Opublikowano 9 sierpnia 20213 l No nie jest, jak chcesz sprobowac nowych rzeczy to falle polecam, jak chcesz sie najesc, to idz w inne miejsce. Chyba, że jestes kobieta co wazy 50kg.
Opublikowano 9 sierpnia 20213 l 2 godziny temu, standby napisał: nie wyglada to na konkretna porcje Oj, uwierz mi, że jak masz to już na talerzu i humusem z kaszą przegryzasz falafel, a do wszystkiego jest miska warzyw i naan to naprawdę przy końcu jest już po korek. 89kg gościa, mogę zjeść naprawdę solidnie, więc nie ma tu mowy o efekcie "sałatki dla kobiety"
Opublikowano 9 sierpnia 20213 l Nie no, te michy w Falli to już konkret żarcie i sycące, falafele, hummus, warzywa zwykłe i kiszone.
Opublikowano 31 sierpnia 20213 l Ja polecam restaurację Piu. A tu reszta odpowiedzi na niekorzystne opinie, dobre złoto https://www.google.com/search?channel=fs&client=ubuntu&q=restauracja+piu#lrd=0x470fc3f70cdb340d:0x10a0f71e9dbaf911,1,,,
Opublikowano 31 sierpnia 20213 l Taaa dziś to podawałem właśnie w pracy jako wzór dbania o opinie google, w dobie strachu przed złą opinią w necie, mocno awangardowe podejście hehe. No i te imiona z małych liter, szanuje xd Na ich fanpage też trochę się u nich dzieje w recenzjach, ale już przez odpowiedzi szefcia.
Opublikowano 31 sierpnia 20213 l Jak dla mnie bardzo spoko ruch reklamowy. Wyebane na te googlowe opinie + rozgłos marketingowy. Ale to trzeba umieć kogoś obrazić.
Opublikowano 31 sierpnia 20213 l No niestety jeńców nie bierze. Widzę, że to Wrocław, więc nie wiem czy to czasami nie jeden z naszych szanowanych userow odpisuje klientom na srogim ragu jako zewnętrzna agencja
Opublikowano 31 sierpnia 20213 l A mialem pytac czy wroclaw bo pare dobrych lat temu mielismy podobny przypadek. Typ zalozyl knajpe na rogatkach ze stekami i burgerami. Dojazd wlasciwie tylko mpk (sory balon) bo nie bylo gdzie parkowac i to na sama petle. Jak ludzie zaczeli pisac, ze burgerki male i drogie (za dwa z jakims piciem ponad 100zl xD) no to sie zaczelo wyzywanko. Knajpa w koncu zdechla. Chcialem o niej cos znalesc a doszukalem sie tego wykopowego tematu i tam potwierdzaja ze to ten sam koles. W ogole juz byla akcja z tymi piu w 2019 to nie wiem co teraz sie zadzialo, reemisja?
Opublikowano 31 sierpnia 20213 l Po prostu znowu podłapano w necie. Knajpa dalej dobrze się trzyma. Szacun.
Opublikowano 31 sierpnia 20213 l Nie wiem za co szacun ale tym obrazaniem wydaje sie trafiac w gusta lewej strony znanej przeciez z niepomiernej milosci do innych.
Opublikowano 31 sierpnia 20213 l Zła wiadomość dla Figaro: ta ,, pani ,, była dziś pierwszy raz w pracy a pan przyszedł do nas po 22, zatem po zamknięciu lokalu !!! znam tylko jedną grupę zawodową, w której takie barany jak pan się odnajdują, są to programiści ... czy jest pan, panie hawryluk ( na marginesie takie to ukrainskie ), programistą ???
Opublikowano 31 sierpnia 20213 l 2 minuty temu, Mejm napisał: Nie wiem za co szacun ale tym obrazaniem wydaje sie trafiac w gusta lewej strony znanej przeciez z niepomiernej milosci do innych. czego tu nie szanować? gościu obraża każdego, kto śmie się skrytykować jego knajpę, bawi się przy tym dobrze i dalej sobie działa. żyje ŻYCIEM a Twoje niezrozumienie "lewej strony" to już stary news
Opublikowano 31 sierpnia 20213 l Dobrze wiedziec, ze jak Michaelis pisal do C1rexa "ty ku.rwa je.bana" to zyl ZYCIEM. Wy ku.rwa juz dla wszystkiego znajdujecie usprawiedliwienie xD
Opublikowano 31 sierpnia 20213 l Skoro dalej dobrze prosperuje to raczej gnoi tych, którzy niepochlebne opinie piszą z czapy.
Opublikowano 31 sierpnia 20213 l 9 minut temu, Mejm napisał: Wy ku.rwa juz dla wszystkiego znajdujecie usprawiedliwienie xD kim są "ci" XD Mejm, czarnuchu, nie dałnuj
Opublikowano 31 sierpnia 20213 l No jakaś mania, czy inna fobia przed lewakami się ostatnio niektórym załącza.
Opublikowano 31 sierpnia 20213 l Piu di pizza nie dosc że najlepsze placki w bialym to jeszcze takie zloto w komentach. z przyjemnoscia zostawie tam plny przy najblizszej wizyty w rodzinnym miescie
Opublikowano 31 sierpnia 20213 l 15 minut temu, krupek napisał: No jakaś mania, czy inna fobia przed lewakami się ostatnio niektórym załącza. Nie ma nic dobrego w lewakach wiec to chyba zrozumiale, ze trzeba takie jednostki izolowac od reszty zdrowego spoleczenstwa.
Opublikowano 31 sierpnia 20213 l Lewaki wpływają na nasze hobby i otaczający nas świat, na wolność słowa, więc to żadna kurwa fobia.
Opublikowano 1 września 20213 l Z piu akcja powtarzana cyklicznie , za parę chwil wyzerują się wszystkie opinie. Typ mega burak, knajpa to nie jest jedyny biznes jego ... bardziej mała pralnia.