Opublikowano 18 sierpnia 20195 l Mi sie udalo trafc na tekkena taga 2 i time crisis 4 i 5. Duzo tez bylo wyscigowek ale z takich ze siedziales w kabinie auta albo na motorze. Najbardziej za to podobalo mi sie rzucanie do kosza na czas. Ale tu tez oszustwo bo raz po dobiciu do x punktow gra sie przedluzala a czesto po prostu miales iles minut i czas sie konczyl.
Opublikowano 18 sierpnia 20195 l Yebaniutki mialem wlasnie pisać, ze z automatow to najlepsza jest koszykowka xD Szczególnie jak jest duzo piłek to naparza sie caly czas. Odchodzilem od automatu spocony jak swinia. Edytowane 18 sierpnia 20195 l przez _Red_
Opublikowano 18 sierpnia 20195 l Sprawdziłem co to za ryba ten cały turbot. No nie powiem, wyglada to jak płaszczka. Czy zamawiając taka rybę @Mejm, mówisz ze chcesz np 200 gramów? Przecie to ma minimum pół kilo i zajmuje cały talerz.
Opublikowano 18 sierpnia 20195 l Z tym zarciem na wage to zawsze loteria. Niektore tutejsze kanajpy maja golonke po 8 zl/100g Sprobuj poprosic o 200 gram, najlepiej samo miesko Do tego porcja kapusty 9zl (xD), ziemniakow 7zl (xDD). Kawalek owlosionej giry z koscia wyjdzie ponad 80 zl, wiecej niz soczysty stejk z antrykotu.
Opublikowano 18 sierpnia 20195 l Żarcie na wagę dobra sprawa jak jesz samo mięso. Któregoś razu w robocie chciałem zjeść coś lekkiego, wiec padło na kawałek ryby i bukiet surówek, a na wadze wyszło coś ok. 18zl Znajomy naładował sobie żarcia w bród, ale bez warzyw i miał podobnie. Nigdy więcej. Za to all-you-can-eat boska sprawa.
Opublikowano 18 sierpnia 20195 l No taka strategie mam w olimpie Lososia grilowanego po brzegi, lekkie frytki i masz taniej niz surowy z lidla xD Dzis weszla pitca, po schabie i rybach. Z obowiazkowych rzeczy nad morzem to chyba koniecznie paprykarz szczescinski
Opublikowano 18 sierpnia 20195 l Z obowiązkowych rzeczy to goferek. Koniecznie z miejsca, gdzie wkładają trochę serca w ciasto, bo czasami to dają jakiś bezsmakowy wafel w kształcie gofra.
Opublikowano 18 sierpnia 20195 l 7 godzin temu, grzybiarz napisał: Sprawdziłem co to za ryba ten cały turbot. No nie powiem, wyglada to jak płaszczka. Czy zamawiając taka rybę @Mejm, mówisz ze chcesz np 200 gramów? Przecie to ma minimum pół kilo i zajmuje cały talerz. Fladre prosze zawsze najwieksza. Niestety od paru lat jakies go.wna po 150g. Turbota tez duzego. Zawsze mozna spytac jak duza jest ryba, nie spotkalem sie z januszowa agresja w oczach sprzedawcow. Ale ja prosze o najwieksze wiec moze mam fory.
Opublikowano 18 sierpnia 20195 l W dniu 17.08.2019 o 13:10, grzybiarz napisał: Wiem ze te ryby „prosto z porannego połowu” to mit, ale tutaj ryba nie śmierdziała rybą, panierka była chrupiąca, nie tłusta. Widać po prostu ze to produkty lepsze i nie ze starej frytury. Obsługa tez całkiem szybko sobie poradziła, no i potem rachunek cyk 95 zeta:) Dlaczego mit? W Gdyni masz tawerne za raz przy przystani rybackiej, można dostać rybę z porannego połowu.
Opublikowano 18 sierpnia 20195 l Może w Gdyni, ale nie w typowo januszowo-niemieckim-sanatorium typu Międzyzdroje, czy Świnoujście.
Opublikowano 19 sierpnia 20195 l za duzo stron zeby szukac. krakow - najlepsze burgery poza MOA, bo to juz znam. ktos cos poleca? i kuchnia indyjska tez.
Opublikowano 19 sierpnia 20195 l Imho bardzo dobry jest Wolove, ale poza centrum. Duze bulki, kawal miesa srednio wysmazonego, zawsze dobrze wchodzi. Mozna sprobowac tez Slow Streat Food. Nigdy nie zdążyłem sprobowac innej burgerowni o swietnej reputacji: Gruba Buła, a poki co zamkneli na czas nieokreslony Nie polecam za to dosc reklamowanego Burgertaty, podchodzilem z 4 razy i ciagle to samo przeciętne wrazenie.
Opublikowano 19 sierpnia 20195 l zawsze polecam tego pana. wyszedlem sobie o 23 na spacer z duperka, zawedrowalismy glodni, zamkniete na klodke, dzwonie do montego, co jest mobbyn, gdzie buki, on do mnie wpisuj kod **** do furtki i mielismy caly ZUOM na dwoje. buki w 15 minut. a czeka sie z reguly godzine, bo od otwarcia czeka pod brama wyglodniala kolejka. ten uczuc kiedy wygrywasz i do tego karlos kasuje cie z rabatem Edytowane 19 sierpnia 20195 l przez Najtmer
Opublikowano 20 sierpnia 20195 l Cytat 130kg mencha zara zaczynam kroic melic i zamieniac f klopsy. Miauem to fczoraj robic ale skuadauem szafkie z ikei u starszego bombelka f pokoju bo panowie s transportem pojawili sie szypciej. Wniesli 34 paczki a ja ambitnie zabrauem sie za montasz. I zeszuo do czeciej. Tak winc dzis mie niema bo dzis estem rzeznikiem a jutro to zobaczymy jak mi dzis pujdzie Czy to jakiś lokal dla upośledzonych umysłowo?
Opublikowano 20 sierpnia 20195 l 11 godzin temu, Ölschmitz napisał: za duzo stron zeby szukac. krakow - najlepsze burgery poza MOA, bo to juz znam. ktos cos poleca? i kuchnia indyjska tez. Grill box na bora komorowskiego, Moo Moo na świętego krzyża Jeszcze Bull Burger Grill na szpitalnej też niezły ale klasę niżej niż powyższe Edytowane 20 sierpnia 20195 l przez Sebas
Opublikowano 20 sierpnia 20195 l 48 minut temu, Rozi napisał: Czy to jakiś lokal dla upośledzonych umysłowo? zuom karlos to najlepsza restauracja na swiecie, wiec troche grzeczniej
Opublikowano 20 sierpnia 20195 l to nie czasem ten lokal, gdzie na fejsie ludzie wlepiają "jedynki", by hipsterzy czasem nie odkryli tego lokalu? Kurła jaka poje.bana akcja: lokal tak alternatywny, że ludzie wlepiają mu jedną gwiazdkę, by hipsterzy się o nim nie dowiedzieli.
Opublikowano 20 sierpnia 20195 l Na FB już nie ma ocen w skali 1-5, teraz tylko recommend lub nie, ale faktycznie to nie wyklucza tego, że kiedys to moglo się dziać Edytowane 20 sierpnia 20195 l przez _Be_