Fatimy, Baklazana i Falafla na talerzu (ktorego stawiam ze wziales, ew zestaw hummusu). za(pipi)ista zaleta jest, ze nawpierdalasz sie rzeczywiscie za te 25 ziko, ale po pol godzinie zjezdza uczucie napchania, poniewaz to lekkie warzywa, co najwyzej tluszcz tu jest ciezki. z reguly uczucie glodu znika na 3-5 godzin. wybor nr1 jak sprowadzamy goscia zza granicy do grania na imprezie. fejwret - Falla wrap - 16 ziko. edit: teraz skminilem date.... nie obczailem ze mnie wy(pipi)alo gdzies do polowy tematu, hah , fail. Edytowane 9 Lutego 2018 przez Najtmer Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 9 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2018 Własnie otwierają trzeci lokal w Warszawie. A pamiętam jeszcze jak mieli tyci miejsce w Poznaniu gdzieś w rejonach Rycha Peji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 9 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2018 A w Katowicach parę metrów ode mnie otworzyli falafelownię: https://silesion.pl/falafele-i-libanska-goscinnosc-w-katowicach-01-02-2018 Trzeba się wybrać soon Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 9 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2018 Rozi wchodzisz na ten portal Kamila Durczoka? Przecież to menda z TVNu Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 9 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2018 Nie wiem, byłem kiedyś nawet na tym portalu hehe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 9 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2018 22 minuty temu, Najtmer napisał: FaLLa to marka poznanska mojego ziomeczka, zarcie ultra. zakladam ze maja to samo co u nas, a wiec reke Fatimy, Baklazana i Falafla na talerzu (ktorego stawiam ze wziales, ew zestaw hummusu). za(pipi)ista zaleta jest, ze nawpierdalasz sie rzeczywiscie za te 25 ziko, ale po pol godzinie zjezdza uczucie napchania, poniewaz to lekkie warzywa, co najwyzej tluszcz tu jest ciezki. z reguly uczucie glodu znika na 3-5 godzin. wybor nr1 jak sprowadzamy goscia zza granicy do grania na imprezie. dla mnie ta reka fatimy byla mdla i bez smaku, jedynie wrapy maja za(pipi)iste, do tego ciagle sie zmieniaja, bo uzywaja sezonowych warzyw. Tylko jak piszesz, no ja sie tym nie najem. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 9 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2018 24 minuty temu, _Be_ napisał: Własnie otwierają trzeci lokal w Warszawie. A pamiętam jeszcze jak mieli tyci miejsce w Poznaniu gdzieś w rejonach Rycha Peji. W rejonach Rycha Peji byłem w zeszły weekend, ale w Wypasie, żarcie wyglądało zacnie, ale lokal zapchany i kolejka do stolika. Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 9 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2018 (edytowane) 27 minut temu, _Be_ napisał: Własnie otwierają trzeci lokal w Warszawie. A pamiętam jeszcze jak mieli tyci miejsce w Poznaniu gdzieś w rejonach Rycha Peji. teraz sa dokladnie naprzeciwko tego lokalu, kilkukrotnie wiekszy, na kilkanascie stolikow+ogrodek. za nimi otworzyl sie z pol roku temu PHO BAR, drugiego ziomeczka, kuchnia wietnamska. jak bylem ostatnio to o(pipi)alem naprawde spoko burgera;. 6 minut temu, Shen napisał: dla mnie ta reka fatimy byla mdla i bez smaku, jedynie wrapy maja za(pipi)iste, do tego ciagle sie zmieniaja, bo uzywaja sezonowych warzyw. Tylko jak piszesz, no ja sie tym nie najem. mysle ze opcja Falafel na talerzu bys sie najadl. nie na caly dzien, ale nie wyszedlbys smutny. ja sie z reguly wytaczam z lokalu po talerzu. edit: Krupek - do tego to najdrozszy wege food w poznaniu. niedawno splonela zacna burgerownia ZUOM, gdyby nie to, to bym ci mocno polecal, zebys za plecami panny sie tam zapuscil. klimat jak w falloucie. Edytowane 9 Lutego 2018 przez Najtmer Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 9 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2018 Falafel to jedyne chyba co mi z tej reki fatimy smakowalo, ale nie bralem go solo, bede musial sprobowac. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 9 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2018 5 minut temu, krupek napisał: W rejonach Rycha Peji byłem w zeszły weekend, ale w Wypasie, żarcie wyglądało zacnie, ale lokal zapchany i kolejka do stolika. Wypas zaje.bisty Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 9 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2018 No nie chciało mi się czekać za bardzo, a żałuję. Na drugi dzień miałem wrócić, ale jakoś po drodze już nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 9 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2018 nie masz czego za bardzo. jedzenie ok, ale nic nadzwyczajnego. zaskakujacym dodatkiem byla jakas taka dziwna salatka z miety chyba czy cos, ale reszta 'tak srednio bym powiedzial' Cytuj Odnośnik do komentarza
Arm9_Team 22 Opublikowano 18 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 Zna ktoś jakieś rzetelne stronki opisujące różnorakie restauracje? Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 18 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 Tripadvisor? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi