Skocz do zawartości

Lokale ktore polecacie.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, Rozi napisał:

Co na tym patyku jest?

Wygląda jak grillowane sojaki w panierce

Opublikowano (edytowane)

Nie, lubię mięsne potrawy, tylko tyle.

http://angelspub.pl/

Tutaj się za tydzień wybieram, będzie bóg coś czuję.

Edytowane przez Rozi
Opublikowano

Jak jadlem pare razy weganskie potrawy to myslalem sobie "calkiem niezle, ale to musialoby by byc super gdyby dorzucili tu jakies mieso"

• Plusik 2
Opublikowano

This. Tak samo miałem przy jedzeniu falafela. No spoko, ale baraninka przydałaby się.

Opublikowano

Jak dobrze doprawione, to smakuje. Kiedyś jakiegoś vege kebsa wziąłem, a tam grillowana papryka, pieczarki i dobrze doprawili jakąś nieznaną mi przyprawą (libański lokal). 

Opublikowano
Godzinę temu, Rozi napisał:

Nie, lubię mięsne potrawy, tylko tyle.

http://angelspub.pl/

Tutaj się za tydzień wybieram, będzie bóg coś czuję.

Byłem tam jakieś dwa tyg temu

Burger ognisty hary prawie idealny. Uwielbiam burgery i zawsze jak jest w menu to biorę i ten był chyba najlepszy z wszystkich jakie do tej pory jadłem.

Do tego możliwość spróbowania 5 i 2 najostrzejszej papryczki świata też robi robotę 

Opublikowano

Zamiast mięsa można przecież zrobić coś z tofu lub fasolą i mieć pełnowartościowy, pyszny posiłek. Nie wspominam już nawet o takich wymysłach jak sejtan który można sobie zrobić samemu w domu (i pokazać światu że nie jest się ci,apką bojącą się glutenu). Praktycznie wszystko ma dzisiaj roślinne zamienniki, a kto nie pił mleka migdałowego ten nie zna życia. :banderas:

Opublikowano

Na chuj komu zamienniki, jak można mieć pełnowartościowy, pyszny produkt? 

Opublikowano (edytowane)

Jaki znowu pełnowartościowy, pyszny produkt? Dobre mięso kosztuje dużo, a wątpię że takie podaje sie w knajpach. Zdrowe, smaczne tofu poproszę, a jak będę miał okazję zjeść wołowinę kobe to bardzo k.rwa proszę.

Edytowane przez Paolo de Vesir
Opublikowano

A po chuy wy się ku,rwa kłocicie? Ktoś chce wpyerdalać mięso niech je, ktoś tam je tofu czy inne coś tam i też ok. Stare konie a przekomarzają się jak dzieci w podstawówce.

Opublikowano
12 minut temu, Rozi napisał:

Bluber pisze takie słowa xdddddddddddddddddddd

Namawiałem ci kiedyś dzbanie kanciastoporty na niejedzenie mięsa?