milan 7 022 Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 W dniu 19.01.2019 o 17:38, D.B. Cooper napisał: Bombaj masala w Warszawie. Kuchnia indyjska. Cena trochę wyższa niż za śniadanie, ale za jakość się płaci. Duży lokal, dużo miejsc, miła obsługa, krótki czas oczekiwania. No i bardzo smacznie. Jagnięcinka prima sort polecam Lepsza niż Kashmir? Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Nie jadłem, mam tylko porównanie z Basmati. Basmati bardziej kameralne, w obu mi smakowało, ale ekspertem nie jestem. Jak masz się wybierać to wal do Bombaj Masala. Fajny starter dają z sosem miętowym. Mango lassi w obu świetne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Kashmir zapamietalem z niesamowitych chlebkow Nan. Idealne byly. Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Wpiszę sobie na listę do odwiedzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 17 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 W Warszawie goraco polecam wybrac sie do pogromcow meatow. Kanapka zebro bbq to mistrzostwo swiata i moglbym to jesc codziennie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 20 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 Pewnie nikt nie będzie znał, ale... jakieś fajne knajpy w Leeds? Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 596 Opublikowano 20 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 XD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 21 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 heehehehehehe, rozi ty wariacie Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 21 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 Gdzie na ramen w Warszawie? Cena nie gra roli. Chciałbym w końcu spróbować tej zupy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 336 Opublikowano 21 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 Vegan Ramen Shop, albo Uki Uki. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 336 Opublikowano 23 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 Częstochowa, Dom pizzy i wina, rewelacyjne placki, bez udziwnień a z dobrej jakości składników, oryginalnych włoskich wędlin i serów. 9/10 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 9 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 (edytowane) Wrocław, LeSer to fajna opcja. Była jedzona pepperoni - placek w 1 rozmiarze 32 cm typowy Włoch. Ciasto świetne, chrupiące o idealnej grubości - trójkąt po wzięciu do ręki zachowuje ksztalt, nie przelewa się przez palce. Pyszny sos - czuć pomidory i oliwę, doskonale chrupiące a brzegi nie spalone i wysoce zjadliwe. Salami nie jakości biedronka czy lidl - jestem oczarowany. Na koniec wierzch czyli pysznie ciągnący ser... Trochę popłynąłem ale dla mnie rewelka. Ścisła czołówka pizzerii we Wro. No i miła obsługa - byłem z dzieciakiem i nie było problemu z krzesłem dla smyka a kelnerka zagadywała małego. Edytowane 9 Marca 2019 przez Krystyna JJanda Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 596 Opublikowano 9 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 33 minuty temu, Krystyna JJanda napisał: Wrocław, LeSer to fajna opcja. Była jedzona pepperoni - placek w 1 rozmiarze 32 cm typowy Włoch. Ciasto świetne, chrupiące o idealnej grubości - trójkąt po wzięciu do ręki zachowuje ksztalt, nie przelewa się przez palce. Pyszny sos - czuć pomidory i oliwę, doskonale chrupiące a brzegi nie spalone i wysoce zjadliwe. Salami nie jakości biedronka czy lidl - jestem oczarowany. Na koniec wierzch czyli pysznie ciągnący ser... Trochę popłynąłem ale dla mnie rewelka. Ścisła czołówka pizzerii we Wro. No i miła obsługa - byłem z dzieciakiem i nie było problemu z krzesłem dla smyka a kelnerka zagadywała małego. Obczaj Per Pan Placek ze Stablowickiej, co tam sie odwala to glowa mala dawno tak dobrej nie jadlem pizzy. Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 9 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 Pierwszy raz zjadłem pizze serwowaną bez dodatkowego sosu, ba nawet jakbym miał coś do posmarowania to bym nie użył. Nie wiedziałem, że pizza może być tak dobra bez jakiegoś smarowidła. Tylko ja pizze jadałem zawsze raczej w sieciówkach, więc nie miałem obycia z czymś lepszym. Lokal to "Pinsa" w Warszawie na francuskiej. Pyszne puszyste i chrupiące ciasto. Lokal bardzo mały i duży minus za brak łazienki. Nie pojadłem tą jedną małą pizzą, więc Na dobitkę wleciał król kebabów w Polsce Efes. Lokale praktycznie na przeciwko. Na francuskiej to jest co jeść. Pizza, kebab, 2x pączek, redbull, teraz pringlesy lecą. No nie za zdrowo dziś Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 263 Opublikowano 9 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 Godzinę temu, Krystyna JJanda napisał: a kelnerka zagadywała małego Bo jej za to placa. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 9 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 25 minut temu, D.B. Cooper napisał: Lokal bardzo mały i duży minus za brak łazienki. To tak można? To nie jest wymóg sanitarny, że w lokalu gastro musi być toaleta? Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 9 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 Nie jest wymóg, mnostwo kebabowni i burgerowni ma najwyzej umywalkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 9 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 Ja polecam Rimini na Słowiańskiej w Poznaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 9 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 (edytowane) 14 minut temu, milan napisał: Nie jest wymóg, mnostwo kebabowni i burgerowni ma najwyzej umywalkę Czyli to jedynie wymóg godności właściciela, bo jak można toalety w lokalu mieć. Gorzej jak w lesie. Chyba, że to jakiś marny punkt z kebsem. Edytowane 9 Marca 2019 przez krupek Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 9 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 Godzinę temu, MichAelis napisał: Obczaj Per Pan Placek ze Stablowickiej, co tam sie odwala to glowa mala dawno tak dobrej nie jadlem pizzy. Ja tą budkę dobrze znam akurat ale ciasto i ser w leser mnie oczarowały. Zawitam jeszcze kilka razy i sprawdzę czy to nie przypadek. 36 minut temu, Mejm napisał: Bo jej za to placa. 2019 a u marudy dalej wszystko czarno białe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 263 Opublikowano 10 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 2019 a tatki mysla ze ich kaszojady dla obcych ludzi tez wyjatkowe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 10 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 w leser koniecznie podwójna pizza w stylu deep dish 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 10 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 Wczoraj byłem w galerii i zgłodniałem, więc poszliśmy na pizzę do sieciówki CoolPizza http://cool-pizza.pl/ Nie ma tu żadnego dobrego lokalu z żarciem. I w sumie pizza średnia - dawno nie jadłem pizzy podanej na papierowym "talerzu", z plastikowymi sztućcami. Czytam na ich stronie, czy opinie w necie, to całkiem smaczne, ale może tutaj w galerii, ten lokal jest takim "fastfoodem" odstającym od reszty (nawet na stronie nie napisali o lokalizacji u mnie na wsi). Na plus to menu - 30 pizz, całkiem sporo i dość zróżnicowane. Tak średnio bym polecał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 336 Opublikowano 12 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 Jak widzę menu gdzie jest więcej niż 10 rodzajów pizz to już nabieram podejrzeń Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 12 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 W dniu 9.03.2019 o 21:30, Mejm napisał: Bo jej za to placa. Chyba w napiwkach W dniu 9.03.2019 o 21:35, krupek napisał: To tak można? To nie jest wymóg sanitarny, że w lokalu gastro musi być toaleta? Nie trzeba, jest wiele lokali 'takeaway' które radzą sobie bez toalety Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi