Rudiok 3 376 Opublikowano 22 marca 2023 Opublikowano 22 marca 2023 Poznański Yetztu i łódzki Ato to topka ramenów w Polszy. Cytuj
Paolo de Vesir 9 216 Opublikowano 22 marca 2023 Opublikowano 22 marca 2023 Ato? Nie dobry, wybitny. Cytuj
Santi 30 Opublikowano 23 marca 2023 Opublikowano 23 marca 2023 W lutym Ato Ramen otworzył swoj lokal we Wrocławiu.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 8 kwietnia 2023 Opublikowano 8 kwietnia 2023 Co dobrego zjem w Lublinie? Cytuj
krupek 15 492 Opublikowano 28 kwietnia 2023 Opublikowano 28 kwietnia 2023 Jakieś knajpy w Olsztynie, albo bliskim sąsiedztwie ktoś poleca? Cytuj
Gregorius 503 Opublikowano 28 kwietnia 2023 Opublikowano 28 kwietnia 2023 Coś godnego w Świnoujsciu i okolicach? Nie jestem wybredny. Cytuj
balon 5 370 Opublikowano 6 maja 2023 Opublikowano 6 maja 2023 Byłem na złocie u usera @Tokar z jego polecenia odwiedziłem Niby burgery, ale dość oryginalne kompozycje, świetne mięso i mega wariacje frytek. Lokal na Piotrkowskiej więc przy okazji można zobaczyć 1 z 3 atrakcji w tym 2 największym mieście w Polsce Cytuj
Mejm 15 361 Opublikowano 6 maja 2023 Opublikowano 6 maja 2023 Slyszalem ze piotrkowska noca to dopiero atrakcja Cytuj
balon 5 370 Opublikowano 6 maja 2023 Opublikowano 6 maja 2023 13 minut temu, Mejm napisał: Slyszalem ze piotrkowska noca to dopiero atrakcja Nie byłem nocą, ale patrząc po ilości żuli w dzień + młodych gniewnych wujków i stężeniu alko lokali, to jest potencjał na niezły klimacik. Cytuj
mitra 1 787 Opublikowano 9 maja 2023 Opublikowano 9 maja 2023 Atrakcje na Pietrynie? Nie kojarzę, chyba, że pomnik Kościuszki, ewentualnie pasek albo reaktory Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 10 maja 2023 Opublikowano 10 maja 2023 Burgi zrobił burgera na wzór tego z nowojorskiego Au Cheval, co za bydle, czas ponownie tam jechać: Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 13 czerwca 2023 Opublikowano 13 czerwca 2023 Praskie Naše Maso - krótko, obok tych z katowickiego Burgiego, najlepszy burger, jaki jadłem w życiu. A raczej cheeseburger - mięso medium rare (tak!), ser, musztarda, cebula, ogórek kiszony. Tyle. Narzeczona jadła pastrami, bardzo spoko również, ale burger rozjebał świat na atomy: Cytuj
krupek 15 492 Opublikowano 14 czerwca 2023 Opublikowano 14 czerwca 2023 Letnie menu w Falli to jest miazga, fajnie przemyślane dania, a wrap letni z falafelem z bobu kozak. Przy takim dobrym jedzeniu nie jest aż tak szkoda jak przychodzi za rachunek za 2 osoby na 130 zł Cytuj
Shen 9 672 Opublikowano 14 czerwca 2023 Opublikowano 14 czerwca 2023 Falafel z bobu to jest co roku, bede musiał się przejechac znowu na jednego. Jeszcze te bao chcialem sprawdzic Cytuj
krupek 15 492 Opublikowano 14 czerwca 2023 Opublikowano 14 czerwca 2023 Jadłem w innym menu i było pyszne, wczoraj im się skończyło. Cytuj
krupek 15 492 Opublikowano 14 lipca 2023 Opublikowano 14 lipca 2023 Odwiedziłem kolejny raz Warzywinę w Gdańsku, mają też lokal w Gdyni. Przetestowałem w końcu ich kebsa z seitanem i to jest coś niesamowitego, wspaniała rzecz, bardzo świeży i dopracowany smakowo. Mają też w bułce, więc w następnym razem się sprawdzi. W weekend byłem też w Krowarzywa i tam ogromny zawód, kebs zupełnie bez duszy, a ich sos BBQ do opiekanych ziemniaków to jakieś pomyje. 1 Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 14 lipca 2023 Opublikowano 14 lipca 2023 1 godzinę temu, krupek napisał: Odwiedziłem kolejny raz Warzywinę w Gdańsku, mają też lokal w Gdyni. Przetestowałem w końcu ich kebsa z seitanem i to jest coś niesamowitego, wspaniała rzecz, bardzo świeży i dopracowany smakowo. Mają też w bułce, więc w następnym razem się sprawdzi. W weekend byłem też w Krowarzywa i tam ogromny zawód, kebs zupełnie bez duszy, a ich sos BBQ do opiekanych ziemniaków to jakieś pomyje. Okej, no to w weekend postaram sie "obadać" bo właśnie sie wybieram z szosą pod pachą. Cytuj
krupek 15 492 Opublikowano 14 lipca 2023 Opublikowano 14 lipca 2023 Polecam, bo naprawdę przykładają się do jedzenia, a ostatnio wiele razy się zawiodłem pod tym względem w knajpach. Ceny coraz wyższe, a jakość niekoniecznie. Cytuj
standby 1 725 Opublikowano 20 lipca 2023 Opublikowano 20 lipca 2023 Lublin -Pyzata Chata Kurwa ale dobre żarcie i dobre ceny, porcje ogromne, świetne zupy oraz placki ziemniaczane z sosem gulaszowym, wspaniała obsługa (prześliczne dziewczyny) 1 Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 20 lipca 2023 Opublikowano 20 lipca 2023 Pyzata Chata przeszła zajebistą metamorfozę w ostatnich 3 latach. Do tego jeszcze codziennie masz happy hours od 19(wybrana szama i drinki w niższych cenach). Burger serowy u nich to spokojnie top 3 bergerów w lbn 1 Cytuj
standby 1 725 Opublikowano 20 lipca 2023 Opublikowano 20 lipca 2023 (edytowane) Ja własnie chcialem sprobować czegoś Lubelskiego więc wziałem ta taka zupe ala leczo oraz świeżonke z ziemniaczkami po nałęczowsku. Placki próbowałem od mamy. Ogólnie każdy był bardzo zadowolony z jadła na 5 osobowa rodzine, dwudaniowy obiad z napojami itd wyuszło nas 249 złotych Jeszcze w ramach czekadełka dostaliśmy chleb ze swojskim pasztetm oraz twarogiem a na koniec po kieliszku naleweczki <3 Edytowane 20 lipca 2023 przez standby 1 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 15 sierpnia 2023 Opublikowano 15 sierpnia 2023 Z ostatniego wypadu do Warszawy: - Kura Buffalo Wings & Craft Beer przy Obrzeżnej na Służewcu - obraca się wszystko wokół smażonego na głębokim tłuszczu mięsa z udka kurczaka, kurczak z goframi miazga, bułka Teriyaki to samo, mięso super soczyste; - Calimero Kafe Konstruktorska na Służewcu - przyjemna kawiarenka, bardzo dobre espresso tonic i Śniadanie Szefa, czyli wariacja na temat klasycznego angielskiego śniadania, którego jestem ogromnym fanem; - BykBar przy ulicy Rozbrat, niedaleko stadionu Legii - steki i burgerki, mięso mocno grillowane (posmak dymu jak w Burger Kingu), nie jest to top burgerów mojego życia, ale i tak smakówa. Cytuj
Faka 4 046 Opublikowano 15 sierpnia 2023 Opublikowano 15 sierpnia 2023 Ześ se kurwa wziął najchujowsze miejsca, to nie dziwne, że trochę chujnia była. Calimero sieciówka. Burgery obok stadionu, to wiadomo, że sama chujnia i ilościówka leci przed meczem i po pedalskiej białej ległej (czasami brałem tam gówno jak nic pod ręką nie było), jedynie ci się udał ten kura buffalo. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 15 sierpnia 2023 Opublikowano 15 sierpnia 2023 Co ty do mnie piszesz, patusie? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi